wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: دستشویی میرتل گریان (ارتباط با مدیریت هاگوارتز)
ارسال شده در: امروز ساعت 02:15
تولد نقش: 1396/08/13
آخرین ورود: امروز ساعت 17:05
از: شبانگاه توی سایه ها.
پست‌ها: 475
ارشد گریفیندور، مدیر رسانه‌ای جادوگران پلاس
آفلاین
درود.
درخواست اجاره تاپیک ایوان مخوف رو داریم.
ما از رنکمون برای پرداخت هزینه استفاده می‌کنیم تا در راه نیتمون برای گروهمون استفاده کرده باشیم.

و همینجا اعلام میکنیم از این تاپیک برای ایونتی که برای گروهمون قراره برگذار کنیم استفاده خواهیم کرد و همه سود حاصل از فعالیت از آن برای هزینه‌های ایونت استفاده خواهد شد. در آخر اگر چیزی موند میره توی جیبمون.
با تشکر از سالازار.

صدای سالازار اسلیترین:

اجاره‌ی تاپیک ایوان مخوف تأیید شد. در صورت فعال‌سازی موفق، برای پیگیری و دریافت جایزه‌ی خود در پایان فصل پاییز، با ارسال پستی در تاپیک حسابداری هاگوارتز مراجعه کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آستریکس در 1404/8/10 2:43:52
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/8/10 10:47:55
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/8/10 10:48:34
Life flows in the veins.

از جرقه‌ای کوچک تا شعله‌ای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!

اثر هنری ضیافت من.

ارسال شده در: دیروز ساعت 22:04
تولد نقش: 1403/11/30
آخرین ورود: امروز ساعت 17:11
از: هر جا که بخوام!
پست‌ها: 467
مدیر کل جادوگران، ارشد ریونکلاو، بانکدار گرینگوتز، استاد هاگوارتز
آفلاین
سلام.

لطفا تاپیک تالار عمومی ریونکلاو رو به تالار خصوصی ریونکلاو اجاره بدین (چی شد! ). سوژه‌ش هم تموم شده و بزودی سوژه جدیدی براش داده می‌شه.

درسته که از چشمان تیزبین کیمیاگر جا مونده، ولی آخرین پستش برای مهر پارساله و در نتیجه خاک‌خورده حساب می‌شه و 20 گالیون برامون آب می‌خوره.

پیشاپیش ممنون.

صدای سالازار اسلیترین:

اجاره‌ی تاپیک تالار عمومی ریونکلاو تأیید شد. در صورت فعال‌سازی موفق، برای پیگیری و دریافت جایزه‌ی خود در پایان فصل پاییز، با ارسال پستی در تاپیک حسابداری هاگوارتز مراجعه کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/8/10 10:46:59
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مهر 1404 16:22
تولد نقش: 1404/04/22
آخرین ورود: امروز ساعت 15:37
از: درون عمیق ترین افکارم
پست‌ها: 142
ساحره سرشمار
آفلاین
سلام
در خواست اجاره ی دو تاپیک خوابگاه های گریفیندور و شیطنت های گریفیندوری رو دارم.
یکیش از حساب گالیونم یکیشم از حساب بورسیم.

صدای سالازار اسلیترین:

اجاره‌ی دو تاپیک خوابگاه های گریفیندور و شیطنت های گریفیندوری تأیید شد. در صورت فعال‌سازی موفق، برای پیگیری و دریافت جایزه‌ی خود در پایان فصل پاییز، با ارسال پستی در تاپیک حسابداری هاگوارتز مراجعه کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/7/1 16:33:02
هرگز اجازه نده کسانی که ذهن کوچکی دارند بگن که رویات زیادی بزرگه.
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مهر 1404 16:09
تولد نقش: 1404/04/20
آخرین ورود: امروز ساعت 16:01
از: همینجا
پست‌ها: 161
ساحره سرشمار
آفلاین
سلام! سلام!
از اونجایی که شک داشتم کجا باید این درخواستو بدم، ولی فکر کنم همینجا جاش باشه به هر حال...
میخوام دو تاپیک شبی از شبهای ریونکلاو و ۩کافه ریون۩ رو اجاره کنم. یکی رو به عنوان بورسیه هاگوارتزم، و یکی رو از حساب گالیونم!

صدای سالازار اسلیترین:

اجاره‌ی دو تاپیک شبی از شب‌های ریونکلاو و ۩کافه ریون۩ تأیید شد. در صورت فعال‌سازی موفق، برای پیگیری و دریافت جایزه‌ی خود در پایان فصل پاییز، با ارسال پستی در تاپیک حسابداری هاگوارتز مراجعه کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/7/1 16:32:12

Only Raven
ارسال شده در: دوشنبه 3 شهریور 1404 11:37
تولد نقش: 1404/06/01
آخرین ورود: امروز ساعت 16:23
از: آن روز که در بند توام آزادم ...
پست‌ها: 68
مدیر فنی جادوگران، استاد هاگوارتز
آفلاین
دابی به سالازار قربان سلام کرد.

دابی یک داوطلبی تدریس در بند و بساط خودش پیدا کرد که ندونست از کجا اومد! دابی خواست با عنایت به هویت خودش، بندهای داوطلبی رو اصلاح کرد.

1. زبان شناسی جادویی: دابی همچنان برای این درس داوطلب بود. البته سیلابس دابی متفاوت بود. دابی به تدریس تطبیقی زبان‌های گونه‌های مختلف جادوگری خواهد پرداخت قربان.

2. جادوی خانگی: جادوی خانگی، جن خانگی! دابی در این امر یک متخصص بالفطره بود اسلیترین قربان! این در خون دابی بود قربان!

3. هاگوارتز شناسی: دابی به عنوان جنی که در هاگوارتز خدمت کرد، البته به صورت آزادانه و اختیاری این کار رو کرد! دابی جن آزاد! دابی عرض می‌کرد. دابی تمام سوراخ و سمبه‌های هاگوارتز رو شناخت. دابی حتی خودش در هاگوارتز سوراخ و سمبه ایجاد کرد! دابی به کلاب‌های شبانه‌ی زیرزمینی هاگوارتز راه داشت که هیچ یک از اعضای اون کلاب یکدیگر رو نشناخت! هیچ کس نتونست حدس زد که اون جا چه اتفاقاتی افتاد سالازار قربان!

همچنین دابی سایر درخواست‌های گذشته رو ابطال کرد.

دابی رو چه به تدریس؟ دابی باید کفش اساتید هاگوارتز رو واکس زد. دابی نباید درخواست می‌داد! دابی بد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دابی نباید این پست رو می‌نوشت! دابی بد!
ارسال شده در: دوشنبه 3 شهریور 1404 01:50
تولد نقش: 1403/05/22
آخرین ورود: امروز ساعت 15:24
از: گور برخاسته.
پست‌ها: 292
رهبر مرگخواران، مشاور دیوان جادوگران، استاد هاگوارتز
آفلاین
سلامی به جد بزرگوار ما...

شاید همه چیز را باید از نو شروع کرد.
این غریزه بشری است که از چیزهای ناشناخته می ترسد و برای بقای خودش هم که شده در وادی ناشناخته ها قدم نمی گذارد. این قانون درونی دوام انسان را تا امروز تضمین کرده و جز شجاعانی که جرات شکستن قوانین را داشته اند، کسی از آن سر باز نزده است.
اما...
مگر نه آتش جز به تجربه کوفتن سنگ بر سنگ پیدا شده؟ کاری بس عجیب نبوده؟
مگر نه که کسی بوده که از غارهای تنهایی فراتر رفته و فهمیده که زندگی بیرون از خانه نیز جریان دارد؟
مگر نه اینکه اولین وردها و اولین طلسم ها جز به تلاش و جوشش نیروی درونی "عجیب الخلقه" ای آفریده شده اند؟

همیشه بوده اند مشعل دارانی که راه را نشان داده اند و یه دیگران نشان داده اند که آنچه می پندارند متفاوت از چیزی که در حقیقت وجود داد و این کاری است که ما میخواهیم انجام دهیم.
میخواهیم کلاس آموزش تاریکی را به عهده گیریم و آنچه واقعا هست را به افراد بیاموزیم. البته نه اینکه ایشان را وادار به انجامش کنیم و بلکه آزادی شناخت بدهیم که هرکس با دانش درونی خود آنچه میخواهد برگزیند و نه با دستور و مواخذه بزرگان تنها چشم برهم نهد و راه گریز پیش بگیرد و آیا کسی هست که بیشتر از ما، از تاریکی بداند؟ کسی هست که عدالت را در مورد تاریکی رعایت کند و آنچه که واقعا هست را نشان دهد؟
اگر هست که تجربه شیرین آموختن را به او میگذاریم و اگر نیست امیدواریم ما را در نشان دادن حقیقت محض و نورانی جادو یاری کنید.

ممنونیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT
ارسال شده در: شنبه 1 شهریور 1404 19:03
تولد نقش: 1398/05/26
آخرین ورود: امروز ساعت 17:07
از: شیون آوارگان
پست‌ها: 1503
مدیر اخبار و مترجم دیوان جادوگران، شهردار لندن، استاد هاگوارتز
آفلاین
درود بر بزرگ پیرمرد جوان موسس هاگوارتز و مدیر وقت! خوشحالیم که به جای آن آلبالوی کج‌عینک ریش‌بلندِ قناری‌فِیس، شاهد حضور سیکس‌پک شما در رأس امور هستیم.

بنده در هر زمینه‌ای تخصص دارم؛ از جادوهای تاریکی بگیر تا جادوهای روشنایی، از پیشگویی تا تغییر شکل؛ حتی دستی هم بر آتش جانورشناسی و زبانشناسی دارم. هاگوارتزشناسی و جادوهای خانگی هم دو حوزه‌ی جذاب هستن که همیشه بخشی از مطالعاتم را تشکیل می‌دادند.

اما

این بار اولویتم با «تاریخ جادوگری» است و اگر استادی برای این درس نبود، با کمال میل حاضرم پا به عرصه‌ی پرحاشیه و حساس تاریخ‌شناسی بگذارم و طی چهار چالش کسل‌کننده اما شاید هم جذاب، جادوآموزان نسل آینده را کمی ورز بدهم. میل دارم کمی چاشنی «تحقیق» به مهارت‌هایشان اضافه کنم و ببینم تا چه حد می‌توانند با رعایت دقت و درستی حقایق تاریخی و دخالت دادن آنها در جادویشان، یا حتی سوار شدن بر موج این‌ها، نتایجی بس حیرت‌انگیز بگیرند!

تا درودی دیگر بدرود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
ارسال شده در: دوشنبه 20 مرداد 1404 14:12
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: چهارشنبه 7 آبان 1404 10:37
از: سیرک عجایب
پست‌ها: 123
رئیس مجمع ویزنگاموت، ارشد هافلپاف، رئیس کسبه دیاگون، استاد هاگوارتز
آفلاین
هیبرنیوس که مجبور شده بود کلاهشو از روی سرش برداره تا بتونه از در رد بشه، حالا با عجله درحال قرار دادن کلاه روی سرش بود. و یه جوری با حساسیت روی سرش تنظیمش می‌کرد که انگار تکه‌ای از مغزش جا به جا شده باشه!

- سلام جناب سالازار اسلیترین، امیدوارم اوقاتتون به کام باشه. منو که می‌شناسین؟ البته حق دارین به جا نیارین اما من همونم که همیشه تو تالار هافلپاف پرسه می‌زد و بچه ها دلقکِ هافلپاف صداش می‌زدن. دلخوری‌ای نیستا، بالاخره من یه دلقکم. اما قانونی نداریم که دلقکا رو از پروفسور شدن منع کنه. نکنه داریم و من خبر ندارم آقای سالازار؟

سالازار می‌خواست جواب هیبرنیوس رو بده، اما هیبرنیوس قبل از اینکه فرصت حرف زدن رو به سالازار بده، چندتا دفترچه‌ی قطور از زیر کتش بیرون کشید و روی میز گذاشت.

- نیازی به تأیید حرفام نیست جناب. همین الانشم می‌دونم چی قراره بگین. فقط بی زحمت یه نگاه به نوشته های من بندازین که اگر مشکلی نیست از همین فردا توی یکی از این حوضه های زیر کارمو شروع کنم.

ریاضیات جادویی؛
همون‌طور که اسمش مشخصه، ریاضی هم برای جادوگران ضروریه اما به نوعِ خودش! ما اعداد و معادلات رو اون‌طور که ماگل ها یاد می‌گیرن، یاد نمی‌گیریم. ما اول از تاریخ ریاضیات توی دنیای جادوگری شروع می‌کنیم و دستاورد هاشون رو بیان می‌کنیم، هندسه و مثلثات رو به سبک خودمون می‌آموزیم که توی استفاده از جادو و نحوه‌ی ساخت و ساز به شدت به دردشون می‌خوره. و حتی برای جذابیت بیشترِ ریاضی برای جادوآموز ها، می‌تونم چندتا از بچه های سیرکم رو بیارم تا نقش اعداد رو براشون بازی کنن.

ادبیات جادویی؛
اگر دقت کنین، ما داستان های بسیار جذابی برای خودمون داریم که ماگل ها هرچقدر هم زور بزنن، نمی‌تونن حتی ذره‌ای از اون خلاقیت رو داشته باشن! من بهترین داستان ها رو از دلِ جادوگران بیرون می‌کشم و برای جادوآموز ها به نمایش می‌ذارم، اونها رو با بهترین نویسنده ها آشنا می‌کنم و بهشون یاد میدم که چطور ادبیات جادویی رو پاس بدارن! البته برای تلفظ و نوشتار صحیحِ کلمات توی اجرای طلسم ها هم ادبیات جادویی خیلی نیازه. به هرحال کلمات بار و ارزش خاص خودشون رو دارن. می‌دونین؟ کلمات خودشون یه نوع جادوی خیلی ارزشمندن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 18 مرداد 1404 00:25
تولد نقش: 1399/05/25
آخرین ورود: جمعه 7 شهریور 1404 03:09
از: من بپرس اصیلم اون لخت و پتی مشنگ پرسته نه عیب نداره چیه!
پست‌ها: 132
مدیر فنی دیوان جادوگران
آفلاین
اللهم صل علی سالازار اسلیترین و آل اسلیترین.

سالازارا! قدرقدرتا! جلوی شما سعی می‌کنیم به زرمان ... چیز ... به کرمان، زیره نبریم. ولی خوب اگر امر بفرمایید، ما در درگاه به نوکری حاضریم. اگر خرده دانشی باشه که به برکت خون پاک شما در رگ ما جاریه، حسب‌الامر فرمایشتون آماده‌ی ارائه به نسل نوی اصیل‌زادگان هستیم.

در مورد کلاس، امر امر شماست. حکم آن چه تو فرمایی. هرجای خالی که شما بگین ما همونو پر می‌کنیم. ولی خوب از آن چه که شما لیست کردید، ما اگه پررویی نباشه، تو این چند مورد در خودمون می‌بینیم که بهمون برسه!

جانورشناسی جادویی: ارائه‌ای از انواع جانوران که به صورت روزمره با آن‌ها سر و کار داریم. مثلا شما اگر اهل جارو راندن باشی، آن جانوری که جارویش را جلوی در گاراژ شما پارک می‌کند، یک نوع جانور بخصوص است! یا از همان تیره و طایفه، جانورهایی که نوربالا می‌اندازند توی چشمت و جانورهایی که در اتوبان دنده عقب می‌آیند. یا اگر بروی در ادارات جادویی بگردی، جانورهایی که می‌توانند با یک امضا کارت را راه بیندازند اما هی می‌فرستندت دفتر این و آن. یا آن جانور بالادستی که گالیون‌ها را به جیب می‌زند و فلنگ را می‌بندد. این جانورهای اداری هم هر نوعشان ویژگی‌های به خصوص دارد. بدترین جانوران، جانوران مشنگ دوست و مشنگ پرست. جانوری که گالیون را به جای خرج آبادانی مملکت خودش، می‌برد خرج مشنگستان و ماگل‌لند می‌کند و جانوری که از این‌ها حمایت می‌کند تا در قدرت بمانند! تف ...

تاریخ جادوگری: 0 تا 100 این کلاس به شرح دوران طلایی حکمرانی سالازار کبیر بر جامعه جادویی می‌پردازد. از خدمات اسلیترین و عمران و آبادنی به دست او گرفته تا وجهه‌ی جامعه‌ی جادویی که چقدر افتخارآمیز بود و خاطراتی از برخوردهای مردمی قاطع سالازار مانند داستان مشهور نانوا و تنور که الگوی یک حکمرانی را به صورت کامل در خود دارد.

زبان‌شناسی جادویی: برای تعامل با هر کسی، باید زبان او را شناخت. مثلا در تعامل با فرزند، او زبان کتک را می‌شناسد. اگر فرزند ذکور نباشد (متاسفانه) این زبان تا آخر عمر زبان اول شما با او خواهد بود. یا مثلا در تعامل با رعیت، زبان زور حاکم است تا او آدم باشد و جفتک نپراند. یا در تعامل با فروشنده، زبانِ درازِ تو سرِ مال زن، زبانی است که کار را راه می‌اندازد تا تخفیف تپل بگیری.

ما در خدمتیم. یا این جاها یا هر جا که شما بفرمایید. عزتتان زیاد، سایه‌تان مستدام.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 20 تیر 1404 17:02
تولد نقش: 1401/05/11
آخرین ورود: امروز ساعت 17:30
پست‌ها: 128
وزیر سحر و جادو، سرپرست محافل جادویی، مدیر فنی جادوگران، استاد هاگوارتز، داور دوئل
آفلاین
اهم اهم! یاالمرلین!

عع! ببخشید من ناخودآگاه می‌خوام وارد دستشویی بشم از این سر و صداها در میارم دیگه!

بگذریم!

سالازار عزیزم!

می‌دونی که دانشمندا میگن اگه با یه کسی بیشتر از 5 سال دوست بمونی احتمالاً تا همیشه باهاش دوست خواهی موند؟
می‌دونی الان با این تعاریف توی بِستی من هسی؟

ببین، می‌دونم! الان پیش خودت داری میگی این هلگا هم معلوم نیست با خودش چند چنده. یه روز بر علیه ما کودتا می‌کنه، روز بعدش میاد به من میگه بستی!
ولی ببین تو همون موقع‌ها هم دوست خوب من بودی. حالا درسته که من با یه سری از کارهات خیلی موافق نبودم، اما خب ما دوستای 1000 ساله هستیم دیگه، تسترال همو بخوریم بالشو دور نمی‌ندازیم که!

حالا هم من اومدم که یه روبوسی کنیم و کدورت‌ها رو بذاریم کنار دیگه!

آهان راسی همین الان یه چیزی یادم افتاد.
من چند وقت پیشا رفتم توی انتخابات وزارت ثبت نام کردم. اصلاً من اونجا هم دارم میرم به نمایندگی از موسس‌های هاگوارتس. تو خودت همیشه میگفتی این وزارت هم اگه دست موسس‌های هاگوارتس بود جامعه خیلی بهتر می‌شد!
بیا یه حمایتی بکن دور هم بریم وزارت رو هم دست بگیریم دیگه!

حالا البته اینا که همینجوری الان یهویی به ذهنم رسید. بیشتر اومده بودم که بگم ما همیشه دوست باقی خواهیم موند. حتی اگه دوستیمون افلاطونی باشه!

صدای سالازار اسلیترین:

در اینجا پاسخ داده شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سالازار اسلیترین در 1404/5/4 19:04:44
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟