جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

65 کاربر(ها) آنلاین هستند (60 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
60 مهمانان 5 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

رازدار جدید محفل ققنوس پس از دامبلدور

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: رازدار جدید محفل ققنوس پس از دامبلدور
ارسال شده در: دوشنبه 8 اسفند 1384 14:41
نمایش جزئیات
آفلاین
خب همونجوری که بوبو گفت کار این تایپیک به اتمام رسید چون رولینگ جوابی که داد کامل بود
فکر میکنم که دیگه نخوان رازدار جدیدی انتخاب کنن چون تو این لحظات سخت به کسی نمیشه زیاد اعتماد کرد مخصوصا اگر محفلی ها باشن من اینطور نتیجه گرفتم که رازدار همون دامبلدور باقی میماند ؛ نیازی نیست که اطلاعات رو به شخص دیگری بدند و با همون رازدار قبلی که دامبلدور بوده ادامه میدند

ویرایش پرسی ویزلی :
این تاپیک در اینجا جمع بندی شد !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/12/8 19:28:12
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/12/8 20:46:09
ویرایش شده توسط monalizza در 1384/12/9 1:43:14
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/5/24 13:19:16
How can you escape...if they can see everything? V.M

وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
ارسال شده در: دوشنبه 8 اسفند 1384 13:50
نمایش جزئیات
آفلاین
این طور که معلومه نیازی به راز دار جدید نیست! یعنی این جواب رولینگ اینو میگه! اگر بخوان که عضو جدید بگیرن و جای محفل رو بهشون اطلاع بدن خب چرا ، لازمه! اما اگه این طور نباشه ( که فکر نمی کنم هم باشه) نیازی به راز دار نیست!
یعنی گویا ناظر محترم این جا رو باید قفل کنه!
( شکلک خنده شیطانی!!!!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 8 اسفند 1384 09:56
نمایش جزئیات
آفلاین
من فکر نمی کنم که رازدار محفل هری نشه بخاطر مشکلاتی که داره و همچنین اینکه ولدمورت میتونه فکرش بخونه البته اگه چفت شدگی رو بازم یاد نگیره ولی امکانش خیلی زیاده که پرفسور مک گونگال راز دار بشه چون هم مورد اعتماد دامبلدور بوده و هم مورد اعتماد بقیه افراد محفل

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: دوشنبه 8 اسفند 1384 08:58
نمایش جزئیات
آفلاین
من كه ميگم اصلا معلوم نيست كه اين محفلي هل انقدر با هم جور باشن .. ممكنه بينشون تفرقه پيش بياد و ...
ولي در كل لوپين يا مك گونگال يا شايدم هري گزينه ي خوبيه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

كسي كه كوههاي شامخ را زير پا ميگذارد ، به همه شدايد اعم از شوخي و جدي ميخندد .
ارسال شده در: دوشنبه 8 اسفند 1384 08:15
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب خود رولینگ به این سوال جواب داد

نقل قول:
زمانیکی یک شخص رازدار میمرد چه اتفاقی برای راز رخ خواهد داد ؟
- من وقتی دیدم این سوال پر ببینده بود و برنده شد بسیار متعجب شدم , چونکه این اولین سوالی نبود که من بخوام بهش رای بدم ... اما حالا , اگر این همون چیزیه که شما میخواید بدونید , این است جواب انچه که شما میخواهید بدانید !
زمانیکه یک رازدار بمیرد , رازشان نیز به همراه انها میمرد و یا اینکه, ان از روشی دیگر پوشیده میشود , در این موقعیت , وضعیت رازشان باقی خواهد ماند چنانکه در آن لحظه فرد مرده است . همه کسانی که به شخصی اطلاعات سپردن میدانند که اطلاعاتشان همچنان مخفی میماند .
مثل اینکه موضوع اینکه طلسم فیدِلیوس چگونه کار میکنه رو همگی به راحتی فراموش کردید ! جواب این سوال به طور کامل در زندانی ازکابان اورده شده :
"یک طلسم بسیار بسیار پیچیده! شامل یک راز پنهان , آن هم پنهان در روح . تمامی اطلاعاتی که درون فرد برگزیده و یا رازدار وجود دارد , در روحش پنهان میشود . پی بردن به اطلاعات داخل فرد , به هیچ وجه امکان پذیر نیست و کشف چنین چیزی غیر ممکن هست البته , مگر اینکه خود رازدار بخواهد انها را بازگو و فاش نماید" ( کتاب هری پاتر و زندانی ازکابان )
به عبارتی دیگر , یک راز ( محل اختفای یک خانواده , مثل خانواده پاترها ) جادو شده تا اینکه آن راز توسط یک فرد , محافظت میشود ( به طور مثال پیتر پتیگرو و یا همان ورمیتل ) . حتی اگر یکی از پاتر ها گرفته شده بود , و او را وادار به خوردن معجون حقیقت میکردنند و یا تحت طلسم فرمان قرار میدادند , موفق نمیشدند که از زبان او نام محل اختفای 2 فرد دیگر و یا راز را بیرون بکشند . تنها کسی که میتوانست انها را لو دهد فقط یکنفر بود که از محل دقیق و درست خانواده پاتر با اطلاع بود که همنجور که گفته شده همان ورمیتل بود . البته که هیچ کدام از انها توانایی گرفتن اطلاعات رو از شخصی دیگرنداشتن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 7 اسفند 1384 03:23
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من تا زماني كه سريوس و دامبلدور برگردن بهترين راز دار دوستان هري از جمله رون هرميون لونا لاو گود نويل لانگ باتم و ديگري ميتواند پروفسور مكگنگال و هاگريد باشند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هریپاتر را هنوز هم دوست میداریم
ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 21:36
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر شما اگه دامبلدور مرده حالا رازداره محفل کی می شه؟؟البته اگه محفلی وجود داشته باشه
خوب احتمال داره خود پاتر باشه که در اینصورت شکست محفل حتمی هست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زنده باد لرد سياه
Re: به نظر شما اگه دامبلدور مرده حالا رازداره محفل کی می شه؟؟
ارسال شده در: چهارشنبه 26 بهمن 1384 03:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نمی دونم چرا ولی همیشه برادر دامبلدور ذهن منو به خودش مشغول کرده !
همونطور که چند نفر گفتن اگر رازدار محفل یه آدم با بونیه و یکی از اشنا های دامبلدور باشه حضورش قابل قبولتره
مثلا همین R.A.B خودمون که احتمال خیلی ضعیفی هست که بردار یا برادر دوقلوی دامبی خودمون باشه :O
ولی فقط حرف اول اسمش به RAB ما میخوره !!!!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 بهمن 1384 22:45
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من مك گونگال بهترين گزينه براي اين سمت است چون دومين شخصيت بعد از دامبلدور تو مدرسه است .
هري هم الان براش زوده كه رازدار محفل بشه.شوخي كردم
هري وقتش رو نداره كه به اين چيزا فكر كنه.اون بايد به دنبال جان پيچها بره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 10 بهمن 1384 21:41
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب من نمیتونم نظر قطعی بدم. اما اگر مک گانگول رهبر محفل بشه، فعالیتهای محفل بشدت افول میکنه. دلیل اصلی این افول هم یک نقطه ضعف بزرگ مک گانگول هست: او انعطاف پذیر نیست و توان مقابله با وقایع پیش بینی نشده را نداره. چیزی که یکی ا زنقاط قوت بسیار مهم دامبولدور بود. او نه تنها در شرایط پیش بینی نشده با آرامش عمل میکرد و عاقلانه تصمیم میگرفت. بلکه بسیاری از وقایع را پیش بینی می کرد. پس خیلی کم غافلگیر میشد. آیا مک گانگل می تواند اینگونه باشد؟ قطعا نه.

اما ما اسم بعضی ها رو میدونیم که توی محفل بودن و زنده هستند اما در سیر وقایع کتابها خیلی مطرح نبودن، یکیشون برادر دامبولدور. آیا او نمی تونه رهبر محفل باشه؟

باید صبر کرد و دید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Soon we must all face the choice
between what is right and what is easy

تصویر تغییر اندازه داده شده