جام آتش!

لوگوی هاگوارتز

رویداد جام آتش

۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

در حال بارگذاری شمارش معکوس...
جام آتش

آماده‌اید شاهد یکی از بزرگ‌ترین و نفس‌گیرترین رقابت‌های تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و این‌بار نه‌تنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانه‌ای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار می‌گیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همه‌چیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود می‌گیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته می‌شود و تنها یک گروه می‌تواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پست‌ها را بخوانید، از خلاقیت‌ها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!

مشاهده‌کنندگان این موضوع: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: ارتباط با ناظر دیاگون
ارسال شده در: چهارشنبه 10 بهمن 1403 11:29
تولد نقش: 1403/06/10
آخرین ورود: جمعه 12 بهمن 1403 20:56
پست‌ها: 143
آفلاین
درود!
جنابِ فلامل مواظب باش روی کلاهی که رو سر و کله‌ی ملت می‌ذاری، کلاه نذارن. به هرحال دست بالای دست بسیار است، می‌فهمین که چی میگم؟

تایید شد! برید تا یک ماه بپاشید، بریزید و خوش بگذورنید.
ارسال شده در: چهارشنبه 10 بهمن 1403 09:50
تولد نقش: 1399/06/25
آخرین ورود: دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 18:49
از: تارتاروس
پست‌ها: 307
آفلاین
سوار بر گولم های آتشین بر فراز دیاگون پرواز کرد. پشت سرش هیزل استیکنی داشت به او لبخند میزد. هیزل معمولا با نیکلاس با احترام و خوشرویی برخورد میکرد که همین نیکلاس را حسابی می ترساند.

-نیکلاس...اونجاست..همون مغازه ی بوقلمون و خامه فروشی که یکی از مرگخوار ها آدرسشو داده بود.
-خوبه. همونجا فرود میایم.

گولم ها بعد از فرود دوباره شکل خاک و خمیر شدند و داخل جوب فرو رفتند.

-فقط یادت باشه ها هیزل نباید پولی بهشون بدیم. حالا یا میگیم توی غذاتون مو بود. یا چراغارو خاموش میکنیم و فرار میکنیم.
-اَه. نمیشه یه بار...فقط یه بار درست بریم یه جا غذا بخوریم و پولش رو پرداخت کنیم؟

نیکلاس حالت صورتش منزجر شد اما چیزی نگفت و به راه افتاد. هیزل هم پشت سرش...

من چرا دارم اینجا رول میزنم؟

من اون مغازه رو به رویی رو میخواستم. به عنوان شعبه ی 2 بانک گرینگوتز تا فعال بشه.
تاپیک به صورت ادامه دار و طنز فعالیت خواهد کرد. سوژه ی فعالی هم که الان اونجاست ادامه داده میشود.

خیلی ممنون.

تاپیک درخواستی برای خرید : بانک گرینگوتز - بانک جادوگران
تصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شدهتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: چهارشنبه 30 آبان 1403 00:23
تولد نقش: 1403/06/10
آخرین ورود: جمعه 12 بهمن 1403 20:56
پست‌ها: 143
آفلاین
سیگنس در سکوت منتظر ماند تا سالازار جمله‌اش را به اتمام برساند. و در آن مدت، با لبخند فقط سرش را به نشانه موافقت تکان می‌دهد. اینکه افتخار حضور در کنار چنین شخصیت بزرگی را داشت، و اینکه می‌توانست در راستای اهدافش به او کمک کند، افتخار بزرگی برای سیگنس بود. آنقدر بزرگ که تصمیم داشت بعد از برگشت به خانه، در شجره نامه خانوادگی‌اش ثبتش کند. و آنقدر بزرگ، که حتی اگر دلیلی برای مخالفت نیز وجود داشت، هرگز مخالفت نمی‌کرد.

- بله جناب سالازار، دنیا داره تغییر می‌کنه.

همزمان با ادای این جمله، دستانش را در جیب شلوارش فرو می‌کند و دفترچه کوتاهی به همراه خودکار در می‌آورد.

- و توی این دنیای قشنگِ نو، پول مهم تر از هرچیزیه. خبر دارین که؟ مغازه الیوندر و مغازه ویزلی ها... هر کدوم 25 گالیون که در کل میشه پنجاه.

سیگنس شروع به یادداشت کردن اطلاعاتِ مورد نظرش می‌کند و در آخر، با همان لبخندی که از ابتدا روی لبانش شکل گرفته بود، سرش را بلند می‌کند. قرار گرفتن در مقابل سالازار اسلیترین کبیر، همیشه برایش افتخار بود. و لبخندش به طور وضوح این موضوع را نشان می‌داد.

- امیدوارم بهتون... یا بهتره بگم به هممون خوش بگذره.

-------

تایید شد
مغازه ویزلی ها و مغازه الیوندر تا یک ماه در اختیار شماست. و همچنین با کمال میل از پست های بیشتر توی پیام امروز استقبال می‌کنیم.
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 آبان 1403 17:03
تولد نقش: 1396/06/22
آخرین ورود: امروز ساعت 08:50
از: هاگوارتز
پست‌ها: 682
مدیر مدرسه هاگوارتز، معجون‌ساز
آفلاین
تصویر تغییر اندازه داده شده

کوچه دیاگون، همان کوچه‌ای که همیشه بوی جادو، ماجراجویی، و اسرار می‌داد، آن روز شلوغ‌تر از همیشه بود. جادوگران در هر گوشه‌ای از کوچه با عجله قدم برمی‌داشتند، هر کدام مشغول خرید وسایلی که برای جادوی روزمره یا پروژه‌های خاصشان نیاز داشتند. مغازه‌ها با ویترین‌های رنگارنگ و جذابشان مثل همیشه شلوغ بودند. از مغازه‌های معجون‌سازی گرفته تا فروشگاه‌های جاروی پرنده، همه چیز نشان می‌داد که زندگی جادوگری همچنان با قدرت ادامه دارد، بدون اینکه کسی ذره‌ای نگران دنیای ماگلی باشد که تنها چند مایل دورتر در هرج و مرج فرو رفته بود.

سالازار با قدم‌هایی آرام، ردای سبز زمردی‌اش را پشت سر می‌کشید و با چشمانی سرد و تیز به این صحنه‌ها نگاه می‌کرد. نگاهش هر از گاهی روی یک خانواده‌ای که بچه‌هایشان با هیجان به مغازه‌ها اشاره می‌کردند، یا روی جادوگران جوانی که با اشتیاق در حال آزمایش طلسم‌های جدیدشان بودند، متوقف می‌شد. در دلش لبخندی تلخ زد. این‌ها نمی‌دانستند که جهان چطور در حال تغییر است. شاید درکی از خطر نزدیک نداشتند یا شاید هم آن را نادیده می‌گرفتند. اما سالازار می‌دانست که این بی‌تفاوتی نمی‌تواند برای همیشه دوام بیاورد.

در حالی که نگاهش به سمت مغازه‌ی کوچک و قدیمی الیواندر می‌رفت، صدای قدم‌های منظم و سنگینی را از پشت سر شنید. بدون نیاز به چرخیدن، می‌دانست که چه کسی پشت سرش قدم برمی‌دارد.

سیگنس بلک، مدیر جدید کوچه دیاگون، در سکوت پشت سر او راه می‌آمد. سیگنس که همیشه با غرور و وقار خاصی ظاهر می‌شد، حالا مثل سایه‌ای آرام در حال دنبال کردن سالازار بود، بدون آنکه کلامی بر زبان بیاورد. سالازار در ذهنش، نظم و دقت سیگنس را تحسین می‌کرد، ولی هیچ نشانی از این تحسین در چهره‌اش دیده نمی‌شد.

چند لحظه دیگر سکوت ادامه پیدا کرد تا اینکه سالازار ایستاد و به آرامی به طرف سیگنس چرخید. نگاه تیز و نافذش مثل همیشه برقی از اقتدار و اطمینان داشت.
- جهان داره تغییر می‌کنه، سیگنس.

صدای عمیق و سردش در میان همهمه‌های کوچه دیاگون طنین انداخت. سیگنس که هنوز در سکوت به سالازار نگاه می‌کرد، فقط سری تکان داد، انگار که منتظر ادامه صحبت او بود. سالازار ادامه داد:
- ما جادوگران خالص نمی‌تونیم بیش از این نظاره‌گر بمونیم. وقتشه که وارد عمل بشیم. جهان، چه بخواد چه نخواد، باید تحت فرمان ما دربیاد.

سیگنس که همیشه در میان جادوگران به عنوان مدیری سرد و منطقی شناخته می‌شد، تنها با یک تکان سر موافقت خود را نشان داد. چشمانش می‌درخشیدند، گویی که او هم از این ایده استقبال می‌کرد. سالازار که حالا نگاهش به سمت مغازه‌ی ویترین‌دار ویزلی‌ها بود، گفت:
- برای اینکه این مأموریت بزرگ رو به سرانجام برسونیم، نیاز به سه جای کلیدی داریم: مغازه‌ی الیواندر ، مغازه‌ی ویزلی‌ها ، و پیام امروز برای تسلط بر خبررسانی.

سیگنس باز هم سری تکان داد، این بار با لبخند خفیفی که گوشه لبش را لمس کرد. هوای کوچه دیاگون همچنان پر از هیاهو بود، اما حالا برای سالازار و سیگنس، هر قدمی که برمی‌داشتند، حکم آماده‌سازی برای مأموریتی بزرگ‌تر را داشت. نگاه‌هایشان به وضوح نشان می‌داد که این دو، تنها به آینده‌ای روشن‌تر و البته سیاه‌تر برای جادوگران فکر می‌کردند.

----------
نواده عزیزم، قصد دارم دو تاپیک زیر را برای تور سوم سالازار اسلیترین اجاره کنم:

مغازه الیواندر
مغازه ویزلی‌ها

همچنین در این تور از پیام امروز برای پست‌های تکی استفاده خواهد شد.
ارسال شده در: دوشنبه 21 آبان 1403 19:26
تولد نقش: 1400/04/24
آخرین ورود: یکشنبه 7 اردیبهشت 1404 20:15
از: دست حسودا و بدخواها!
پست‌ها: 418
مدیر ایفای نقش دیوان جادوگران، زندان‌بان آزکابان
آفلاین
درود بر تام ریدل.

با درخواست شما موافقت شد و به شما تاپیک اجاره داده شد.

باتوجه به اینکه کوچه دیاگون ناظر نداره فعلا مسئولیت هاش بر عهده مدیران ایفای نقشه.
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
ارسال شده در: دوشنبه 21 آبان 1403 17:44
تولد نقش: 1403/01/29
آخرین ورود: پنجشنبه 18 اردیبهشت 1404 13:50
از: عمارت ریدل ها
پست‌ها: 191
ارشد هافلپاف
آفلاین
درود بر شما!

به عنوان نماینده تیم هاری گراس در خواست اجاره تاپیک روزی در کوچه دیاگون رو برای هواداری داشتم. هزینه اجاره از سرمایه ی تیم کسر بشه لطفا.

با سپاس

S.O.S

ارسال شده در: شنبه 15 اردیبهشت 1403 18:45
تولد نقش: 1401/10/30
آخرین ورود: دیروز ساعت 00:32
از: حدشون که گذشتن، از روی جنازشون رد میشم...!
پست‌ها: 228
شفادهنده
آفلاین
سلام برد.

مدت زیادی اینجا ناظر نداشته اما به لطف مرلین قراره دوباره آب و جارو بشه.
ایده‌ی نو و جالبی برای تاپیک جدید بود. منتظر ایجاد تاپیک هستم.

تایید شد.

نکته: اگه درخواست ایجاد تاپیک تایید شد، اگه به هر دلیلی سوژه از روند اصلی خارج و فرسایشی بشه، زننده‌ی تاپیک به کمک ناظر باید سوژه رو به مسیر خودش برگردونه.
ویرایش شده توسط ایزابل مک‌دوگال در 1403/2/16 6:40:32
The loudest scream in the world is a tear that silently flows from the corner of the eye
تصویر تغییر اندازه داده شده

ارسال شده در: دوشنبه 21 اسفند 1402 01:04
تولد نقش: 1402/12/01
آخرین ورود: امروز ساعت 08:32
از: هاگزمید
پست‌ها: 243
کیمیاگر
آفلاین
به حق پیژامه مرلین! چقد اینجا خاک گرفته. به هر حال سلام و درود. غرض از مزاحمت اینکه میخواستم مجوز یه تاپیک رو بگیرم به اسم گودریک کمپانی. در اینجا هر چی دزد و کلاش و کلاهبرداره جمعن و طبیعتا میخوان سر ملت جادوگر را کلاه بذارن و جیب هایشان را از گالیون خالی کنند. کلا سوژه ها پیرامون این موارد میتونه باشه. سوژه پست اول هم در ذهنمه و بعد از تایید توسط شما، خواهم فرستاد. اصلا هم به اون کمپانی معروف مشنگ ها که صاحابش متواریه و براش اعلان قرمز صادر شده ربط نداره! اصلا!
ارسال شده در: پنجشنبه 25 اردیبهشت 1399 11:57
تولد نقش: 1399/02/01
آخرین ورود: سه‌شنبه 6 خرداد 1399 14:58
پست‌ها: 40
آفلاین
سلام
میشه دقیقا توضیح بدین که تو میخانه دیگ سوراخ چیکار باید کرد؟

هاروکای عزیز، تاپیک میخانه‌ی دیگ سوراخ قبلا محلی برای دوئل‌های (احتمالا هاگوارتزی) بوده و دیگه به این شکل فعالیت نمی‌کنه. در صورت پیدا شدن سوژه‌ی مناسب، حتما فعال می‌شه.
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1400/3/21 18:15:32
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1400/3/21 18:15:54
You are born to be real, not perfect
ارسال شده در: یکشنبه 2 اسفند 1394 20:36
آخرین ورود: پنجشنبه 2 اردیبهشت 1395 15:28
پست‌ها: 499
آفلاین
نقل قول:

اورلا کوییرک نوشته:
اهم. سلام.
یه چیزی...
اگه بشه میخوام مسئول یه تاپیک بشم. درواقع یه تاپیکی که سال هاست فعالیت نداشته و فکر کنم بتونم دوباره راهش بندازم.
تاپیکی که ميگم، آواتار ویزارد ـه. ایده خاصی ندارم. میتونه همون روال سابق رو داشته باشه و هرکسی که میخواد بیاد و خصوصیاتی که برای آواتارش میخواد رو بگه و من طبق اونا براش آواتار جور کنم. حالا چه میخواد رول باشه و چه میخواد همین شکلی فرم مانند که به نظرم بگین کدوم باشه.

با تشکر!

با درود متقابل

بله طبق صحبتایی که داشتیم توضیحاتی بهم دادین و من خودم نظرم اینه که این کار با رول نویسی همراه باشه وگرنه تاپیکای غیر رول که وجود دارن که ای منظورو برسونن.به این صورت هم با عنوان انجمن میخونه و هم میتونه جذاب تر باشه.

پس من تاپیک رو فعلا باز میکنم با آرزوی موفقیت و اینکه بتونید این تاپیک رو احیا کنید.فقط قبل ورود یه گردگیری کنید خیلی وقته داره خاک میخوره!