نام: ورنیکا اسمتلی
شهرت: شنل قرمزی
گروه: اسلیترین.
چوبدستی: صد و هشتاد و سه سانتی با مغزی مربا و کلوچه و از جنس چوب درخت گیلاس.
علاقه مندی ها: سبدم. شنلم. گرگ ها. کلوچه و شیرینی جات. مامان بزرگم. خیلی چیزهای دیگه.
ظاهر:شنلی قرمز بر دوش.سبدی در دست. لباس های قشنگی بر تن.
اخلاقیات: با اراده است و خیلی دوست دارد که بالاخره به خونه مادر بزرگش برسه و همینطور هم از انجام دادن آزمایشات مختلف روی گرگ ها لذت می بره و گاهی هم ناخون های دست و پای اون ها رو از بیخ می کنه شایدم بعضی از انگشتای اضافی شون رو اره کنه که خوشتیپ تر به نظر بیان. تو سبدش هم همیشی یه چند صد لیتر واسه تجزیه کردن نمونه های آزمایشگاهی اش داره. از واکنش افراد به آمپول هوا هم لذت می بره. جانور نمای گرگ هم هستش(با گرگینه فرق داره!) جدای از این ها بهترین و بزرگترین تفریحش پرورش گیاه است.گیاه های آدام خوار، گیاه های اسید پاش و بمب افکن و همینطور هم درخت پاستیل. چندین جایزه پرورش گیاه هم گرفته.
پاترونوس: کلم پرنده
جارو: چه جوری دلتون می آد یه درخت رو جارو کنید! من به دلیل مخالفت هیچ جارویی استفاده نمی کنم.
ببخشید. من یه کمی حافظه ام ضعیفه و درست یادم نمی اومد.
+ من نمی تونم آواتارم رو عوض کنم. حتی از آواتار های پیشفرض هم نمی تونم استفاده کنم.
تایید شد.
به ایفای نقش خوش اومدین.
در مورد اوارتار هم محدودیت حجمی و طول و عرضی وجود داره.باید به اندازه ای که ازتون خواسته شده عکس بذارید.اگر بزرگتره می تونید تو برنامه پینت در حد و اندازه خواسته شده درش بیارید ولی اگر کوچیکتره من توصیه نمیکنم بزرگترش کنید چون بی کیفیت میشه عکستون.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
11 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] شخصیت خودتون رو معرفی کنید
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/05/14
آخرین ورود: چهارشنبه 7 آبان 1404 22:01
از: خودشون گفتن ...
پستها:
200

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/05/14
آخرین ورود: چهارشنبه 7 آبان 1404 22:01
از: خودشون گفتن ...
پستها:
200

نام: ناتالی مک دونالد
گروه: گریفندور
علاقه مندی ها: سبدم. شنلم. گرگ ها. کلوچه و شیرینی جات. مامان بزرگم. خیلی چیزهای دیگه.
اخلاقیات: با اراده است و خیلی دوست دارد که بالاخره به خونه مادر بزرگش برسه و همینطور هم از انجام دادن آزمایشات مختلف روی گرگ ها لذت می بره و گاهی هم ناخون های دست و پای اون ها رو از بیخ می کنه شایدم بعضی از انگشتای اضافی شون رو اره کنه که خوشتیپ تر به نظر بیان. تو سبدش هم همیشی یه چند صد لیتر واسه تجزیه کردن نمونه های آزمایشگاهی اش داره. از واکنش افراد به آمپول هوا هم لذت می بره. جانور نمای گرگ هم هستش(با گرگینه فرق داره!) جدای از این ها بهترین و بزرگترین تفریحش پرورش گیاه است.گیاه های آدام خوار، گیاه های اسید پاش و بمب افکن و همینطور هم درخت پاستیل. چندین جایزه پرورش گیاه هم گرفته.
جارو: چه جوری دلتون می آد یه درخت رو جارو کنید! من به دلیل مخالفت هیچ جارویی استفاده نمی کنم.
امیدوارم که تایید بشه.
نمره گروهبندی شما 3 هست که در حال حاضر گروه اسلیترین رو شامل میشه.شخصیت انتخابی شما مال گریفندوره و در نتیجه نمیتونید این شخصیت روبردارین.یه شخصیت دیگه لطفا معرفی کنید.
تایید نشد.
امیدوارم که تایید بشه.
نمره گروهبندی شما 3 هست که در حال حاضر گروه اسلیترین رو شامل میشه.شخصیت انتخابی شما مال گریفندوره و در نتیجه نمیتونید این شخصیت روبردارین.یه شخصیت دیگه لطفا معرفی کنید.
تایید نشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/28 20:37:26
be happy
جزئیات کاربر

نقل قول:
پست شما اسپم محسوب میشه.در اینجا فقط کاربرایی که در کارگاه نمایشنامه نویسی تایید شده باشن میتونن پستی جهت معرفی شخصیت ارسال کنند.لطفا از ارسال هرگونه پستی که ربطی به کار این تاپیک نداره خودداری کنید.
ساختن تاپیک جدید فقط بی جهت جا میگیره وقتی این تاپیک میتونه به خوبی کار کنه.
پست شما ظرف 24 ساعت آینده پاک میشه.
جین.ویزلی نوشته:
چه خبره یه تاپیک جدید بسازید 598 صفحه ای خدا چه کرده این جی کی رولینگ
پست شما اسپم محسوب میشه.در اینجا فقط کاربرایی که در کارگاه نمایشنامه نویسی تایید شده باشن میتونن پستی جهت معرفی شخصیت ارسال کنند.لطفا از ارسال هرگونه پستی که ربطی به کار این تاپیک نداره خودداری کنید.
ساختن تاپیک جدید فقط بی جهت جا میگیره وقتی این تاپیک میتونه به خوبی کار کنه.
پست شما ظرف 24 ساعت آینده پاک میشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/28 18:08:09
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: یکشنبه 4 مرداد 1394 14:24
از: جون من چی میخواین؟
پستها:
11

نام: عمه موریل (این نقش توسط فردی مجرب و در محیط کنترل شده گرفته شده است؛ شما هرگز عمه شدن را تجربه نکنید خصوصا هنگامی که پای فرد و جرج در میان است)
نژاد: اصیل زاده
ویژگیهای ظاهری: موهای بلند فر و قرمز،چشمان قهوهای درشت و پوستی سفید،قد متوسط و باریک اندام؛ به لباس های عتیقه و پاره با رنگ بندی عجیب علاقه مند است
ویژگیهای اخلاقی: آقای ویزلی همیشه ذکر می کرد که فرد و جرج به عمه شان رفته اند. وی تیکه ای از توالت هاگوارتز را در بوفه ی پذیرایی خانه اش نگه می دارد.
جهانگرد. بی اعصاب. علاقه مند به خوردن و خوابیدن. غیر اجتماعی... بعضا دیده شده عن دماغ روی زنگ خانه اش مالیده است.
چوبدستی: انقد در اینقدر با مغز از اینا
پاترونوس: اژدهای مجارستانی
جاروی پرنده:پاک جارو
معرفی کوتاه: بغیر از عمه ی فرد و جوج بودن او در زندگی مشغول کارهای بسیاری همچون خوردن، خوابیدن، استفاده از توآلت، دق مرگ کردن شوهر های متعدد، معاشرت با مشنگ ها در راستای بیرون کشیدن دستور های شیرینی پزی جدید از زیر زبانشان، کاشتن گیاه های ممنوعه در حیاط پشتی خانه و فروش آنها در بازار سیاه، نگه داری از کلیه ی گربه های آسیب دیده ای که هر جایی پیدا کرده است، نوشتن کتاب های علمی بی منطق و فاقد صلاحیت چاپ با اسامی مستعار و پنهان کردن آنها لا به لای قفسه های کتابخانه های عمومی و حرکات مشابه. چند سال پیش وی در کافه هاگزهد در حالی که پنجاه و شیش لیوان از مایعی قرمز و جوشان را سر کشیده بود توانست در یک شرط بندی کلان مقداری پول به جیب بزند و غیره ذلک.
آدریان پیوسی
تایید شد.
به ایفا ولکام بک!
ویژگیهای ظاهری: موهای بلند فر و قرمز،چشمان قهوهای درشت و پوستی سفید،قد متوسط و باریک اندام؛ به لباس های عتیقه و پاره با رنگ بندی عجیب علاقه مند است
ویژگیهای اخلاقی: آقای ویزلی همیشه ذکر می کرد که فرد و جرج به عمه شان رفته اند. وی تیکه ای از توالت هاگوارتز را در بوفه ی پذیرایی خانه اش نگه می دارد.
جهانگرد. بی اعصاب. علاقه مند به خوردن و خوابیدن. غیر اجتماعی... بعضا دیده شده عن دماغ روی زنگ خانه اش مالیده است.
چوبدستی: انقد در اینقدر با مغز از اینا
پاترونوس: اژدهای مجارستانی
جاروی پرنده:پاک جارو
معرفی کوتاه: بغیر از عمه ی فرد و جوج بودن او در زندگی مشغول کارهای بسیاری همچون خوردن، خوابیدن، استفاده از توآلت، دق مرگ کردن شوهر های متعدد، معاشرت با مشنگ ها در راستای بیرون کشیدن دستور های شیرینی پزی جدید از زیر زبانشان، کاشتن گیاه های ممنوعه در حیاط پشتی خانه و فروش آنها در بازار سیاه، نگه داری از کلیه ی گربه های آسیب دیده ای که هر جایی پیدا کرده است، نوشتن کتاب های علمی بی منطق و فاقد صلاحیت چاپ با اسامی مستعار و پنهان کردن آنها لا به لای قفسه های کتابخانه های عمومی و حرکات مشابه. چند سال پیش وی در کافه هاگزهد در حالی که پنجاه و شیش لیوان از مایعی قرمز و جوشان را سر کشیده بود توانست در یک شرط بندی کلان مقداری پول به جیب بزند و غیره ذلک.
آدریان پیوسی
تایید شد.
به ایفا ولکام بک!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/28 18:06:23
کافه 9¾
پاتوق هری پاتریست های کشور
تهران- میدان انقلاب- خیابان کارگرشمالی- کوچه عبدی نژاد- پلاک 16
پاتوق هری پاتریست های کشور
تهران- میدان انقلاب- خیابان کارگرشمالی- کوچه عبدی نژاد- پلاک 16
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 30 مهر 1394 13:54
از: همونجایی که ممد نی انداخت
پستها:
182

چیزی که مشخصه، اطلاعات اولیه ی بنده زاقارت تشریف دارن
اینا رو جایگزین کنین:
نام شخصیت انتخابی:
مایکل کرنر - Michael Corner
چوبدستی:
چوب درخت بلوط، مغزش هم شیر اژدها
پاترونوس:
خر
جارو:
نیمبوس 2070
گروه:
ریونکلا
توصیف ظاهری شخصیت:
ایناهاش:

البته موهام کوتاهه الان :دی
صورت سفید و کشیده، چشم های قهوه ای سوخته و کمی درشت
قد:
180
وزن:
70
ویژگی های اخلاقی:
بی ناموس و خاک بر سر
غیرتی روی محفل و ریونکلا. عاشق بغل کردن ساحره ها (بغل و لا غیر
) و همینطور، هر چیز شکلاتی 
قسمت اخر معرفی شخصیتتون امکان تاییدش نیست چون مخالف قوانین سایته.لطفا اصلاحش کنید تا تایید شه.
بفرما
خب شخصیتمه، چطور باید بگم؟
آدم خیلی گُلی هستم.
شکلات دوس دارم.
بی اخلاق هم هستم.
روی ریونکلا و محفل غیرت دارم. 
خوبه الان؟
بلی الان خوبه
انجام شد.
اینا رو جایگزین کنین:نام شخصیت انتخابی:
مایکل کرنر - Michael Corner
چوبدستی:
چوب درخت بلوط، مغزش هم شیر اژدها

پاترونوس:
خر

جارو:
نیمبوس 2070
گروه:
ریونکلا
توصیف ظاهری شخصیت:
ایناهاش:

البته موهام کوتاهه الان :دی
صورت سفید و کشیده، چشم های قهوه ای سوخته و کمی درشت
قد:
180
وزن:
70
ویژگی های اخلاقی:
بی ناموس و خاک بر سر
غیرتی روی محفل و ریونکلا. عاشق بغل کردن ساحره ها (بغل و لا غیر
) و همینطور، هر چیز شکلاتی 
قسمت اخر معرفی شخصیتتون امکان تاییدش نیست چون مخالف قوانین سایته.لطفا اصلاحش کنید تا تایید شه.
بفرما
خب شخصیتمه، چطور باید بگم؟آدم خیلی گُلی هستم.
شکلات دوس دارم.
بی اخلاق هم هستم.
روی ریونکلا و محفل غیرت دارم. 
خوبه الان؟

بلی الان خوبه
انجام شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/27 18:22:37
ویرایش شده توسط مایکل کرنر در 1394/4/27 21:16:34
ویرایش شده توسط مایکل کرنر در 1394/4/27 21:17:23
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/27 22:18:09
ویرایش شده توسط مایکل کرنر در 1394/4/27 21:16:34
ویرایش شده توسط مایکل کرنر در 1394/4/27 21:17:23
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/27 22:18:09
لامصب چقد رنک
وبلاگ شخصی من
بیخیال اون صوبتا، من هنوز شصت درصد ایفام
ریتا هم سی و نه درصد، جمعاً می شیم 99 درصد ایفا
چقد چکش!
اصن ذووووق
!Only Raven
وبلاگ شخصی من
بیخیال اون صوبتا، من هنوز شصت درصد ایفام
ریتا هم سی و نه درصد، جمعاً می شیم 99 درصد ایفا
چقد چکش!
اصن ذووووق
جزئیات کاربر

*آبلي (دكتر آبلي - سازنده روغن فراموشي كه براي بهبود زخم افكار به كار ميرود)
نام شخصيت انتخابي:آبلی
گروه :(یکی از گروه های چهارگانه گریفندور، اسلایترین، راونکلاو و هافلپاف که کلاه گروهبندی تعیین کرده است.)در کتاب نوشته نشده.
اما ریون کلاو
ویژگی های ظاهری و اخلاقی:در کتاب نوشته نشده
چوبدستی:در کتاب نوشته نشده
جارو:در کتاب نوشته نشده
معرفی کوتاه:(معرفی کوتاه یا داستانی از زندگی شخصیت مورد نظر)
در کتابنوشته نشده
معرفی شخصیتتون کمه.بعدا با ارسال پست تو همین تاپیک تکمیلش کنید.
تایید شد.
به ایفای نقش خوش اومدین.
نام شخصيت انتخابي:آبلی
گروه :(یکی از گروه های چهارگانه گریفندور، اسلایترین، راونکلاو و هافلپاف که کلاه گروهبندی تعیین کرده است.)در کتاب نوشته نشده.
اما ریون کلاو
ویژگی های ظاهری و اخلاقی:در کتاب نوشته نشده
چوبدستی:در کتاب نوشته نشده
جارو:در کتاب نوشته نشده
معرفی کوتاه:(معرفی کوتاه یا داستانی از زندگی شخصیت مورد نظر)
در کتابنوشته نشده
معرفی شخصیتتون کمه.بعدا با ارسال پست تو همین تاپیک تکمیلش کنید.
تایید شد.
به ایفای نقش خوش اومدین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/27 13:19:39
جزئیات کاربر

نام: آريانا دامبلدور هستم.
گروه: اسليترين
چوبدستى: ماهيتابه تفلون جادويى
اخلاق: مهربونم فکر کنم. سعى مى کنم با همه دوست باشم اما اگه سعيم بى فایده باشه با ماهيتابه م طرف هستن. كمي مغرور و گاهى گستاخ.
جارو: کوئيديچ دوست دارم خيلى، ولى دوتا برادر خيلى غيرتى دارم که همیشه اذیت مى کردن و من با زور بازی مى کردم. جارو هم" نيبوس ماهيتابه اى 4000" استفاده مى کنم.
زندگى: خواهر کوچک تر آلبوس و آبرفورث. موهاي خيلي بلندي دارم كه اگه جمع نشن روى زمين کشيده ميشن. اکثر مواقع آروم و ساکتم. فشفشه بودم و عملا قدرت جادويى نداشتم به همین علت همیشه يک ماهيتابه با خودم حمل کردم به عنوان سلاح سرد. موهام هم به خاطر همین موضوع بلند کردم که از خودم دفاع کنم. بعد تر به اصرار خان برارم، آلبوس، وارد هاگوارتز شده و به گروه اسليترين رفتم و عضو محفل شدم. قدرت جادويى نداشتم اما معتقد بودم جادو تو وجود آدم ها هستش و در کمال تعجب بعد تر تونستم جادو هم انجام بدم.
علاقه مندى ها: همیشه دوست داشتم مدیر باشم.
در آخر، با اينکه قدرت جادويى هيچ وخت نداشتم اما باور دارم که جادو تو وجود آدم هاست و من جادويى ام. :)
فلورانسو
تایید شد.
ولکام بک!
گروه: اسليترين
چوبدستى: ماهيتابه تفلون جادويى
اخلاق: مهربونم فکر کنم. سعى مى کنم با همه دوست باشم اما اگه سعيم بى فایده باشه با ماهيتابه م طرف هستن. كمي مغرور و گاهى گستاخ.
جارو: کوئيديچ دوست دارم خيلى، ولى دوتا برادر خيلى غيرتى دارم که همیشه اذیت مى کردن و من با زور بازی مى کردم. جارو هم" نيبوس ماهيتابه اى 4000" استفاده مى کنم.
زندگى: خواهر کوچک تر آلبوس و آبرفورث. موهاي خيلي بلندي دارم كه اگه جمع نشن روى زمين کشيده ميشن. اکثر مواقع آروم و ساکتم. فشفشه بودم و عملا قدرت جادويى نداشتم به همین علت همیشه يک ماهيتابه با خودم حمل کردم به عنوان سلاح سرد. موهام هم به خاطر همین موضوع بلند کردم که از خودم دفاع کنم. بعد تر به اصرار خان برارم، آلبوس، وارد هاگوارتز شده و به گروه اسليترين رفتم و عضو محفل شدم. قدرت جادويى نداشتم اما معتقد بودم جادو تو وجود آدم ها هستش و در کمال تعجب بعد تر تونستم جادو هم انجام بدم.
علاقه مندى ها: همیشه دوست داشتم مدیر باشم.
در آخر، با اينکه قدرت جادويى هيچ وخت نداشتم اما باور دارم که جادو تو وجود آدم هاست و من جادويى ام. :)
فلورانسو
تایید شد.
ولکام بک!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/25 10:41:56
Do you hate people
I don't hate them...I just feel better when they're not around
I don't hate them...I just feel better when they're not around
جزئیات کاربر

نام: آلتیدا
گروه:راونکلاو
ویژگیهای ظاهری: موهای بلند تیره و صاف،چشمان قهوهای و پوستی سفید،قد بلند و باریک اندام،همیشه لباسهایی تیره رنگ و شنلی به رنگ سیاه میپوشد و آرام قدم برمیدارد.
ویژگیهای اخلاقی: بانویی باهوش و مهربان، بسیار خونسرد به طوری که هیچ چیزی نمیتواند خونسردی و آرامش او را بر هم زند،علاقهای به جنگیدن ندارد ولی اگر مجبور باشد کسی در جنگ حریف او نخواهد بود.
با درایت و منطقی است و اشتباهی از او سر نمیزند.هیچگاه با عجله تصمیم نمیگیرد.قوی و استوار است و در مقابل سختیها به زانو درنمیآید. شجاع و جسور است و هیچگاه تسلیم نمیشود.عقیدهاش این است که:کشته شدن در راه هدفهای نیک، بهتر از تسلیم شدن و زنده ماندن با ذلت و خواری است.
چوبدستی:چوب درخت بلوط و ریسهی قلب اژدهای دندانهدارِ نروژی
پاترونوس:شیردال
جاروی پرنده:نیمبوس دو هزار
معرفی کوتاه: آلتیدا در خانوادهای اصیل زاده با گرایشهای نژادپرستانه و ضد مشنگی به دنیا آمد.از همان کودکی به مخالفت با نگرشها و اعتقادات خانوادهاش برخواست.
پس از ورود به هاگوارتز کلاه گروهبندی، او را به گروه راونکلاو فرستاد.آلتیدا با هوش و درایت خود نشان داد که کلاه گروهبندی اشتباه نکرده و او را به گروهی که شایستهی آن است فرستاده بود.ولی بیشتر دوست داشت که به گریفیندور که گروه افراد شجاع و جسور است بپیوندد.
پس از اتمام تحصیلاتش به داروسازی و معجون سازی روی میآورد.به دلیل اعتماد نا به جایش به شاگردی که در مغازهاش کار میکند، تمام طلاها و چوبدستیاش توسط شاگردش سرقت میشود و آلتیدا که حال فقیر و بی چیز شده است تصمیم به رفتن به چشمهی خوشبختی را میگیرد.
گفته میشود که هرکه در این چشمه شنا کند تمام بدبختیهایش از بین میرود.در این چشمه هر روز فقط یک نفر میتواند شنا کند. سرانجام با دو ساحره دیگر و یک شوالیهی مشنگ،به چشمه میرسد.در آنجا گیاهانی جادویی پیدا میکند که با آنها میتوان بیماریهای لاعلاج را درمان کرد.آلتیدا که حالا دیگر شانس به او روی آورده،و میتواند با معالجه مردم باری دیگر ثروتمند شود،دیگر احتیاجی به شنا در چشمه را نمیبیند و با خوشحالی به سوی خانه اش به را میافتد.
تصاویری از شیردال
تایید شد.
به ایفا نقش خوش اومدین.
گروه:راونکلاو
ویژگیهای ظاهری: موهای بلند تیره و صاف،چشمان قهوهای و پوستی سفید،قد بلند و باریک اندام،همیشه لباسهایی تیره رنگ و شنلی به رنگ سیاه میپوشد و آرام قدم برمیدارد.
ویژگیهای اخلاقی: بانویی باهوش و مهربان، بسیار خونسرد به طوری که هیچ چیزی نمیتواند خونسردی و آرامش او را بر هم زند،علاقهای به جنگیدن ندارد ولی اگر مجبور باشد کسی در جنگ حریف او نخواهد بود.
با درایت و منطقی است و اشتباهی از او سر نمیزند.هیچگاه با عجله تصمیم نمیگیرد.قوی و استوار است و در مقابل سختیها به زانو درنمیآید. شجاع و جسور است و هیچگاه تسلیم نمیشود.عقیدهاش این است که:کشته شدن در راه هدفهای نیک، بهتر از تسلیم شدن و زنده ماندن با ذلت و خواری است.
چوبدستی:چوب درخت بلوط و ریسهی قلب اژدهای دندانهدارِ نروژی
پاترونوس:شیردال
جاروی پرنده:نیمبوس دو هزار
معرفی کوتاه: آلتیدا در خانوادهای اصیل زاده با گرایشهای نژادپرستانه و ضد مشنگی به دنیا آمد.از همان کودکی به مخالفت با نگرشها و اعتقادات خانوادهاش برخواست.
پس از ورود به هاگوارتز کلاه گروهبندی، او را به گروه راونکلاو فرستاد.آلتیدا با هوش و درایت خود نشان داد که کلاه گروهبندی اشتباه نکرده و او را به گروهی که شایستهی آن است فرستاده بود.ولی بیشتر دوست داشت که به گریفیندور که گروه افراد شجاع و جسور است بپیوندد.
پس از اتمام تحصیلاتش به داروسازی و معجون سازی روی میآورد.به دلیل اعتماد نا به جایش به شاگردی که در مغازهاش کار میکند، تمام طلاها و چوبدستیاش توسط شاگردش سرقت میشود و آلتیدا که حال فقیر و بی چیز شده است تصمیم به رفتن به چشمهی خوشبختی را میگیرد.
گفته میشود که هرکه در این چشمه شنا کند تمام بدبختیهایش از بین میرود.در این چشمه هر روز فقط یک نفر میتواند شنا کند. سرانجام با دو ساحره دیگر و یک شوالیهی مشنگ،به چشمه میرسد.در آنجا گیاهانی جادویی پیدا میکند که با آنها میتوان بیماریهای لاعلاج را درمان کرد.آلتیدا که حالا دیگر شانس به او روی آورده،و میتواند با معالجه مردم باری دیگر ثروتمند شود،دیگر احتیاجی به شنا در چشمه را نمیبیند و با خوشحالی به سوی خانه اش به را میافتد.
تصاویری از شیردال
تایید شد.
به ایفا نقش خوش اومدین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط sahar007 در 1394/4/24 23:56:38
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/25 10:38:30
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/25 10:38:30
تا زمانی که بهترشدن بهترین است، برای کمتر از آن تلاش مکن!

جزئیات کاربر

نام : هوریس
نام خانوادگی : اسلاگهورن
رنگ مو : جو گندمی
رنگ چشم : قهوه ای
گروه : اسلایترین
نژاد : اصیل زاده
مشخصات ضاهری : بسیار چاق با شکمی برآمده و سری تقریبا تاس.او بسیار خوش اخلاق است و همیشه خندان دیده میشود.
زندگینامه : هوریس اسلاگهورن در خانواده ای اصیل در لندن به دنیا آمد و در سن 11 سالگی به هاگوارتز رفت.کلاه گروهبندی او را به اسلیترین انداخت.او بر خلاف دیگر اعضای اسلیترین با اعضای دیگر گروه ها مشکلی نداشت.او همچنین در درس معجون سازی استعداد خوبی داشت و بعد از فارغ التحصیلی استاد این درس و سرگروه اسلیترین شد.
او همچنین یکی از استادان مورد علاقه ی لرد ولدمورت بود و کسی بود که روش ساختن هورکراکس را به ولدمورت نشان داد.
تایید شد.
به ایفای نقش خوش اومدین.
نام خانوادگی : اسلاگهورن
رنگ مو : جو گندمی
رنگ چشم : قهوه ای
گروه : اسلایترین
مشخصات ضاهری : بسیار چاق با شکمی برآمده و سری تقریبا تاس.او بسیار خوش اخلاق است و همیشه خندان دیده میشود.
زندگینامه : هوریس اسلاگهورن در خانواده ای اصیل در لندن به دنیا آمد و در سن 11 سالگی به هاگوارتز رفت.کلاه گروهبندی او را به اسلیترین انداخت.او بر خلاف دیگر اعضای اسلیترین با اعضای دیگر گروه ها مشکلی نداشت.او همچنین در درس معجون سازی استعداد خوبی داشت و بعد از فارغ التحصیلی استاد این درس و سرگروه اسلیترین شد.
او همچنین یکی از استادان مورد علاقه ی لرد ولدمورت بود و کسی بود که روش ساختن هورکراکس را به ولدمورت نشان داد.
تایید شد.
به ایفای نقش خوش اومدین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/23 16:32:09
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 14 شهریور 1394 00:44
از: اردوگاه تیم کلاغ زاغی منتروز
پستها:
20

نام : کتی بل
گروه : گریفیندور
چوبدستی : چوب درخت یاس کبود، پرققنوس، بیست و نه سانتیمتر، انعطاف پذیر و مناسب برای دفاع در برابر جادوی سیاه
جارو : نیمبوس 2000
پاترونوس : سنجاب
ویژگی های ظاهری و اخلاقی:
پوست سفید
مو قهوه ای
چشمان قهوه ای
ماهر در پرواز، مهربان، شجاع
زندگی خلاصه :
او در بریتانیا به دنیا آمد طبیعتا در سن یازده سالگی به هاگوارتز رفت. در سال دوم تحصیلش در هاگوارتز، به عنوان مهاجم وارد تیم کوییدیچ گریفندور شد. همان سال هری هم وارد تیم شده بود. او تا سال هفتم به عنوان یک مهاحم در تیم کوییدیچ گریفندور حضور داشت.همین طور او بسیار در پرواز ماهر بود چرا که چندین بار از چنگ بلاجر ها فرار کرده بود و از روی جارو پایین نیفتاده بود.
او در سال سوم وارد کلوپ دوئل شد.
در سال ششم عضو ارتش دامبلدور شد.
در سال هفتم بی توجه به توصیه های دوستش لین به گردنبند طلسم شده ای دست زد و به طرز با وقاری بالا رفت، دستانش را باز کرد و جیغ کشید البته خیلی شانس آورد که تماسش با گردنبد خیلی کم بود و گرنه میرد. کتی را به بیمارستان سنت مانگو منتقل کردند. او بعد از شش ماه از بیمارستان سنت مانگو برگشت و باعث خشنودی هری شد چون در این مدت در تیم دین توماس جایگزین کتی بود و حال کتی برای بازی مقابل ریونکلاو رسیده بود.
در جنگ هاگوارتز کتی با این که فارغ التحصیل شده بود ولی به هاگوارتز بازگشت.
بعد از جنگ، او در کنار دوستانش لین ، چوچانگ و پادما بود.
هفت سال بعد کتی، به عنوان مهاجم وارد تیم کوییدیچ کلاغ زاغی مونتروز(Montrose Magpies)شد، همراه آن ها به اردو ها رفت و با آن ها زندگی کرد.
متن بالا را جایگزین متن معرفی شخصیت قبلی من کنید(بدون این جمله)
انجام شد.
گروه : گریفیندور
چوبدستی : چوب درخت یاس کبود، پرققنوس، بیست و نه سانتیمتر، انعطاف پذیر و مناسب برای دفاع در برابر جادوی سیاه
جارو : نیمبوس 2000
پاترونوس : سنجاب
ویژگی های ظاهری و اخلاقی:
پوست سفید
مو قهوه ای
چشمان قهوه ای
ماهر در پرواز، مهربان، شجاع
زندگی خلاصه :
او در بریتانیا به دنیا آمد طبیعتا در سن یازده سالگی به هاگوارتز رفت. در سال دوم تحصیلش در هاگوارتز، به عنوان مهاجم وارد تیم کوییدیچ گریفندور شد. همان سال هری هم وارد تیم شده بود. او تا سال هفتم به عنوان یک مهاحم در تیم کوییدیچ گریفندور حضور داشت.همین طور او بسیار در پرواز ماهر بود چرا که چندین بار از چنگ بلاجر ها فرار کرده بود و از روی جارو پایین نیفتاده بود.
او در سال سوم وارد کلوپ دوئل شد.
در سال ششم عضو ارتش دامبلدور شد.
در سال هفتم بی توجه به توصیه های دوستش لین به گردنبند طلسم شده ای دست زد و به طرز با وقاری بالا رفت، دستانش را باز کرد و جیغ کشید البته خیلی شانس آورد که تماسش با گردنبد خیلی کم بود و گرنه میرد. کتی را به بیمارستان سنت مانگو منتقل کردند. او بعد از شش ماه از بیمارستان سنت مانگو برگشت و باعث خشنودی هری شد چون در این مدت در تیم دین توماس جایگزین کتی بود و حال کتی برای بازی مقابل ریونکلاو رسیده بود.
در جنگ هاگوارتز کتی با این که فارغ التحصیل شده بود ولی به هاگوارتز بازگشت.
بعد از جنگ، او در کنار دوستانش لین ، چوچانگ و پادما بود.
هفت سال بعد کتی، به عنوان مهاجم وارد تیم کوییدیچ کلاغ زاغی مونتروز(Montrose Magpies)شد، همراه آن ها به اردو ها رفت و با آن ها زندگی کرد.
متن بالا را جایگزین متن معرفی شخصیت قبلی من کنید(بدون این جمله)
انجام شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کتی بل در 1394/4/23 1:13:00
ویرایش شده توسط کتی بل در 1394/4/23 1:13:42
ویرایش شده توسط کتی بل در 1394/4/23 1:24:17
ویرایش شده توسط کتی بل در 1394/4/23 1:56:35
ویرایش شده توسط کتی بل در 1394/4/23 2:50:46
ویرایش شده توسط کتی بل در 1394/4/23 3:08:26
ویرایش شده توسط کتی بل در 1394/4/23 3:09:26
ویرایش شده توسط کتی بل در 1394/4/23 4:24:12
ویرایش شده توسط کتی بل در 1394/4/23 4:26:14