هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

مسابقات لیگالیون کوییدیچ را قدم به قدم با تحلیل و گزارشگری حرفه‌ای دنبال کنید و جویای نتایج و عملکرد تیم‌ها در هر بازی شوید. فراموش نکنید که تمام اعضای جامعه جادویی می‌توانند برای هواداری و تشویق دو تیم مورد علاقه‌شان اقدام کنند. (آرشیو تحلیل کوییدیچ)

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: ارتباط با ناظر دیاگون
پیام زده شده در: ۰:۲۳:۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

سیگنس بلک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۹:۳۲:۴۴ جمعه ۹ شهریور ۱۴۰۳
آخرین ورود:
دیروز ۱۹:۴۸:۲۱
از خواستگاه شرارت
گروه:
اسلیترین
مرگخوار
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
پیام: 111
آفلاین
سیگنس در سکوت منتظر ماند تا سالازار جمله‌اش را به اتمام برساند. و در آن مدت، با لبخند فقط سرش را به نشانه موافقت تکان می‌دهد. اینکه افتخار حضور در کنار چنین شخصیت بزرگی را داشت، و اینکه می‌توانست در راستای اهدافش به او کمک کند، افتخار بزرگی برای سیگنس بود. آنقدر بزرگ که تصمیم داشت بعد از برگشت به خانه، در شجره نامه خانوادگی‌اش ثبتش کند. و آنقدر بزرگ، که حتی اگر دلیلی برای مخالفت نیز وجود داشت، هرگز مخالفت نمی‌کرد.

- بله جناب سالازار، دنیا داره تغییر می‌کنه.

همزمان با ادای این جمله، دستانش را در جیب شلوارش فرو می‌کند و دفترچه کوتاهی به همراه خودکار در می‌آورد.

- و توی این دنیای قشنگِ نو، پول مهم تر از هرچیزیه. خبر دارین که؟ مغازه الیوندر و مغازه ویزلی ها... هر کدوم 25 گالیون که در کل میشه پنجاه.

سیگنس شروع به یادداشت کردن اطلاعاتِ مورد نظرش می‌کند و در آخر، با همان لبخندی که از ابتدا روی لبانش شکل گرفته بود، سرش را بلند می‌کند. قرار گرفتن در مقابل سالازار اسلیترین کبیر، همیشه برایش افتخار بود. و لبخندش به طور وضوح این موضوع را نشان می‌داد.

- امیدوارم بهتون... یا بهتره بگم به هممون خوش بگذره.

-------

تایید شد
مغازه ویزلی ها و مغازه الیوندر تا یک ماه در اختیار شماست. و همچنین با کمال میل از پست های بیشتر توی پیام امروز استقبال می‌کنیم.

Let the game begin

تصویر کوچک شده
تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۷:۰۳:۰۹ سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳

مدیر هاگوارتز

سالازار اسلیترین

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۴ سه شنبه ۸ آذر ۱۳۸۴
آخرین ورود:
دیروز ۲۱:۱۵:۵۲
از هاگوارتز
گروه:
جـادوگـر
هیئت مدیره
مدیر هاگوارتز
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 485
آفلاین
تصویر کوچک شده

کوچه دیاگون، همان کوچه‌ای که همیشه بوی جادو، ماجراجویی، و اسرار می‌داد، آن روز شلوغ‌تر از همیشه بود. جادوگران در هر گوشه‌ای از کوچه با عجله قدم برمی‌داشتند، هر کدام مشغول خرید وسایلی که برای جادوی روزمره یا پروژه‌های خاصشان نیاز داشتند. مغازه‌ها با ویترین‌های رنگارنگ و جذابشان مثل همیشه شلوغ بودند. از مغازه‌های معجون‌سازی گرفته تا فروشگاه‌های جاروی پرنده، همه چیز نشان می‌داد که زندگی جادوگری همچنان با قدرت ادامه دارد، بدون اینکه کسی ذره‌ای نگران دنیای ماگلی باشد که تنها چند مایل دورتر در هرج و مرج فرو رفته بود.

سالازار با قدم‌هایی آرام، ردای سبز زمردی‌اش را پشت سر می‌کشید و با چشمانی سرد و تیز به این صحنه‌ها نگاه می‌کرد. نگاهش هر از گاهی روی یک خانواده‌ای که بچه‌هایشان با هیجان به مغازه‌ها اشاره می‌کردند، یا روی جادوگران جوانی که با اشتیاق در حال آزمایش طلسم‌های جدیدشان بودند، متوقف می‌شد. در دلش لبخندی تلخ زد. این‌ها نمی‌دانستند که جهان چطور در حال تغییر است. شاید درکی از خطر نزدیک نداشتند یا شاید هم آن را نادیده می‌گرفتند. اما سالازار می‌دانست که این بی‌تفاوتی نمی‌تواند برای همیشه دوام بیاورد.

در حالی که نگاهش به سمت مغازه‌ی کوچک و قدیمی الیواندر می‌رفت، صدای قدم‌های منظم و سنگینی را از پشت سر شنید. بدون نیاز به چرخیدن، می‌دانست که چه کسی پشت سرش قدم برمی‌دارد.

سیگنس بلک، مدیر جدید کوچه دیاگون، در سکوت پشت سر او راه می‌آمد. سیگنس که همیشه با غرور و وقار خاصی ظاهر می‌شد، حالا مثل سایه‌ای آرام در حال دنبال کردن سالازار بود، بدون آنکه کلامی بر زبان بیاورد. سالازار در ذهنش، نظم و دقت سیگنس را تحسین می‌کرد، ولی هیچ نشانی از این تحسین در چهره‌اش دیده نمی‌شد.

چند لحظه دیگر سکوت ادامه پیدا کرد تا اینکه سالازار ایستاد و به آرامی به طرف سیگنس چرخید. نگاه تیز و نافذش مثل همیشه برقی از اقتدار و اطمینان داشت.
- جهان داره تغییر می‌کنه، سیگنس.

صدای عمیق و سردش در میان همهمه‌های کوچه دیاگون طنین انداخت. سیگنس که هنوز در سکوت به سالازار نگاه می‌کرد، فقط سری تکان داد، انگار که منتظر ادامه صحبت او بود. سالازار ادامه داد:
- ما جادوگران خالص نمی‌تونیم بیش از این نظاره‌گر بمونیم. وقتشه که وارد عمل بشیم. جهان، چه بخواد چه نخواد، باید تحت فرمان ما دربیاد.

سیگنس که همیشه در میان جادوگران به عنوان مدیری سرد و منطقی شناخته می‌شد، تنها با یک تکان سر موافقت خود را نشان داد. چشمانش می‌درخشیدند، گویی که او هم از این ایده استقبال می‌کرد. سالازار که حالا نگاهش به سمت مغازه‌ی ویترین‌دار ویزلی‌ها بود، گفت:
- برای اینکه این مأموریت بزرگ رو به سرانجام برسونیم، نیاز به سه جای کلیدی داریم: مغازه‌ی الیواندر ، مغازه‌ی ویزلی‌ها ، و پیام امروز برای تسلط بر خبررسانی.

سیگنس باز هم سری تکان داد، این بار با لبخند خفیفی که گوشه لبش را لمس کرد. هوای کوچه دیاگون همچنان پر از هیاهو بود، اما حالا برای سالازار و سیگنس، هر قدمی که برمی‌داشتند، حکم آماده‌سازی برای مأموریتی بزرگ‌تر را داشت. نگاه‌هایشان به وضوح نشان می‌داد که این دو، تنها به آینده‌ای روشن‌تر و البته سیاه‌تر برای جادوگران فکر می‌کردند.

----------
نواده عزیزم، قصد دارم دو تاپیک زیر را برای تور سوم سالازار اسلیترین اجاره کنم:

مغازه الیواندر
مغازه ویزلی‌ها

همچنین در این تور از پیام امروز برای پست‌های تکی استفاده خواهد شد.

پیام زده شده در: ۱۹:۲۶:۵۲ دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳

اسلیترین، وزارت سحر و جادو، مرگخواران

اسکورپیوس مالفوی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۱ پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰
آخرین ورود:
۲۱:۱۷ سه شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳
از دست حسودا و بدخواها!
گروه:
جـادوگـر
مرگخوار
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
هیئت مدیره
اسلیترین
مترجم
مدیر دیوان جادوگران
پیام: 389
آفلاین
درود بر تام ریدل.

با درخواست شما موافقت شد و به شما تاپیک اجاره داده شد.

باتوجه به اینکه کوچه دیاگون ناظر نداره فعلا مسئولیت هاش بر عهده مدیران ایفای نقشه.

ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.

پیام زده شده در: ۱۷:۴۴:۴۱ دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳

هافلپاف، مرگخواران

تام ریدل

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۲:۰۱:۱۳ سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
دیروز ۲۳:۳۱:۲۵
از عمارت ریدل ها
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
هافلپاف
مرگخوار
شـاغـل
پیام: 134
آفلاین
درود بر شما!

به عنوان نماینده تیم هاری گراس در خواست اجاره تاپیک روزی در کوچه دیاگون رو برای هواداری داشتم. هزینه اجاره از سرمایه ی تیم کسر بشه لطفا.

با سپاس

تصویر کوچک شده

S.O.S

پیام زده شده در: ۱۸:۴۵:۳۴ شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

ریونکلاو، مرگخواران

ایزابل مک‌دوگال

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۲۵ یکشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۱
آخرین ورود:
دیروز ۱۹:۴۹:۳۹
از حدشون که گذشتن، از روی جنازشون رد میشم...!
گروه:
مرگخوار
جـادوگـر
ریونکلاو
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 217
آفلاین
سلام برد.

مدت زیادی اینجا ناظر نداشته اما به لطف مرلین قراره دوباره آب و جارو بشه.
ایده‌ی نو و جالبی برای تاپیک جدید بود. منتظر ایجاد تاپیک هستم.

تایید شد.

نکته: اگه درخواست ایجاد تاپیک تایید شد، اگه به هر دلیلی سوژه از روند اصلی خارج و فرسایشی بشه، زننده‌ی تاپیک به کمک ناظر باید سوژه رو به مسیر خودش برگردونه.

ویرایش شده توسط ایزابل مک‌دوگال در تاریخ ۱۴۰۳/۲/۱۶ ۶:۴۰:۳۲

The loudest scream in the world is a tear that silently flows from the corner of the eye
تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱:۰۴:۵۶ دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲

ریونکلاو

بردلی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۲:۵۹:۳۹ شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
آخرین ورود:
۸:۴۲ پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۳
گروه:
جـادوگـر
ریونکلاو
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
پیام: 152
آفلاین
به حق پیژامه مرلین! چقد اینجا خاک گرفته. به هر حال سلام و درود. غرض از مزاحمت اینکه میخواستم مجوز یه تاپیک رو بگیرم به اسم گودریک کمپانی. در اینجا هر چی دزد و کلاش و کلاهبرداره جمعن و طبیعتا میخوان سر ملت جادوگر را کلاه بذارن و جیب هایشان را از گالیون خالی کنند. کلا سوژه ها پیرامون این موارد میتونه باشه. سوژه پست اول هم در ذهنمه و بعد از تایید توسط شما، خواهم فرستاد. اصلا هم به اون کمپانی معروف مشنگ ها که صاحابش متواریه و براش اعلان قرمز صادر شده ربط نداره! اصلا!

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۰:۵۷ پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹

هاروکا اندو

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۵:۴۷ دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۹
آخرین ورود:
۱۳:۵۸ سه شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۹
گروه:
مـاگـل
پیام: 40
آفلاین
سلام
میشه دقیقا توضیح بدین که تو میخانه دیگ سوراخ چیکار باید کرد؟

هاروکای عزیز، تاپیک میخانه‌ی دیگ سوراخ قبلا محلی برای دوئل‌های (احتمالا هاگوارتزی) بوده و دیگه به این شکل فعالیت نمی‌کنه. در صورت پیدا شدن سوژه‌ی مناسب، حتما فعال می‌شه.

ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در تاریخ ۱۴۰۰/۳/۲۱ ۱۷:۱۵:۳۲
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در تاریخ ۱۴۰۰/۳/۲۱ ۱۷:۱۵:۵۴

You are born to be real, not perfect

پیام زده شده در: ۲۰:۳۶ یکشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۴

سیوروس اسنیپ old

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۷:۵۴ یکشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۳
آخرین ورود:
۱۴:۲۸ پنجشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 499
آفلاین
نقل قول:

اورلا کوییرک نوشته:
اهم. سلام.
یه چیزی...
اگه بشه میخوام مسئول یه تاپیک بشم. درواقع یه تاپیکی که سال هاست فعالیت نداشته و فکر کنم بتونم دوباره راهش بندازم.
تاپیکی که ميگم، آواتار ویزارد ـه. ایده خاصی ندارم. میتونه همون روال سابق رو داشته باشه و هرکسی که میخواد بیاد و خصوصیاتی که برای آواتارش میخواد رو بگه و من طبق اونا براش آواتار جور کنم. حالا چه میخواد رول باشه و چه میخواد همین شکلی فرم مانند که به نظرم بگین کدوم باشه.

با تشکر!

با درود متقابل

بله طبق صحبتایی که داشتیم توضیحاتی بهم دادین و من خودم نظرم اینه که این کار با رول نویسی همراه باشه وگرنه تاپیکای غیر رول که وجود دارن که ای منظورو برسونن.به این صورت هم با عنوان انجمن میخونه و هم میتونه جذاب تر باشه.

پس من تاپیک رو فعلا باز میکنم با آرزوی موفقیت و اینکه بتونید این تاپیک رو احیا کنید.فقط قبل ورود یه گردگیری کنید خیلی وقته داره خاک میخوره!

پیام زده شده در: ۲۲:۰۷ شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۴

اورلا کوییرکold

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۱:۵۰ دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۴
آخرین ورود:
۱۹:۰۸ جمعه ۲۳ شهریور ۱۳۹۷
گروه:
شناسه‌های بسته شده
پیام: 477
آفلاین
اهم. سلام.
یه چیزی...
اگه بشه میخوام مسئول یه تاپیک بشم. درواقع یه تاپیکی که سال هاست فعالیت نداشته و فکر کنم بتونم دوباره راهش بندازم.
تاپیکی که ميگم، آواتار ویزارد ـه. ایده خاصی ندارم. میتونه همون روال سابق رو داشته باشه و هرکسی که میخواد بیاد و خصوصیاتی که برای آواتارش میخواد رو بگه و من طبق اونا براش آواتار جور کنم. حالا چه میخواد رول باشه و چه میخواد همین شکلی فرم مانند که به نظرم بگین کدوم باشه.

با تشکر!

خودم، آخرین چیزی بودم که برایم باقی می‌ماند تصویر کوچک شده

Onlyتصویر کوچک شدهaven
تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۲۲:۰۹ یکشنبه ۵ مهر ۱۳۹۴

رون ویزلی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۵:۵۸ پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۳
آخرین ورود:
۱۱:۱۱ دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱
از
گروه:
مـاگـل
پیام: 742
آفلاین
با سلام اهم اهم

میخواستم فروشگاه موجودات جادويي چارلی ویزلی رو برای اسپانسرمون رزرو کنم

با سلام.

فروشگاه موجودات جادویی هم برای شماست.

ویرایش شده توسط آرسینوس جیگر در تاریخ ۱۳۹۴/۷/۵ ۲۲:۱۹:۲۶

تصویر کوچک شده

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.