شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام : آگوستوس پاي ( شفادهنده كارآموز بخش داي لووي در بيمارستان سنتمانگو)
قد: 180
بسيار باهوش
عضو گريفيندور
علاقه مند به جادوهاي باستاني و استاد جادوي سياه
معرفیت کوتاهه .یه توضیح از خودت برای بهتر شناخته شدن این شخصیت بنویس لازم نیست واقعی باشه از تخیلت کمک بگیر.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/5/5 13:51:05
نام:مری ( طوری نیست؟ اسم دقیقش رو نمی دونستم) نام خانوادگی: پادیفوت لقب:مادام پادیفوت شغل: دارای کافه ای به همین نام در هاگزمید سن:کسی تا حالا جرآت داشته از یک خانم سنش رو بپرسه؟ تاریخ تولد: من سنم رو به کسی نمی گم! جنس:زن رنگ چشم:قهوه ای روشن مو:بلند و قهموه ای کاملا لخت و براق ظاهر کلی : درشت هیکل نام کامل: مری الیزابت پادیفوت کوییدچ: - چوب جادو: 13 اینچ دارای تار تک شاخ از چوب درخت داربد نرم و انعطاف پذیر دسته جارو: - علاقه ها: دیدن بچه ها در کافه ام داشتن فروش خوب ... مدرک: فراتر تر حد انتظار در تمام دروس توانمندی ها: وارد به تمام امور خانگی و اش÷زی
سوال دیگه ای نیست؟ در خدمتم ...
راستی:
گروه:گریفندور!
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نانی مک فی در 1385/5/5 9:42:07 ویرایش شده توسط نانی مک فی در 1385/5/5 9:46:55 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/5/5 13:42:04
[size=xx-large][color=CC0000]مادام پادیفوت حال ... مادام رزم?
پس چرا مسئول تایید گروه اسلایترین منو تائید نمی کنه؟
معرفیت خیلی کوتاهه و در ضمن طبق فرم خودت رو معرفی نکردی!....باید یه معرفی کوتاه هم از شخصیتت بنویسی آخر معرفیت....در ضمن این شخصیت رو یکی جدیدا گرفته...یه شخصیت که گرفته نشده رو از لیست شخصیت ها انتخاب کن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/5/4 19:00:58
نام:ایوانجلین نام خانوادگی: مک فی لقب:نانی مک فی شغل: ÷رستاری کودکان شیطان و بازیگوش به انتخاب وزارت سحر و جادو و تدریس خصوصی سحر و جادو ور منازل سن:کسی تا حالا جرآت داشته از یک خانم سنش رو ب÷رسه؟ تاریخ تولد: من سنم رو به کسی نمی گم! جنس:زن رنگ چشم:قهوه ای روشن مو:بلند و قهموه ای کاملا لخت .. ظاهر کلی : قد بلند و لاغر ... نام کامل: ایوانجلین الیزابت سیسیلیا ÷اولین الکساندرا الیس مری ویکتوریا مک فی کوییدچ: در بعضی موارد داور بوده ام چوب جادو: 13 اینچ دارای تار تک شاخ از چوب درخت داربد نرم و انعطاف ÷ذیر دسته جارو: نیمبوس 2001 علاقه ها: ادب کردن بچه های بی ادب مدرک: فراتر تر حد انتظار در تمام دروس توانمندی ها: وارد به تمام امور خانگی . تربیتی . اموزشی . روان شناسی و ...
سوال دیگه ای نیست؟ در خدمتم ...
راستی:
گروه:گریفندور!
این شخصیت جزو کتاب بود؟اگه شخصیتتون ساختگیه یه گروه دیگه رو انتخاب کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نانی مک فی در 1385/5/4 16:34:39 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/5/4 17:22:52 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/5/4 17:23:00
با سلام: نام:آقاي اليوندر شخصيت:خشرو واز اصيل زاده ها هستم شغل: ساخت چوبدستي جادويي گروه: گريفندور سن:45 خصوصيات ظاهري:قد بلند و خوش قيافه چوبدستي ام هم از چوب زبان گنجشك و پر ققنوس و31سانته معرفي: من از فروختن چوبدستي به افراد لذت مي برم مخصوصآ وقتي كه به هري پاتر فروختم اما از اين نارا حتم كه چرا ولدمورت من را دزديده؟!!!!!!!!!
با تقديم احترامات به شما
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/5/4 13:28:48