سالازار اسلایتیرین نوشته:
ما یک سری قوانین اصلی داریم که شامل چیزهایی مانند فضا سازی، غلط املایی ،هماهنگی و ... میباشد که هرکدام امتیازات مربوط به خودشان را دارند ولی اینجا مثل فوتبال مشنگی نیست که بگوییم هند در محوطه جریمه پنالت دارد و داور مجبور است کارت دهد و ...
اینجا داور با توجه به سطح دانش و تجربه ای که دارد بعد از خواندن پست ها امتیازاتی به هر کدام از ملاک ها میدهد که یک جورایی سلیقه ی شخصی است ، مثلا پست بنده نکات با مزه ای داشت که ویکتور خوشش آمد و مثلا 8 داد ولی آلبوس خوشش نیامد و 5 داد . تفاوتی که بین امتیازات است نشان دهنده ی این نیست که کدام داور بهتر است و کدام یکی بدتر. سلیقه ی شخصی است .
در مورد شرکت نکردن اعضا حق کاملا با شما بود و سعی میشود با جبران اشتباه گذشته در آینده نیز این اتفاق نیافتد.
حق شما را خوردیم یا یک من پرمنگلات هم نتوانستیم بالا بیاوریم مشلی دارید حالا؟
زیر سایه ی همایونی موفق باشید.
شما ذهنیتت بد جا افتاده عزیزم.
هر چیزی یه حساب و کتابی داره سلیقه ی شخصی باید گذاشته بشه در کوزه!! شما یه امتحان میدی یه کلیدی براش هست.. پیش هزار و سیصد و سی و سه تا مصحح دیگه هم که ورق و کلید رو ببری اختلاف نمره ت تغییر چندانی نباید بکنه.. حتی وقتی که اختلاف نمره ی دوتا مصحح زیاد باشه نمره ی هر دو نفرشون رو رد می کنن و نمره دادن به نفر بعدی محول میشه!
اینجا هم همینطوره.. اختلاف نظر نهایتا ده تا امتیاز دو داور رو بالا پایین می کنه.. نه بیست و شیش تا!
نقل قول:
ویکتور کرام نوشته:
زیبایی نمایشنامه : 45
فضاسازی: 15
سوژه و ایده: 15
چهره پست : 10
میزان لذت خواننده از پست: 10
هماهنگی نمایشنامه : 40
هماهنگی با سایر نمایشنامه بازیکنان: 25
شرکت تمام بازیکنان تیم: 15
غلط املایی: 15
مجموع : 100 امتیاز
این مجموع کل امتیازاست.. جالبه برای من که اینجا هم حتی غلط ریاضیاتی وجود داره!!

15 + 15 + 10 + 10 = 50 نه چهل و پنج!!! در نتیجه مجموع کل امتیازات 105 هستش. شما یه حساب سر انگشتی کنی می بینی که یک چهارم کل امتیازات (26 تا) توی داوری اختلاف هست. در صورتی اگه منصفانه نگاه بشه ده الی پونزده درصد کل رو میشه به حساب اختلاف سلیقه گذاشت.
مستر اسلایترین فرق بین درست و نادرست، خوب و بد و این حرفا کاملا آشکاره.. شما پستهای دو تیم رو ببر به اعضای با سابقه ی جادوگران.. از مدیر و ناظر و وکیل و وزیر نشون بده.. وقتی بهشون بگی به گردباد بیشتر نمره دادیم یقینا کامپیوترشون خود به خود ریست می شه!

این درست رفتار کردنه که برای این انجمن اعتبار میاره پدرجان!
لطفا شما این جبرانی که گفتی و دو امتیاز اضافه ی شده ی پروفسور دامبلدور رو خودت به چرخه برگردون دوست عزیز!

نقل قول:
من به هیچ کدوم از سوال های شما جواب نمیدم. به جاش به جای خودم یه داور دیگه میارم. مگه من اینجا برام مهمه کی اول بشه؟
من دارم سر اول و دومی بحث نمی کنم.. شما اگه خوب نگاه کنین می بینین که امتیازات ما حتی با شرایط حاضر بیشتر هم هست! بحث من سر درست و نادرست بودن داوری شماست! شما می تونی کلاه خودتو قاضی کنی و بعد خیلی موقرانه به اشتباهت پی ببری و گذشته رو تصحیح کنی.. می تونی هم همینطور خیلی قلدرانه از روی بی جوابی بگی جواب نمی دم که اون وقت تنها عزت و اعتبار خودتو رو از دست خواهی داد پسرجان!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج