جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: نحوه برخورد،فکر کردی کی هستی!؟
ارسال شده در: چهارشنبه 22 تیر 1384 01:46
نمایش جزئیات
آفلاین
هوم ! مثل اينكه يه توضيح در مورد پست جنجالي خودم ( چه خود تحويل ) لازم شد !
من توي اون پست روي سخنم با چند نفر معلوم الحال بود ! ( و البته هنوز هم هست ! ) و توي همون پست هم گفتم كه كسي به خودش نگيره ! به قول يكي از دوستان جو زده هم نشده بودم ! جوگير هم نبودم ! اصلا با جو رابطه اي ندارم !
تكذيب ميكنم ! اما هنوز سر حرف خودم هستم ! بايد با به هم ريزندگان سايت برخورد جدي بشه ! اين سايتيه كه يك سال و نيم با علاقه توش فعاليت كرديم ! بنابراين من يكي به راحتي نخواهم گذاشت كه بازيچه بشه !
حرف آخر هم اينكه با وجود اينكه توضيح دادم كه منظورم به شخص خاصي ( به جز هموني كه توي پست ذكر شده بود و امثالهم ) نبود باز هم از دوستاني كه حس كردن روي سخن من با اونها بوده معذرت ميخوام !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: چهارشنبه 22 تیر 1384 00:03
نمایش جزئیات
آفلاین
آخرین اخبار!
مذاکرات صلح پشت درهای بسته با آبرفورث به پایان رسید! احتمالا به زودی در قالب شخصیت خفن جدیدی وارد خواهد شد!
مذاکرات از راه دور با پاتر در حال انجام است که بعدا به اطلاع می رسانیم!

شورای نمنه؟ بابا بیخیال! یقه منو ول کنین ها! از حالا بگم ! اصلا تی شرت بی یقه می پوشم! من هیچ کاری نکردم اونجا ها ! همش زیر سر مک گونگاله! این منو اغفال کرد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1384 18:14
نمایش جزئیات
آفلاین
هوممم فقط خواستم یه نکته ای رو روشن کنم

از این به بعد شورای ویزنگاموت مسئول تایید یا رد کردن شخصیت های ایفای نقش هست. لطفا با من دیگه تماس نگیرید. برید یقه ایشان رو بگیرید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1384 13:22
نمایش جزئیات
آفلاین
در جلسه ای که در ستاد قزوین با برادر کرام داشتیم اسامی زیر برای این فروم پیشنهاد شد!

از پشت بیا تو جادوگر منتظریم!
جادوگر برعکس بیا تو منتظریم!
جادوگر! منتظریم! بشمار! یک!!! دو!!! سه!!!
بیا تو جادوگر معلوم الحال! قزوینیا منتظرن!
جادوگر با قالی گلدار بیا تو منتظریم!
جادوگر بابا الان کل وقتی منتظریم! بدو بیا!
بابا چقدر انتظار!
کارگاه ققنوس از توی خوابگاه دختران ریونکلا بیا تو اینجا! منتظریم!
و اسامی پیشنهادی دیگر که به قرینه PG-13 سانسور شدند!
با تشکر از شما عزیزان

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1384 08:47
نمایش جزئیات
آفلاین
بزرگترين مشكل من اينه كه حتي با بزرگترين دشمنانم هم به ارومي برخورد ميكنم

مشكل دگرم زود رنج بودنمه كه البته چون فراموشكارم فوري قضيه رو فراموش ميكنم

زود باورم هستم..به همه زود اعتماد ميكنم....و اين مشكل بزرگيه!!!!
ولي اهل توهين به افراد نيستم
بعضي از خصوصياتو نميشه كاريش كرد و غيرقابل تحمله
ولي با بعضيهاش ميشه را اومد
من فكرنكنم خصوصيت غير قابل تحملي داشته باشم ولي غرور؟توهين؟غير قابل تحمله!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1384 08:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!
× بي شعور!
بعضي از دوستان در مورد كلمه ي بي شعور اعتراض كرده بودن! كجاي بي شعور توهينه؟‌ آخه بي شعورها! شما اصلا مي دونين شعور يعني چي؟ شعور يعني:
1- حالت يا كيفيت آگاهي از چيزي، به ويژه از وضعيت ذهني خويش 2- حالتي كه داراي ويژگي احساس، اراده، عاطفه و تفكر باشد. 3- مجموعه حالت هاي آگاهانه شخص 4- حالت عادي زندگي آگاهانه كه در آن شخص در حالت خواب، بيهوشي، مستي يا بيماري نباشد.
خوب در اين مورد سوال ديگه اي نبود؟

×× كرام!
نقل قول:
من منکر ايفای نقش خوب سعيد نيستم ولی قبول کنيد که يکسری خصوصيات داشت که برای خود شما قابل تحمل نبود....

كرام! با اون قيافه ات! مواظب حرف زدنت باش! من روي سعيد تعصب دارم. مگه خودت برادر و پدر نداري كه پشت سر بچه ي مردم غيبت مي كني؟
در مورد اون جمله كه بالا نقل قول كردم: آخه برادر مگه سعيد آدم نيست؟ هر آدمي يك خصوصيت خوب داره، يك خصوصيت بد داره. يعني خود شما خصوصيات بد نداري؟ قطعا شما هم مشكلاتي داري... همون طور كه سعيد هم مشكلاتي داره... به نظر من مهم ترين مشكل سعيد غرور بي جاي اونه... ولي با شما اون قدر آشنا نشدم كه بتونم بگم مشكل تون چيه... به هر حال اميدوارم ديگه پشت سر بچه ي مردم غيبت نكني و خودت رو بدون عيب نبيني.

دوست پر خشانت شما
حاج آقا شيخ قرچ الله سوسك

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1384 01:41
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا ققنوس رو ول کنید! ای آقا! گیزر دادین بهش ! اهه! تموم شد دیگه... چقدر کش میدین جریان رو! ولی عجب پستی زدیم خیلی کار باحالی بود ایول به خودمون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1384 01:34
نمایش جزئیات
آفلاین
ای دوستان...اینقدر تو سر هم همدیگه نزنید...ماجرایی بوده و تموم شده..الان همه فهمیدن که قضیه واقعا چیز حادی نبوده...پس فراموشش کنید...دفعه اخری باشه می بینم کسی به ققنوس سر این قضیه ایراد گرفته...بسیار جدی گفتم.
ققنوس ادم همیشه اشتباه می کنه...من..تو..فلانی..فلانی...ولی بعضی وقتا اگر چیزی رو ببخشی..بعدش چیز با ارزش تری رو پیدا می کنی...تو هم دلسرد نشو...و من همین جا از بچه ها می خام که این قضیه رو فراموش کنن..و با ققنوس مثه بقیه اعضا رفتار بشه..این خواهش دستورمآبانه بود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1384 01:27
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشيد سرژ جان از حرف شما ناراحت نشدم كه دارم ميرم
من كجا فعاليت كنم من كه دارم تو تالار خصوصي خودمون فعاليت مي كنم فعاليتم تو رول هم بهخاطره ترسي كه دوباره از رول پيدا كردم تا قبل از اينكه كارگاه توسط آمبريج باز شه من اصلا تو رول پست نميزدم و اگه ميزدم تك توك ميزدماما وقتي تو كارگاه زدم وآمبريج از نمايش نامه من تعريف كرد دل و جرئت پيدا كردم دلم مي خاست كه زود تر برم سراغ نمايش نامه هاي بعدي و كل فكرم رو متمركز كنم روش اما اگه هري اون مسائل رو (اطلاعات بيشتر صفحه 25 يا 26) راه نمي انداخت و كارگاه بود من الان اينجوري نبودم كه از پست هام تو رول انتقاد شه اميد وارم فلور اراحت نشهاما فلور تجربه آمبريج رو نداشت وقتي فلور اومد ديگه انگيزه نداشتم كه پست بزنم چون احساس مي كردم كه همه ستام چرت البته تا همينجاش كه رفتم تو رول مديون آمبريجم اوميد وارم سرژ عزيز تو اين شرايط يه روزقرار بگيري تا بفهمي چه فشاري به يه نفر مياد من تا قبل از اين مي يمومدم تو سايتواسه تفريح و اينكه با دوستام باشم اما الان تا ميام يكي مي پيچه به پرو پام اون روز گفتم كه نمي خوام ادامه بدم اما با نمي دونم كي چي گفت كه مجبور بودم جواب بدم امروز اومدم حرف هري رو ديدم كه بايد شناسه ديليت شه خيلي حرف ته اين دلم هست كه بخوام بگم 10 صفحه مي گيره تا همين چند دقيقه پيش داشتم مي گفتم چرا همه ميرن اما خوب حالا خودم ميرم ااز هري هم مي خوام اگه باعث نابساماني شدم يا نشدم اين شناسه رو ديليت كنن تا برم با يه شناسه ديگه بيام كه كسي نشناسه ومجبور به جواب دادن نباشم....روزگار خوش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1384 00:51
نمایش جزئیات
آفلاین
اه...اه..اه..بسه ديگه....ققنوس ديگه داري شورشو در مياري ها

بابا مگه بيكارين دارين در مورد اينچيزا بحث ميكنين...خيلي پس بيكارين ديگه.....
ققنوس مثل بچه آدم برو به كارت برس ديگه...برو فعاليت كن ديگه....اگه خيلي ناراحتي ميتوني بري جوابي رو كه همه به ديمون دادن رو بخوني...

ول كن ديگه
هي به خودم گفتم كه به من چه؟من كه تازه واردم....اونا مديرن و همه كاره...ولي ديدم ديگه اره مسخره بازي ميشه.....بابا بزنين همه چيزو پاك كنين....هر كي ادامه داد حذف شناسه

هري مگه نگفته بودي كه چون ديمون داره سايت رو به نابساماني ميكشه شناسشو بستين...چرا اينجا از اين كارا نميكنين....

ققنوس ناراحت نشي ها....ديدي بهت جواب دادن خيال كردي كه حتما يه چيزي هست ديگه.....

عين بچه دوساله دارين مسخره بازي در ميارين....خجالت داره....

بابا برين تو تاپيك وزارت گيليدي چهار تا نمايشنامه بخونين بخندين....چهارتا سوه بدين ديگه....ققنوس اگه مردي ..اگه خيلي ميتوني برو تو اونجا يه پست بزن كه خوب باشه...به جاي اين حرفاي مسخره....برو فعاليت كن....برو به غول خودت ريون رو سروسامون بده...خب اگه هم اشتباهي شده به درك....به درك...ارزششو داره؟

اگه نظر منو ميخواهين(كي نظر منو خواست؟) كل اين جرياناتي كه ققنوس بوجود آورد مسخره بازي بيش نبود....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!