جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

25 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
24 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نام ورد هایی که بادست انجام میشوند ونیازی به چوب ندارن

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نام ورد هایی که بادست انجام میشوند ونیازی به چوب ندارن
ارسال شده در: سه‌شنبه 18 مرداد 1390 12:58
نمایش جزئیات
آفلاین
مانوس جان الکی که نمیشه تایپیک زد.سوال داری برو از یکی بپرس.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket
I work out
Modir look at that ticket
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

تصویر تغییر اندازه داده شده

ارسال شده در: سه‌شنبه 18 مرداد 1390 12:46
نمایش جزئیات
آفلاین
من این کلاس را باز کردم چون میدانستم مرلین کبیر جادو با دست بلد است نظر من این است جادو با دست بهتر از چوب است چون اگر چوب ما بشکند گم شود دزدیده شود یا... ما مشنگ میشویم یا اگر بخواهیم طوری جادو کنیم که کسی نفهمد مثلاً سر امتحان اگر چوب مان راببینند هم چوبدستی میگیرند هم اخراج میکنند ولی با دست جادو کنیم روح ان ها هم خبر دار نمی شود پس نتیجه میگیرم جادو با دست برتر از چوبدستی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برادر رودلفوس لسترنج که در شکنجه بزرگ لانگ باتم ها شرکت کرده بود و برای همین به حبس ابد درآزکابان محکوم شد بله من رابتسن لسترنج قات هستم
ارسال شده در: دوشنبه 17 مرداد 1390 16:38
نمایش جزئیات
آفلاین
اینم یکی دیگه از ضعف های هری پاتر والبته جادو به شمار می یاد!!! ماورا رُ عشقه که یه ماوراگر ( اولترالوژیست) احتیاجی به چوب و تخته واسه جادوگری نداره... این خون ماوراییه که هدایت کننده قدرت ماورایی یک اولترالوژیست... وقتشه چوب دستی هارو غلاف کنیم چون پاریس تورس نسل جدیدی از جادو رُ معرفی کرده...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمانی بز?
نام ورد هایی که بادست انجام میشوند ونیازی به چوب ندارن
ارسال شده در: دوشنبه 17 مرداد 1390 14:15
نمایش جزئیات
آفلاین
باسلام به دوستان عزیز در اینجا نام ورد های ساده رابنویسید و کارایی وسازنده اش را هم بگویید راستی میدونین چرا من همش از چیزایی که نیازی به چوب ندارن وساده هستن حرف میزنم چون شماکه هم چوب دارید هم ورد هارو بلدین ولی تازه واردها که به چوب دسرسی ندارن هم گناه دارن ومن به فکر اونا هم هستم خوب پس برین بنویسین برای تازه واردایی که نیاز به کمک دارن و اونایی که دوست دارن جادوگر شن ولی نمیتونن چون چوب ندارن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
برادر رودلفوس لسترنج که در شکنجه بزرگ لانگ باتم ها شرکت کرده بود و برای همین به حبس ابد درآزکابان محکوم شد بله من رابتسن لسترنج قات هستم