شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام : حسن مصطفی سن:حدود صدوبیست سال120 تاریخ تولد:1265 تحصیلات: مدرک پروفسوری پی اچ دی سال : کلاس اول نام مستعار: علی تاجر فرش ایرانی حنس : مذکر گروه: هافلپاف ظاهر کلی: قد بلند و رنگ روشن دارای دشداشه عقال چفیه کوییدیچ : دروازه بان دسته جارو: ندارم زیرا ار فرش و قالیچه پرنده ایرانی استفاده می کنم چوب جارو:دیجیتالی دارای دوربین فیلمبرداری هفت مگاپیکسل و mp3 و حافظه فلش و نمایشگر بزرگ ال سی دی علاقه ها: تدریس در هاگوادارز توانمندیها: متخصص علوم جادویی مو: مشکی معرفی کوتاه: استاد دعوتی از خاورمیانه رشته موجودات جادوئی عضو اتحادیه استفاده کنندگان و وارد کنندگان قالیچه پرنده
تائید شد (کریچر)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط حسن مصطفی در 1384/7/30 6:47:56 ویرایش شده توسط کريچر در 1384/7/30 8:24:22 ویرایش شده توسط حسن مصطفی در 1384/7/30 16:51:07
نام کامل : هرپو برتروس سن: 764 تاریخ تولد: 1241/1/7 جنس: مرد تحصیلات : فارغ التحصيل از آكادمي جادوگري تردورانت رنگ چشم: مشكي گروه : اسليترين مو : جوگندمي ظاهر کلی : طاس، و خشن نام مستعار: هرپوي كثيف کوییدیچ : نه، هرگز چوب جادو : چوب بلوط غير قابل انعطاف و دندان نيش باسيليسك در وسطش دسته جارو : طبيعتا ندارم علاقه ها: باسيليسك، تنها باسيليسك توانمندیها : توليد باسيليسك در تمامي ابعاد به صورت انبوه همراه با ضمانت نامه نيش نيش ! معرفي كوتاه: هرپوي كثيف، كسي كه با هنر منحصر به فردش، با پرورش تخم مرغ زير غورباقه سلطان افعي، باسيليسك رو به وجود مياره . هر چیز دیگه ای که به ذهنتون میرسه: به دليل گرفتن اسكيزو فرني حاد، از گفتن هر گونه چرنديات معذوريم !
3- شخصیت مورد نظرتان را در همین تاپیک کاملا طبق فرم زیر و به زبان فارسی معرفی کنید:
1- نام کامل : 2- سن: 3- تاریخ تولد: 4- جنس: 5- تحصیلات : 6- رنگ چشم: 7- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید) 8- مو : 9- ظاهر کلی : 10- نام مستعار: 11- کوییدیچ : 12- چوب جادو : 13- دسته جارو : 14- علاقه ها: 15 - توانمندیها : 16- معرفي كوتاه: (بگید چگونه شخصیت شما به دنیای هری پاتر ربط داره) 17- هر چیز دیگه ای که به ذهنتون میرسه:
اگر قبلا عضو ایفای نقش هستید و مایل به تغییر دادن شخصیت خود و یا گروه خود هستید:
اگر یک ماه از معرفی کردن شخصیت شما و عوضیتتان در ایفای نقش گذشته دیگر قادر به عوض کردن گروه یا شخصیت خود نمیباشید و برای عوض کردن شخصیت باید شناسه جدید بگیرید و دوباره شخصیت جدید خود را معرفی کنید! اما اگر کمتر از یک ماه است که شخصیت خود را معرفی کرده اید، میتوانید شخصیت جدیدی معرفی کنید و یا درخواست تعویض گروه کنید!
نکات مهم:
* وقتی شخصیتی را انتخاب میکنید باید نسبت به آن شخصیت اطلاعات کافی داشته باشید. کسانی که بدون اطلاع یک شخصیت را انتخاب کنند و بر خلاف خصوصیات وی رفتار نمایند اخطار دریافت میکنند.
* شما میتوانید شخصیت هایی که در کتاب وجود ندارند ولی امکان وجود آنها هست از خودتان خلق کنید. ولی باید توجه کنید که هماهنگی این شخصیت با کتاب ها حفظ شود مثلا میتوانید خواهر یا برادری برای هرمایونی در نظر بگیرید یا همینطور برای شخصیت های فرعی هم فامیل دوست یا ... خلق کنید ولی نباید شخصیت هایی که امکان وجود ندارند را به کار ببرید مثلا خواهر دیگری به جز جینی برای رون فرض کنید.
* شخصیت هایی که گروهشان در کتاب ها مشخص است باید همان گروه را در معرفی شخصیت انتخاب کنند. مرجع این مورد سایت www.hp-lexicon.org است.
* هیچ کس نمیتواند نقش دو شخصیت را بازی کند. این کار نه تنها باعث اغتشاش بلکه باعث آزار دیگر کاربران خواهد شد.
* در صورتی که بدون اطلاع قبلی به مدت یک ماه در بخش ایفای نقش قعالیت نکنید، از گروه های ایفای نقش اخراج خواهید شد!
* در صورتی که شخصیت مورد علاقه شما توسط یک نفر دیگر زودتر گرفته شده باشد نام خود را در لیست انتظار ثبت کنید تا در صورت عدم فعالیت آن شخصیت به مدت یک ماه این نقش به شما داده شود.
نام : سوزان بونز سن : 16 گروه : هافلپاف سال: سال ششم جنس: دختر رنگ چشم : قهوه ای علاقه ها : دفاع در برابر جادوی سیاه کوییدیچ : زیاد بلد نیستم توانمندیها : گرفتن نمره ی بالا در همه ی دروس مو : بلند و بلوند چوب جادو : انعطاف پذیر ، از جنس زبان گنجشک ، 11 اینچ ظاهر کلی : خوشگلم دیگه اطلاعات کافی بود ؟ امیدوارم من را بپذیرید !!
نام: مرگ پوشه (معروف به کفن زنده) ظاهر کلی : با قطری حدود 30/1 سانتیمتر شبیه شنل سیاه رنگ وبزرگترین مرگ پوشه ی جهان نام مستهار:کانتی بونوسوسوس علاقه: خون انسان توانمندی ها: نابود کردن موجودی بزرگتر از اژدها و خطرناکتر از ناندو معرفی: یک هروکراکس دیگر که ولدومرت ان را درست کرده و در قعر جنگل های افریقا پنهان شده ام و هر موجودی را که به قلمرو من بیاید نابود می کنم.
تایید نشد! کاملا مطابق فرم شخصیت خود را معرفی کنید! (گیلدروی)
1- نام کامل :بی خیال 2- سن:15 3- تاریخ تولد:25/9/1369 4- جنس:f 5- تحصیلات :اول دبیرستان 6- رنگ چشم:قهوه ای روشن 7- گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید)با سر گریفندور 8- مو :هم رنگ چشام 9- ظاهر کلی :خشن وخوش قیافه 10- نام مستعار:ندارم 11- کوییدیچ :دوست دارم و طرف دارشم 12- چوب جادو :از چوب درخت بید نیم متر با یه نخ از موهای خودم 13- دسته جارو :نیمبوس 1384 14- علاقه ها:ماجراجویی وهیجان و چیزای وحشتناک 15 - توانمندیها :آدما توانایی هر کاریو دارن اگه بخوان 16- معرفي كوتاه: (بگید چگونه شخصیت شما به دنیای هری پاتر ربط داره)من جاسمین دامبلدورم دختر ابرفورت دامبلدور که در محفل ققنوس عضو بود و برادره دامبلدور هست 17- هر چیز دیگه ای که به ذهنتون میرسه:کافیه
نام کامل :هری و جنی سن:16 تاریخ تولد:26/12/1369 جنس:دختر رنگ چشم:سبز گروه : (در چه گروهی می خواهید باشید):گریفیندور مو :طلایی ظاهر کلی :قدم 171 و بدک نیستم کوییدیچ :جستجو گر چوب جادو :پر ققنوس دسته جارو :اذرخش علاقه ها:کشتن ولدرموت توانمندیها :استعداد خارق العاده معرفي كوتاه: (بگید چگونه شخصیت شما به دنیای هری پاتر ربط داره):زندگی من هری پاتر
میشه زودتر تاییدم کنید.(منظوری ندارما دارم خواهش می کنم)
تایید نشد! خواهر جان، شما باید شخصیت یه نفرو بگیری، شخصیت ده بیست نفرو که نمیشه با هم گرفت! جفت شخصیت های درخواستیت هم قبلا گرفته شده!!! شخصیت دو تایی که معرفی میکنید مردم یاد میگیرن فردا پس فردا میان شخصیت خوار و مادر ما رو درخواست میدن! لطفا بیخیال! (گیلدروی)
1- نام : سارا آچار 2- سن: 150 سال و اندی 3- تاریخ تولد: 1269 4- جنس: این دیگه تابلوئه یه بار اسمو بخون 5- سال : سال پنجم 6- رنگ چشم: سیاه سیاه سیاه 7- گروه : ریون کلاو 8- مو : بلند و سیاه سیاه سیاه 9- ظاهر کلی : خوش اندام قد 175 10- نام کامل: سارا آچار بنت مصطفی ابزاری 11- کویدیچ : جویا بودم 12- چوب جادو : چوب جارو به چه دردتون می خوره نمی دونم ولی خوب رنگش سیاه سیاه سیاه هست و بلندیش 17 و نیم سانته و خیلی هم قویه 13- دسته جارو : معلومه که آذرخش، البته می تونم غیب و ضاهر شم 14- علاقه ها: هری پاتر، جادوی سیاه سیاه سیاه 15 - توانمندیها : بسیار قوی در جادوی سیاه سیاه سیاه
اگه این فرم به فرم قبلی شبیهه واسه اینه که از رو اون نوشتم،