شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من می خوام شخصیتم رو عوض کنم.می تونم ؟ نام : رز ویزلی سن : هم سن جیمز سوروس پاتر جنس : زن گروه : راونکلاو توضیح کوتاه : رز ویزلی دختر رون ویزلی و هرمیون گرنجر و خواهر بزرگتر هوگو ویزلی و دختر دایی جیمز سیریوس پاتر و آلبوس سوروس پاتر و لیلی لونا پاتر است.وی هم سن جیمز است و باهوشی اش به مادرش هرمیون رفته است .
لطفا در شاخه مدیریت بلیت ارسال کن. در اونجا به شما پاسخ داده خواهد شد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تری بوت در 1387/10/23 20:15:49 ویرایش شده توسط تری بوت در 1387/10/23 20:26:59 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/10/24 13:13:35
نام:.آلبوس دامبلدور. سن:پیر مغز چوبدستی:پر ققنوس علاقه مندی ها:موسیقی و بولینگ عضویت:محفل ققنوس گروه:گریفیندور توضیحات:مدیر مدرسه ی هاگوارتزم عضو دیوان عالی رتبه ام در سال 1945 گریندل والد را شکست دادم و 12کاربرد خون اژدها را کشف کردم
لطفا قوانین ایفای نقش رو بخونید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/10/24 13:03:24 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/10/24 13:10:28
غیر ممکن غیر ممکنه! همینی که گفتم...ناراحتی زنگ بزن 118
نام : آلبوس هاگرید. جنسیت : مذکر گروه : گریفیندور خصوصیات ظاهری : قوی هیکل و درشت(نه به اندازه ی پدر و مادرم، بلکه درشت هیکل طبیعی)، موی سیاه، چشم سیاه، قد بلند. چوبدستی : چوب جنگلی، پر ققنوس، 38 سانتیمتر، انعطاف پذیر (ساخت مرحوم اولیوندر) جارو : آخرین مدل آذرخش دارای استاندارد جهانی و مورد استفاده ی تیم های قدرتمند دنیا. اخلاقیات : شوخ طبع، خوش خنده، عاشق موجئدات جادویی خصوصا از نوع غول پیکر، از همکاران بدعنق(پیوز) سن : یک سال بزرگتر از جیمز پاتر کوچک. سپر مدافع(پاترونوس) : شیر قوی در درس های : دفاع در برابر جادوی سیاه، تغییر شکل،مراقبت از موجودات جادویی و معجون سازی معجون سازی ضعیف در درس های : پیشگویی، گیاه شناسی، نجوم و تاریخ جادوگری
توضیح کوتاه : فرزند هاگرید و مادام ماکسیم، ژن غولی را ارث نبرده امّا هیکل نسبتا درشتی دارد، دوست صمیمی جیمز بن هری پاتر.
دوست عزیز شخصیتهای ساختگی تایید نمیشن لطف کن از لیست شخصیتها یه شخصیت دیگه انتخاب کن. امروز حدود پنجاه شخصیت آزاد شد میتونی از بین اونها انتخاب کنی. موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کسی که نباید اسمشو برد در 1387/10/22 17:26:01 ویرایش شده توسط کسی که نباید اسمشو برد در 1387/10/22 17:39:11 ویرایش شده توسط کسی که نباید اسمشو برد در 1387/10/22 17:50:18 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/10/24 13:00:19 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/10/24 13:08:31
من رفتم.
خیلی زوق زده نشید چون از دستم راحت نشدید، شناسه ی جدید من : نیمفادورا تانکس.
نام :نویل لانگ باتم سن: هم سن هری تاریخ تولد:30 جولای 1980 جنس: مرد سال : اول رنگ چشم: مشکی گروه : گریفیندور مو بلند ، سیاه ظاهر کلی : چاقاله کوتاه نام کامل: نویل فرانک لانگ باتوم کویدیچ : تشویق میکنم چوب جادو : اولیش مال پدرم بود بدیش جنس چوب آلبالو با هسته موی تک شاخ از الیوندر گرفتمش گیاه:میمبولوس میبلونیا علاقه ها: گیاه توانمندیها : بسیار قوی در درس گیاه شناسی
تایید شد! بعدا یه توضیح کوتاه در مورد شخصیتت ارسال کن تا در معرفیت قرار بگیره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/10/16 18:02:36
با سلام میخواستم شناسه نمایشی این دوستمون را عوض کنید که یه وقت اشتباهی پیش نیاد با تشکر از زحمات شما. لینک به شناسه مورد نظر اینجا کلیک کنید
لوسیوس عزیز شناسه کاربر عضو ایفای نقش میتونه هر چیزی باشه و من فقط به صرف شباهت به شناسه شما نمیتونم تغییرش بدم مگر اینکه پروفایل ایشون شبیه شناسه شما باشه. فعلا که ایشون پستی نزدن اگه مشکلی بعدا پیش اومد یه کاریش میکنم. موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/10/14 12:27:23
معرفي شخصيت: بادراد ريشو، جني شورشي از دسته جنهاي شورشي که زير نظر الفريک عقاب به شورش عليه جادوگران و نامردان به جنگ هاي حق عليه باطل مي پرداخت می باشد.او قدی نزدیک به هفتاد سانتی متر دارد و از این لحاظ جزء یکی از بلند قد ترین جن های زمان خویش بود.همچنین همیشه عصایی در دست داشت که بر روی عصا جمجه ای قرار داشت . پیشگویان و باستان شناسان اصل این جمجه را به تیمورلنگ نسبت داده اند!!
توضيحات ظاهري: بادراد داراي ريش هاي بلندي هست که بعضي اوقات باعث به زمين خوردنش مي شود. عده اي در سده ي دوم مرليني او را با آلبوس دامبلدور اشتباه مي گرفتند، اما او هميشه اظهار می داشت « مرا با آن بي ناموس يکي نکنيد؛ اينها فقط تشابهات ظاهري ما هستند. من هيچ شباهت باطني اي به او ندارم و نخواهم داشت. »!
علاقه مندي ها: جن هاي خانگي، شورشي، لرد ولدمورت ، کچلان در رسته چموشان ، انتر نوعی میمون وحشی و...
توانايي ها: شورش، بلند کردن ريش ، دزدیدن دختران مردم در شب ها و...
اخلاقيات: اخلاقی به شدت سگی! بسیار سریع ناراحت شده و دلخوری ام به زودی رفع نمی شود. به شدت به سیاهی نزدیک هستم!
پ.ن : اخه چی کار کنم من ؟ شما میگین برای مرگ خوار شدن باید یک شناسه درست داشته باشیم اینم شناسه درست. لطفاً تائید کنین ، کین هستم!!
تاييديوس!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنیتا دامبلدور در 1387/10/12 9:34:46
معرفی شخصیت: گلگومات دومین رئیس غول های غارنشین است، البته هنوز که هنوزه به ریاست رسیدن این غول در پرده ای از ابهام وجود دارد زیرا که او بدشت نادان و احمق می باشد و مورخان در عجبند که چگونه در میان آنهمه غول عاقل رئیس شده است. گلگو سه تن وزن دارد و بدنی سبز رنگ دارد و البته در سنین بزرگسالی غول های غارنشین دارای موهای کلفت و زبری می شوند که تمام بدنشان را می پوشاند و همین باعث زشتی غیر قابل توصیفشان می شود. از مهمترین مواردی که در وی دیده می شود موهای ژولیده و پولیده ایست که بر روی سرش قرار دارد و چرک و کثیفی که از آن می بارد و البته شپش ها نیز از موهایش بالا می روند. چرک و کثیفی به قدری زیاد است که تفاوت آنها با رنگ مویش را به سختی می توان درک کرد.
خصوصیات اخلاقی: بسیار بد اخلاق و البته اگر کسی یا چیزی باعث اذیت و آزارش شود بدون فوت وقت او را به سوی نابودی می کشاند. توصیه می شود فقط در موارد فوق اضطراری به وی نزدیک شوید تا کمترین آسیب را از جانب وی دریافت کنید.
علاقه مندی: چماق بزرگی که همیشه همراهش است، دیگر غولهای دنیای جادویی و غیر جادویی، حامیان غولهای غارنشین و ...
تاييد شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آنیتا دامبلدور در 1387/10/10 14:58:53