جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

43 کاربر(ها) آنلاین هستند (37 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
40 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

اگه شما جای رولینگ باشین چه شخصیت جدیدی را وارد کتاب هفتم می کنید؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اگه شما جای رولینگ باشین چه شخصیت جدیدی را وارد کتاب هفتم می کنید؟
آفلاین
من هیچ وقت نمی تونم جی رولینگ باشم انسانها افکار متفاوتی دارن.
خوب اما اگه یک نویسنده بودم یک کتابی هم به اسم هری پاتر نوشته بودم
هیچ وقت سعی نمی کردم که به این فکر کنم یک شخصیت جدید وارد داستان بشه منظورم اینه که تمام وقتمو روی این نمیذاشتم چون شخصیت جدید همیشه هست غافلگیر کننده هم نیست
من دوست دارم غافلگیر کنم
یک شخصیت عوض میکردم تغیرش میدادم حالا بر اثر حوادثی که براش پیش میاد اونو روحیشو قدرتشو حتی شاید شکلشو از لحاظ اسکت بندی چهره تغیر میدادم.
می دونید به این فکر کنید که دراکو شده مثل یک برادر هندی برای هری اصلا همه چیش تغیر کرده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1386 02:33
نمایش جزئیات
آفلاین
من که میگم باید یه شخصیتی باشه مثل ر.آ.ب یا آبرفورت که از لرد سیاه یا از دامبلدور چیزایی یاد گرفته باشن و بخوان اونا رو به هری یاد بدن تا بر علیه لرد به کار ببره.
در کل منظورم یه شخصیت مثله آلبوس یا سیریوس!!!
که هری هم ازش حرف شنوی داشته باشه هم باهاش ارتباط خوبی بر قرار کنه. نه مثل مک گاناگل که همیشه خشک و رسمیه!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای بد به سرت میزنه.
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای خوب از سرت پر میزنه
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1386 01:11
نمایش جزئیات
آفلاین
من شخصی را وارد می کردم که قبلآ دامبلدور اونو اموزش داده و میتونه به هری کمک کنه ولی سرانجام معلوم میشه طرفدار لرد سیاه بوده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگه شما جای رولینگ باشین چه شخصیت جدیدی را وارد کتاب هفتم می کنید؟
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1386 00:42
نمایش جزئیات
آفلاین
من اگه می خواستم شخصیت جدیدی را وارد کنم اون شخصیت دختری بود که از ولدومورت متنفره و در اخر معلوم میشه که دختر ولدومورت بوده و به هری در از بین بردن ولدومورت کمک میکنه مشخصات اونم اینه که :
1.قدرتهای زیادی داره
2.مار زبونه
3.از هرمیون خرخون تره
.
.
.
همچنین مادرش یک مشنگ زاده بوده که توی یکی از سفر های ولدومورت با اون اشنا میشه ولی ولدومورت بعد از این که میفهمه اون مشنگ زاده بوده اونو ترک کرده و این یکی از رازهایی که ولدومورت از بر ملا شدنش میترسه.
پایان کار این شخصیت اینه که به دست ولدومورت کشته میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!