شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:مکس نام خوانوادگی:پاتر سن:15 تحصیلات:سال پنجم جنسیت:پسر(مذکر) گروه:گریفیندور توانائیها:کمک هری برای مبارزه با لرد سیاه واجرای پاترونوس علاقه مندی ها:مسابقه کوئیدیچ ومقابله با جادوی سیاه جنس چوب جادو:خاکستر ققنوس و شاخ اژدهای دم شاخ رنگ مو:شاه بلوطی رنگ چشم:قهوه ای نام مستعار:شایان اطلاعات بیشتر:بازیکن مدافع تیم کوئیدیچ گریفیندور و پسر پسرعموی پدر هری و دوست جینی ویزلی
مثل اينكه هيچ كس سانتورها رو دوست نداره!:(( من يه بار ديگه مشخصاتمو كامل ميفرستم شايد اين بار دوستان يه گوشه چشمي هم به ما بندازن! 1- نام :فايرنز 2- سن: 3- تاریخ تولد: 4- جنس: يك سنتور نر! 5- تحصیلات :استاد پيش گويي 6- رنگ چشم:آبي 7- گروه : گريفين دور 8- مو :بلوند و بلند 9- ظاهر کلی :نيمي انسان و نيمي اسب 10- نام مستعار: 11- کوییدیچ : با چهار تا سم چطوري سوار شم؟؟!! 12- چوب جادو :اين سوسول بازيا لازم نيست 13- دسته جارو : 14- علاقه ها: تدريس پيش گويي به كره هاي انسان 15 - توانمندیها : از روي ستاره ها ميشه همه چيز رو فهميد. 16- معرفي كوتاه: (بگید چگونه شخصیت شما به دنیای هری پاتر ربط داره) من قبلاً توي جنگل ممنوع بودم و حتي يه بار اونجا جون هري رو نجات دادم ولي وقتي جاي تريلاني اخراج شده رو گرفتم قبيله ام منو طرد كردن و ميشه گفت به خونم تشنه ان! از اون موقع توي خود قلعه هاگوارت زندگي مي كنم...
- نام :حمید از اعضای گروه ترجمه کتاب ششم (مترجم فصل 30) 2- سن:17ساله 3- تاریخ تولد:1988 4- جنس:مذكر 5- تحصیلات :سال سوم 6- رنگ چشم:قهوه ای 7- گروه : گریفیندور 8- مو :طلایی 9- ظاهر کلی :قد بلند 10- نام مستعار:pashmris 11- دسته جارو: آذرخش 12- علاقه ها: خصوصیه
1- نام :ديويد مالفوي 2- سن:13ساله 3- تاریخ تولد:دو سال بعد از تولد دراكو مالفوي 4- جنس:مذكر 5- تحصیلات :سال سوم هاگوارتز 6- رنگ چشم:آبي 7- گروه : فقط اسلایترین 8- مو :زرد مواج 9- ظاهر کلی :خوش تيپ و قد بلند 10- نام مستعار:خرابكار 11- کوییدیچ :خيلي دوست دارم ولي افتضاح بازي مي كنم 12- چوب جادو :از جنس چوب جنگليه با ريسه ي قلب ازدها و طولش هم بيست و سانتي متره وخيلي هم انعطاف پذيره 13- دسته جارو: نيمبوس دو هزار 14- علاقه ها: كوييديچ-خدمت به لردسياه ومرگ خوارها-اذيت و آزار جادوگران كوچكتر از خود 15 - توانمندیها :پاسخ دادن به سوالها و معماهاي عجيب وغريب-طلسم كردن جادوگراني مانند نويل لانگ باتم- كش رفتن كتابهاي قسمت ممنوعه ي كتابخانه-خدمت به لرد سياه-انواع خرابكاري 16- معرفي كوتاه:من دادش كوچك دراكو مالفوي هستم كه بسياري از خصوصيات رفتاريم به اون و پدرم رفته و علاقه شديدي به لردسياه دارم...
تائید شد(کریچر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ديويد مالفوي در 1384/6/4 19:52:09 ویرایش شده توسط کريچر در 1384/6/5 12:30:05
تجربه نامي است كه به اشتباهاتمان مي دهيم! :bat: :fan: :chomagh: