جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  121 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  243 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  322 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: قوانین مسابقات و عضویت کوییدیچ
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اردیبهشت 1385 17:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همگی .

کمیته داوران :

لرد بلرویچ - پروفسور بینز - بلیز زابینی

-------------------------------------------------------------------------

قوانین امتیاز دهی به نمایشنامه هر تیم :

- زیبایی نمایشنامه و سوژه زیبا = 45 امتیاز

- هماهنگی و یکدستی نمایشنامه = 45 امتیاز

- غلط املائی = 10 امتیاز

مجموع امتیازات = 100 امتیاز

نمرات سه داور با هم جمع میشود و میانگین گرفته میشود .

-----------------------------------------------------------------------

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد بلرویچ در 1385/2/22 12:07:24
ویرایش شده توسط لرد بلرویچ در 1385/3/23 4:04:24
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
قوانین مسابقات و عضویت در کوییدیچ
ارسال شده در: سه‌شنبه 12 اردیبهشت 1385 05:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به همگی

این تاپیک برای تنظیم قوانین کوییدیچ باز شده . قوانین با نظرات شما تنظیم میشه و من تنها پیشنهاد خودم رو میدم . در حال حاظر من قصد دارم جام جهانی کوییدیچ راه بندازم . به تیم برنده کاپ قهرمانی اهدا میشه و بازیکنان تیم قهرمان می تونن تصویر کاپ رو در امضاشون بزارن . ( کاپی که در پایین پست دیده میشه )

قوانین تشکیل تیم و عضویت در جام جهانی :

1 : برای تشکیل تیم بوجود هفت بازیکن نیازه . ولی به نظر من حضور سه بازیکن و فعالیت آنها برای انجام مسابقات کافیه . در صورتی که تیمی هفت بازیکنش تکمیل نشد و تنها سه یا چهار و ... بازیکن اعلام آمادگی کردند ، اعضاع تیم می توانند برای بازیکنان دیگه اسمی انتخاب کنند و در مسابقات شرکت کنند .
برای مثال : بلرویچ ، بینز و آرتیکوس برای حضور در جام جهانی ، تیمی به نام تورنادو تشکیل میدن . اگر بازیکن دیگری برای حضور در تیم داوطلب نشد ، اونها میتونن برای انجام مسابقه چند بازیکن فرضی انتخاب کنند . مثل : هکتور ، تیکر ، ولف و ...

2 : بازیکنان برای تشکیل تیم در تاپیک عضویت در خواست بدن و خودشون رو به این شکل معرفی کنند .
نام : بلرویچ ------ تیم : تورنادو -------- کشور : ایرلند ------- پست : دربازبان ------- توضیحات اضافه : تیم تورنادو از مرگخواران تشکیل شده .

3 : اعضای تازه وارد که با دیگر اعضا ارتباطی ندارند ، می تونن در یکی از تیمهای : گردباد ، پالدمر یونان ، بلغارستان ، ایرلند ، عضو بشن . لطفا قبل از تشکیل تیم جدید با هم تیمی های خود هماهنگ کنین در غیر این صورت در یکی از تیمهای نام برده عضو بشین .

4 : برخلاف قوانین قبلی هر بازیکن با شناسه خودش بازی میکنه ، مثلا : لرد بلرویچ در مسابقه همان لرد بلرویچ نامیده میشه .

5 : بعد از ثبت نام سه الی هفت نفر ، تیم تشکیل میشه و بازیکنان می تونن برای هماهنگی با همتیمی هاشون در تاپیک تمرین کوییدیچ ، تمرین کنن .

قوانین مسابقات کوییدیچ :

1 : تیمها بعد از قرعه کشی و تعین زمان برگزاری مسابقات ، در روزهای تعیین شده و در تاپیک جام جهانی کوییدیچ با یکدیگر مسابقه میدن .

2 : هر تیم یک نماشنامه مشترک می نویسه و بازیکنان اون تیم باید تنها نمایشنامه هم تیمی خودشون رو ادامه بدن . برای مثال : بینز نمایشنامه اول رو برای تیم تورنادو می نویسه و بلرویچ همتیمی اون باید تنها پست بینز رو ادامه بده . در تیم حریف هدویک برای تیم بلغارستان نمایشنامه می نویسه و الیور وود ، همتیمی اون باید نمایشنامه هدویک رو ادامه بده . در آخر هر تیم یک نمایشنامه مشترک داره و تعیین تیم برتده از روی نمایشنامه تیمهاست .

3 : هر بازیکن در مسابقه اجازه زدن 2 پست رو داره . البته کاپیتانها می تونن 3 پست بزنن ، در صورتیکه پست سوم پست پایانی نمایشنامه تیمشون باشه . این قانون برای اینکه کاپیتانها درصورت بوجود اومدن مشکل و یا عدم حضور بازیکنان تیمش ، خودش بتونه نمایشنامه تیمش را تمام کند .

4 : در امتیاز دهی نمایشنامه نهایی یک تیم چند نکته مهم است : روند یکنواخت نمایشنامه که بستگی به کار گروهی قوی داره ---- زیبا بودن سوژه نمایشنامه ----- استفاده از قواعد دستوری مناسب --- غلط املایی ، بطور کلی نمایشنامه ای برنده میشه که زیبا باشه .

5 : نحوه نوشتن مهم نیست . طنز یا جدی نوشتن ملاک امتیاز دهی نیست ،ولی حتما اگر تمی نمایشنامه طنز نوشت ، تمام اعضاع اون تیم طنز بنویسن ، یا اگر جدی نوشت تمام تیم جدی بنویسن . تا نمایشنامه مشترک اون تیم هماهنگ بشه .

6 : مقدار خطوط یا تعداد پستهای نمایشنامه هر تیم یا بازیکنان مهم نیست . امکان داره تیمی تنها با سه پست برنده بشه ولی تیمی که تمام بازیکنانش شرکت کردند و 14 پست زدن بازنده بشن . تنها زیبایی نمایشنامه نهایی هر تیم مهمه ؛ نه تعداد خطوط و تعداد پستها .

7 : مکان و زمان داستان نمایشنامه ها ، از صبح روز مسابقه در محل خوردن صبحانه تا پایان مسابقه و مراسم بعد از مسابقه است . در کل محدودیت بخصوصی برای این مسئله وجود نداره .

8 : برای هر مسابقه 3 روز وقت داده میشه .

9 : کاپیتانهای تیم از روی پیشینه اونها مشخص میشن . ولی اگر تیمی با هماهنگی ، شخص بخوصی را معرفی کرد ، اون شخص کاپیتان میشه . کاپیتانهای تیم مسئول نظم دادن به تیم هستن و باید اعضا تیم رو آماده کنن .

10 : تیمها بعد از جام جهانی ، بر حسب مقامشان در لیگ کوییدیچ فعالیت می کنند . یعنی ما در لیگ دو گروه داریم : دسته 1 ---- دسته 2 . در طی برگزاری لیگ ، تیم اول دسته 2 به دسته 1 میاد و تیم آخر دسته 1 به دسته 2 میره . قضاوت لیگ دسته دو بر عهده تیم اول دسته یک است و از آنها برای ارزشیابی و قضاوت مسابقات استفاده میشه .

این تنها قوانین پیشهادی من بود و بدون شک نظر اکثریت مهمتره . پس نظرات خود رو در همین جا بدین یا با پیام شخصی به من اطلاع بدین . مطمئنن این نظر اکثریته که مهمه نه من .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لرد بلرویچ در 1385/3/4 3:25:18
ویرایش شده توسط لرد بلرویچ در 1385/3/12 18:20:59
ویرایش شده توسط لرد بلرویچ در 1385/3/23 4:16:26
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/18 16:00:09
ویرایش شده توسط گابریل دلاکور در 1403/3/22 19:41:51
ویرایش شده توسط هلنا ریونکلاو در 1405/2/20 18:47:48
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color