جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

108 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور دنیای جادوگری هستند)
105 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

دست‌نوشته‌های رولینگ

روح‌ها

دوریا بلک 04 آبان 1403 10:00 بعد از ظهر 435
در دنیای هری پاتر، روح یک نقش شفاف و سه‌بعدی از یک ساحر یا ساحره‌ی درگذشته است که به وجود خود در دنیای فانی ادامه می‌دهد. ماگل‌ها نمی‌توانند به عنوان روح برگردند و عاقل‌ترین جادوگران تصمیم می‌گیرند که این کار را نکنند. این‌ها همان افراد با «کارهای ناتمام» چه به شکل ترس، احساس گناه، حسرت یا وابستگی بیش‌ازحد به دنیای مادی هستند که از رفتن به بُعد دیگر، خودداری می‌کنند.

با انتخاب شبحی ضعیف از زندگی فانی، روح‌ها در آن‌چه می‌توانند تجربه کنند، محدودند. هیچ لذت فیزیکی برای آن‌ها باقی نمی‌ماند، و دانش و بینش آن‌ها در همان سطحی که در طول زندگی به دست آورده بودند، باقی‌ می‌ماند؛ بنابراین رنجش‌های قدیم (مانند نداشتن یک سر کاملا جدا شده از بدن) بعد از چندین قرن به جانسوز بودن خود ادامه می‌دهد. به این دلیل، روح‌ها در حالت کلی، همراهانی ضعیف هستند. آن‌ها مخصوصا در موضوعی بسیار ناامیدکننده عمل می‌کنند که سبب تعجب اکثریت می‌شود: روح‌ها نمی‌توانند در مورد اینکه مردن چگونه است، پاسخی منطقی ارائه دهند؛ به این دلیل که نسخه‌ای بسیار فقیر از زندگی را انتخاب کرده‌اند.

روح‌ها می‌توانند از اشیا جامد بدون آسیب زدن به خودشان یا آن ماده عبور کنند؛ اما در آب، آتش و هوا ایجاد اختلال و پریشانی می‌کنند. دما در نزدیکی یک روح افت می‌کند؛ تاثیری که اگر تعداد زیادی از آن‌ها در یک مکان حضور داشته باشند، تشدید می‌شود. ظاهر آن‌ها همچنین می‌تواند تبدیل به شعله‌هایی آبی شود. اگر تمام یا بخشی از یک روح از موجودی زنده گذر کند، آن موجود احساسی همچون یخ‌زدن را تجربه خواهد کرد؛ مانند اینکه ناگهان در آبی یخین افتاده باشد.
ساحران و ساحرگان بیشتر مستعد آن‌چه ماگل‌ها آن را فعالیت‌های فراطبیعی می‌نامند، هستند و می‌توانند روح‌ها را به راحتی ببیند یا بشنوند درحالیکه ماگل‌ها ممکن است تنها حس کنند که مکانی تسخیر شده سرد، عجیب و وحشت‌زا است. ماگل‌هایی که اصرار دارند می‌توانند روح‌ها را واضح ببیند یا الف) دروغ می‌گویند یا ب) جادوگرانی هستند که می‌خواهند پز بدهند؛ البته با نقض وقیحانه‌ی قانون بین‌المللی رازداری.
نظرات متعلق به نویسنده است. ما مسئول محتوای آنها نیستیم.
 پاسخ به روح‌ها
واو!
به عنوان کسی که همیشه علاقه به فلسفه داشته، این مقاله رو کمی فلسفی یافتم. شاکرم که به شکل روح باقی نموندم و پس از وفاتم، از دنیای حسرت و سختی، به دنیای ابدی سفر نمودم. گرچه کار ناتمام زیاد داشتم و مملو از حسرت بودم. مثلا توی اوج جوانی و زیبایی () ، 13 سال از زندگیم رو توی آزکابان گذروندم. ولی اگر روح می‌بودم، قطعا ترجیح می‌دادم یک روح موتورسوار که گیتاریست گروه راک اند رول هستش باشم.
1403/08/18 5:07 · ویرایش: 1403/08/18 17:09
 روح ها
ممنون از مقاله تا حدی ابهاماتی که در این زمینه در کتاب ها وجود داشت را توضیح داده بود
1403/08/07 10:35 · ویرایش: 1403/08/08 8:04
 پاسخ به روح‌ها
"دانش و بینش آن‌ها در همان سطحی که در طول زندگی به دست آورده بودند، باقی‌ می‌ماند."

نکته‌ی جالب توجهی بود. شاید به همین دلیل باشه که اونقد که باید تعامل با روحا یا استفاده از دانششون رو تو کتابا ندیدیم؟ چون به هر حال کسی که این همه سال زندگی می‌کنه و تو کل هاگوارتز رفت و آمد داره و احتمالا چیزای زیادی می‌شنوه، شاید بتونه اطلاعات قابل توجهی بدست بیاره و دانای عالم بشه! که شاهد چنین چیزی نبودیم.

به هر حال فکر می‌کنم خوندن این مقاله برای هرکسی که آرزوی روح شدن برای این که تا ابد بتونه زندگی کنه رو داره، به خوبی از بین می‌بره.

تقاضای مقاله‌ی مشابه برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آدمایی که تو تابلو می‌رن رو دارم، اگه که وجود داره.
1403/08/05 21:10 · ویرایش: 1403/08/05 21:11

نصب جادوگران روی آیفون

  1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.