آقا من دو روز نبود ها
این دیگه چه وضعش هست کجای دنیا دیدید که یه داور بیاد یه بار یه چیزی بگه و دفعه بعد بیاد حرف دیگه ای بزنه آقا تکلیفتو مشخص کن برادر یه حرفی بزن دیگه
اوتو بگمن جان .
هدویگ شب بود خوابش میومد یه اشتباهی کرد ، بعد صبح پاشد و متوجه اشتباهش شد . اگرم اون اشتباهشو اصلاح نمیکرد من خودم نتیجه رو تغییر میدادم . چون برنده فمن بود و از شما بهتر بود .
حالا اگه دوست داری ده هزار بار دیگم اعتراض کن و من دوباره همین جواب رو میدم .
نقل قول:
بلر جان میشه بدونم شما بر اساس چه چیزی جناب هدویگ رو به عنوان داور انتخاب کردید .اولا ما در دور اول با تیم ایشون بازی داشتیم و این معلومه که ایشون داره به نفع تیم مقابل امتیاز میده
هدویگ داور خوبه و من بهش اعتماد دارم و میدونم که هیچوقت به نفع کسی داوری نمیکنه . ایندفعه هم اشتباه کرد . مطمئنن اگر اشتباهش تکرار بشه اخراج میشه . ولی من میدونم دیگه اشتباه نمیکنه .
نقل قول:
بلر جان رسیدگی کن داداش ماکه مسخره نیستیم
یا شما مسخره اید که اید موضوع رو این همه تکرار میکنید یا من بیکارم که روزی دهبار باید جواب این اعتراض تکراری شما رو بدم . اگه دوست داری میتونی بری به مدیرهای سایت هم بگی بیان در مورد مسابقه شما با فمن نظر بدن . من مطمئنم اونها هم فمن رو برنده اعلام میکنند
نقل قول:
اینم بگم ما به هیچ وجه از حقمون نمیگذریم.
خب اگه احساس میکنی حقت پایمال شده تلاش کن و حقت رو بگیر . ولی اینو بدون که برد حق فمن بود .
نقل قول:
همین طور که گفته بودی اومدم اینجا گفتم
خوشحالم که لااقل تو به حرفم گوش کردی و اینجا اعتراض کردی
مرسی ---- بلرویچ
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج