شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام : اورلا كويير سن : 14 توضیح در مورد شخصیت : یه دختر شیطون و عاشق دوئل کردن ! علاقه مندی : سوار شدن روی جارو گروه : ببخشید می تونم برم ریونکلاو؟ چوبدستی : با پر ققنوس / 20سانتی متر / انعطاف پذیر توانمندی ها : جادو !!! شغل : محصل قد : 160 چشم مشکی با موهای مشکی و صورتی سفید و چم های درشت!
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/2 17:04:57
زندگی میتونه همونی باشه که تو می خوای اگه می خوای زنذگی خوبی داشته باشی واقعا باید بخوای
سلام میخواستم بپرسم کسی نقش رون را گرفته یا من میتونم بگیرم و اینجا دربارش توضیح بدم اخه در تایپیکه:نحوه ی برخورد..ونوس نوشته بود: ما رون و چو نداریم درسته؟من تازه واردم زیاد تو جریان نیستم
این شخصیت گرفته شده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/5/15 17:26:08
نام: امپدیا ولدمورت سن:18 وزن:65 رنگ مو:مشكي خالص رنگ چشم:مشکی علاقه مندي ها: جادوی سیاه . پیاده روی تا اعماق جنگل ممنوعه در شب گروه:اسلایترین توانمنديها: جادوي سياه شغل: مخترع وردهای جادو های سیاه . قد:173 چوبدستي:با پر ققنوس ابی (بسیار کمیاب)/انعطاف پذير/55 سانتي متر معرفي شخصيت: از اولین مخترعان جادوی سیاه که سالاها قبل از سالازار اسلیترین و گریفیندور و .... میزیسته . بسیار قصی القلب و عاشق کشتار . فردی که درخت کتک زن را کاشته . و در اخر جد ولدمورت . جنس:مرد
شخصیتهای ساختگی تایید نمیشن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ولدمورت سیاه در 1385/5/15 0:36:10 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/6/2 17:04:39
نام میرتل مقلب به میرتل گریان من ماگل زاده بودم ودر یکی از روزهایی که در دستشویی هاگوارتز در حال گریه بودم (به دلیل مسخره شدن توسط دانش آموزان) به صورت نامعلومی مردم بعدا فهمیدم به وسیله ی باسیلیسک کشته شدم مدتی بیرون از هاگوارتز زندگی کردم و به آزار اذیت شخصی به نام الیور هوربی پرداختم که بالاخره او از من در وزارت شکایت کرد و من دو باره به هاگواتز برگشتم در سال دوم (هری پاتر اینا)اونها در دستشوی من یه معجون ساختن در سال چهارم به هری کمک کردم برای مرحله ی دوم در سال ششم با صحنه ای وحشتناک رو به رو شدم(جنگ خونی مالفوی هری)معمولا افسرده هستم و بیش از حد گریه میکنم تو گریفیندور بودم ______________________________________________
تایید شد! متاسفانه فعلا یکم مشکل داریم و نمیتونم دسترسی این گروه رو به شما بدم چند روز باید صبر کنید.این شخصیت برای شما نگه داشته شده از این نظر مطمئن باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/5/15 17:25:31
نام:ديوي گاجيون سن:16 وزن:48 رنگ مو:مشكي خالص رنگ چشم:آبي آسماني علاقه مندي ها:خود هري پاتر.كوييديچ. گروه:گريفندور توانمنديها:در درس جادوي سياه عالي هست شغل:محصل در هاگوارتز قد:163 چوبدستي:با پر ققنوس/انعطاف پذير/16 سانتي متر معرفي شخصيت:كمي ترسو و دوست داشتني هست جنس:مرد