سلام به همگی
این تاپیک برای تنظیم قوانین کوییدیچ باز شده . قوانین با نظرات شما تنظیم میشه و من تنها پیشنهاد خودم رو میدم . در حال حاظر من قصد دارم جام جهانی کوییدیچ راه بندازم . به تیم برنده کاپ قهرمانی اهدا میشه و بازیکنان تیم قهرمان می تونن تصویر کاپ رو در امضاشون بزارن . ( کاپی که در پایین پست دیده میشه )
قوانین تشکیل تیم و عضویت در جام جهانی : 1 : برای تشکیل تیم بوجود هفت بازیکن نیازه . ولی به نظر من حضور سه بازیکن و فعالیت آنها برای انجام مسابقات کافیه . در صورتی که تیمی هفت بازیکنش تکمیل نشد و تنها سه یا چهار و ... بازیکن اعلام آمادگی کردند ، اعضاع تیم می توانند برای بازیکنان دیگه اسمی انتخاب کنند و در مسابقات شرکت کنند .
برای مثال : بلرویچ ، بینز و آرتیکوس برای حضور در جام جهانی ، تیمی به نام تورنادو تشکیل میدن . اگر بازیکن دیگری برای حضور در تیم داوطلب نشد ، اونها میتونن برای انجام مسابقه چند بازیکن فرضی انتخاب کنند . مثل : هکتور ، تیکر ، ولف و ...
2 : بازیکنان برای تشکیل تیم در تاپیک
عضویت در خواست بدن و خودشون رو به این شکل معرفی کنند .
نام : بلرویچ ------ تیم : تورنادو -------- کشور : ایرلند ------- پست : دربازبان ------- توضیحات اضافه : تیم تورنادو از مرگخواران تشکیل شده .
3 : اعضای تازه وارد که با دیگر اعضا ارتباطی ندارند ، می تونن در یکی از تیمهای : گردباد ، پالدمر یونان ، بلغارستان ، ایرلند ، عضو بشن . لطفا قبل از تشکیل تیم جدید با هم تیمی های خود هماهنگ کنین در غیر این صورت در یکی از تیمهای نام برده عضو بشین .
4 : برخلاف قوانین قبلی هر بازیکن با شناسه خودش بازی میکنه ، مثلا : لرد بلرویچ در مسابقه همان لرد بلرویچ نامیده میشه .
5 : بعد از ثبت نام سه الی هفت نفر ، تیم تشکیل میشه و بازیکنان می تونن برای هماهنگی با همتیمی هاشون در تاپیک
تمرین کوییدیچ ، تمرین کنن .
قوانین مسابقات کوییدیچ :1 : تیمها بعد از قرعه کشی و تعین زمان برگزاری مسابقات ، در روزهای تعیین شده و در تاپیک
جام جهانی کوییدیچ با یکدیگر مسابقه میدن .
2 : هر تیم یک نماشنامه مشترک می نویسه و بازیکنان اون تیم باید تنها نمایشنامه هم تیمی خودشون رو ادامه بدن . برای مثال : بینز نمایشنامه اول رو برای تیم تورنادو می نویسه و بلرویچ همتیمی اون باید تنها پست بینز رو ادامه بده . در تیم حریف هدویک برای تیم بلغارستان نمایشنامه می نویسه و الیور وود ، همتیمی اون باید نمایشنامه هدویک رو ادامه بده . در آخر هر تیم یک نمایشنامه مشترک داره و تعیین تیم برتده از روی نمایشنامه تیمهاست .
3 : هر بازیکن در مسابقه اجازه زدن 2 پست رو داره . البته کاپیتانها می تونن 3 پست بزنن ، در صورتیکه پست سوم پست پایانی نمایشنامه تیمشون باشه . این قانون برای اینکه کاپیتانها درصورت بوجود اومدن مشکل و یا عدم حضور بازیکنان تیمش ، خودش بتونه نمایشنامه تیمش را تمام کند .
4 : در امتیاز دهی نمایشنامه نهایی یک تیم چند نکته مهم است : روند یکنواخت نمایشنامه که بستگی به کار گروهی قوی داره ---- زیبا بودن سوژه نمایشنامه ----- استفاده از قواعد دستوری مناسب --- غلط املایی ، بطور کلی نمایشنامه ای برنده میشه که زیبا باشه .
5 : نحوه نوشتن مهم نیست . طنز یا جدی نوشتن ملاک امتیاز دهی نیست ،ولی حتما اگر تمی نمایشنامه طنز نوشت ، تمام اعضاع اون تیم طنز بنویسن ، یا اگر جدی نوشت تمام تیم جدی بنویسن . تا نمایشنامه مشترک اون تیم هماهنگ بشه .
6 : مقدار خطوط یا تعداد پستهای نمایشنامه هر تیم یا بازیکنان مهم نیست . امکان داره تیمی تنها با سه پست برنده بشه ولی تیمی که تمام بازیکنانش شرکت کردند و 14 پست زدن بازنده بشن . تنها زیبایی نمایشنامه نهایی هر تیم مهمه ؛ نه تعداد خطوط و تعداد پستها .
7 : مکان و زمان داستان نمایشنامه ها ، از صبح روز مسابقه در محل خوردن صبحانه تا پایان مسابقه و مراسم بعد از مسابقه است . در کل محدودیت بخصوصی برای این مسئله وجود نداره .
8 : برای هر مسابقه 3 روز وقت داده میشه .
9 : کاپیتانهای تیم از روی پیشینه اونها مشخص میشن . ولی اگر تیمی با هماهنگی ، شخص بخوصی را معرفی کرد ، اون شخص کاپیتان میشه . کاپیتانهای تیم مسئول نظم دادن به تیم هستن و باید اعضا تیم رو آماده کنن .
10 : تیمها بعد از جام جهانی ، بر حسب مقامشان در لیگ کوییدیچ فعالیت می کنند . یعنی ما در لیگ دو گروه داریم : دسته 1 ---- دسته 2 . در طی برگزاری لیگ ، تیم اول دسته 2 به دسته 1 میاد و تیم آخر دسته 1 به دسته 2 میره . قضاوت لیگ دسته دو بر عهده تیم اول دسته یک است و از آنها برای ارزشیابی و قضاوت مسابقات استفاده میشه .
این تنها قوانین پیشهادی من بود و بدون شک نظر اکثریت مهمتره . پس نظرات خود رو در همین جا بدین یا با پیام شخصی به من اطلاع بدین . مطمئنن این نظر اکثریته که مهمه نه من .