شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
دوستان عزيز مطمئن شويد شخصيتي كه ميخواهيد معرفي كنيد قبلا توسط فزد ديگري گرفته نشده باشه براي اين منظور به تاپيك(( ليست شخصيتها )) مراجعه كنيد برای یادآوری اینطوری باید معرفی شخصیت کنید:
1- نام : 2- سن: 3- تاریخ تولد: 4- جنس: 5- تحصیلات : 6- رنگ چشم: 7- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید) 8- مو : 9- ظاهر کلی : 10- نام مستعار: 11- کوییدیچ : 12- چوب جادو : 13- دسته جارو : 14- علاقه ها: 15 - توانمندیها : 16- معرفي كوتاه: (بگید چگونه شخصیت شما به دنیای هری پاتر ربط داره)
و هر چیز دیگه ای که به ذهنتون می رسه ذکر کنید.
(شخصیت های ارباب حلقه ای لطفا به تاپیک عضویت در ایفای نقش ارباب حلقه ها مراجعه کنند.)
برای آشنایی بیشتر با چگونگی معرفی شخصیت خود لطفا پست های قبلی را بخوانید
_____________________ در ضمن من نمیدونم چرا نمی تونم لیست شخصیت ها رو ویرایش کنم پس اسم افرادی که توسط من تائید شدن رو اینجا مینویسم خودتون زحمتش رو بکشید ولدی جان این پست شامل شناسه ی های پست قبلی هم میشه و از اونجایی که اونا رو به روز نکرده بودی اینا رو هم نوشتم تا کارت آسون بشه
من ندیده ی یکی از نوه های شیرین زبان جد بزرگ و مرحومم مرلین هستم و شباهت های ظاهری و اخلاقی خفنی با هم داریم این شد که همه مرا مرلینبچه می نامندو معلوم نیست کی متوجه ی دراز شدن بی وقفه ام بشوند
نام:نوربرت سن:خودم 14 ولی تو کتاب 6 سال تاریخ تولد:22/6/1991 جنس:دختر رنگ چشم:سیاه گروه:ترجیحا گریفیندور مو:فر وز؛همیشه ژولیده ظاهر کلی:بد نیست نام کامل:نوربرت کوییچ:برای تفریح بازی می کنم چوب جادو:به چوب احتیاجی ندارم دسته جارو:ندارم.خودم پرواز میکنم علاقه ها:اتیش بازی و ... توانمندی ها:اتش زدن همه چیز
تائید شد (کریچر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نوربرت در 1384/6/26 15:36:26 ویرایش شده توسط کريچر در 1384/6/26 16:28:45
- نام :seprez 2- سن:48 3-تاریخ تولد:1958 4- جنس:مرد 5- تحصیلات :پروفسور بودم ولی حالا باز نشستم 6- رنگ چشم:قهوه ای 7- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید) ریونکلا 8- مو :مشكي 9- ظاهر کلی : قد بلند 10- نام مستعار:ندارم 11- کوییدیچ : 12- چوب جادو : ساخته شده از پر ققنوس 13- دسته جارو : 14- علاقه ها: شرکت در جنگ - توانمندیها : همه چي 16- معرفي كوتاه: من دوست دامبلدورم و یک زمانی در هاگوارتز سرپرست گروه ریونکلا بودم
عزیزان من فقط راهنمای می کنم می دونم که در هیته وظیفه من نیست اگه تایید نشدید نیاز نیست مجددا خودتون رو معرفی کنید مدیران سایت یه کمی سرشون شلوغه وقت نمی کنن زیاد .... فعلا به این بخش برسن ایم که من اینو نوشتم به خاطر این بود که دیدم دلم سوخت براتون شما بهتره در این مدت که تایید نشدید قسمت های قوانین سایت رو بخونید ودر قسمت های غیر رول پرینگ شرکت کنید .
نام:جان نام خانوادگی:اسمیت سن:16 جنس:مرد شغل:کاراگاه مخفی گروه:گریفیندور علاقه مندی:کتاب فیلم هالیودی مو:قهوهای تیره رنگ چشم:قهوه ای تحصیلات:دکترای زبان
تائید شد (کریچر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کريچر در 1384/6/26 13:55:10
از یک ماه پیش که پیش گو یی را شنید به نظرش رسید که این همان چیزی است که سرنوشت برایش رقم زده است... یکیشون باید بمیره تا دیگری زنده بمونه