جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

31 کاربر(ها) آنلاین هستند (29 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
30 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

آیا تالار اسرار دیگری در هاگوارتز وجود دارد؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: آیا تالار اسرار دیگری در هاگوارتز وجود دارد؟
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 23:25
نمایش جزئیات
آفلاین
من هنوز سر حرفم هستم ! قضیه بدجوری مشکوکه! احتمالش خیلی زیاده که باشه ولی با ایلیدان استروم ریج هم موافقم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: آیا تالار اسرار دیگری در هاگوارتز وجود دارد؟
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 08:47
نمایش جزئیات
آفلاین
یه نظر دیگه شاید همه یه حیونی از خودشون گذاشته باشن مثلا دومبول فونیکس رو از کجا اورده شاید یه زمان برای گودریک بوده (البته خودم میدونم نشان گریفندور شیر دالی دالیه)اسلایترین باسلیسک شو گذاشته بود اون دو تا هم حتما به نظرم یه چیزی دارن حالا شاید هم اصلا حیون نباشه یکی مار گذاشته یکی شمشیر اون دو تا هم یه چیز حتما نباید شبیه هم باشن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 23 بهمن 1383 22:22
نمایش جزئیات
آفلاین
البته یه چیزی که دقت نکردی اینه :

شمشیرو همه میدونستن {حداقل در رده ی مدیریت} که یه گریفیندوریه واقعی میتونه اونو از تو کلاه گروه بندی در بیاره ولی حفره ی اسرارو فقط خوده سالازار اسلیتیرین میدونست و به نظر من یه چیز مبهم توی کتاب اینه که تام ربدل از کجا تونست در ورودی رو پیدا کرد اگه اسلیتیرین هیچ نشونه یی نذاشته بود{البته بغیر از علامت مار که پیدا کردنش توی هاگوارتز به اون بزرگی تقریبا بعید بوده}

البته احتمال اینکه یقیه ی مدیرا هم چیز اسرار امیزی داشته باشن کمه یا حداقل اینکه از توی کلاه بشه بهش دسترسی داشت چون اون کلاه گودریک گریفیندور بود و این توانایی رو داشت یا حدس من اینه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ارسال شده در: جمعه 23 بهمن 1383 20:51
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب الان هم اسلیترین وهم گریفندور 2 چیز مخفی داشتن که کشف شده(تالار و شمشیر) پس حتما چیزهای دیگری هم هست مثل تالارهای دیگری که اینبار ریونکلا و هافلپاف توش چیزی گذاشته باشن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!