جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: درخت و چوبدستی
ارسال شده در: یکشنبه 4 اسفند 1392 16:13
نمایش جزئیات
آفلاین
قفل

دلیلی بر بازبودن تاپیک دیده نشد؛ عدم داشتن بحثِ در جریان ...

فلیت ویک

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !

با هم، قدم به قدم، تا پیروزی ...

- - - - - - - - - - - - - - - - -

تا عشق و امیدی هست؟ چه باک از بوسه دیوانه سازان!؟
درخت و چوبدستی
ارسال شده در: سه‌شنبه 19 آذر 1392 14:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم یه نکته کلی در باره چوبدستی بگم
خوب اول از درخت شروع میکنم

درخت ها هم مثل ما انسان های روح دارن
در کتب های قدیمی اومده که جادوگران از چوبدستی استفاده میکرند تا با گفتن ورد نیرو ( انرژی همان ورد ) در یک نقطه ثابت به بیرون پرتاب بشه , به همین دلیل از چوبدستی استفاده میکردند در ضمن چوبدستی ها هم میتونن قدرت رو بیشتر کنن .

ولی درمورد قدرت ! دوستان گلم تو ابن سن همه همین طورین فیلم ها جوری روشون تاثیر میزاره که همه کاری میکنند ! مثلا قدرت های فراطبیعی داشته باشن من نمیگم غیر ممکنه ! همه چیز ممکنه ! هر چیزی که توی تخیلات هست تمامشون واقعی هستند موجودات عجیب و غریب همه چیز نیرو های خوب و بد سفید و سیاه , شاید بعضی ها باور نداشته باشند من باور های خودمو گفتم ! انسان برترین اصل خلق شده در جهان است !
از یک نفر شنیدم موقع ایی که خداوند انسان را آفرید شیطان اعتراض کرد و گفت : تو چیزی را خلق کردی که کاملا شبیه خودت هست ! تمام فرشتگان بر آدمی سجده کردند ولی شیطان نه
شیطان قبول داشت که از انسان برتری مخلوقی که خدا از روح خودش در بدن او دمید ! ولی ما ثابت کردیم برترین و بهترین مخلوقی هستیم که تا حالا خلق شده ! ما دارای شکل قیافه شخصیت و ... مختلفی هستیم ما هر چیزیو که بخواهیم میتونیم بدست بیاریم , یادمه تو کتاب تاریخ خوندم یک نفر که ادعایی خدایی رو کرده بود اعدامش کردن بعد کسانی فهمیدن که اون درست میگفته نه که اون خداست ! بلکه جزئی از خداست در قران اومده ( از روح خودم بر انسان دمیدم )
من چیزه دیگه ای نمیگم فقط اینو بگم که همه چیز باش کسی موفق هست که به دنبال آرزوهاش بره
تنها چیزی که شما نیاز دارید ایمان باور اراده تلقین من عقاید خودمو گفتم پس نمیخوام که باعث ناراحتی دیگری بشه بدرود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!