شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
این دهکده می تونه گودریک هالو باشه ... کوههایی که اطرافش هستن هم تا حدودی این فرضیه رو تایید می کنه.
با توجه به توضیحی که توی خبر هست، و با توجه به این غروب، این لوکیشن باید در قسمتی از کتاب باشه که به قول همون سخنگوی اسکولاستیک این صحنه دراماتینکه و حدس من اینه که این صحنه پس از یه پیروزی یا یه شکست بزرگ بوده باشه... پس از یه اتفاق بزرگ... باز هم لباسهای پاره شده به تایید کردن ِ این سخن کمک می کنه ... حتما درگیری مهمی بوده که اینجوری شدن.
در مورد اژدها و چگونگی سوار شدن به روی اون نظر ِ خاصی ندارم ولی خودشون از پسش برنمیان شاید یکی بهشون کمک کرده یکی از افراد ِ محفل یا هاگوارتز... برای نجات دادنشون ...
خب در واقع من فکر میکنم با توجه به شناختی که ما از اژدها ها داریم اینکه به 3 تا بچه سواری مجانی نمیدند، چطوری تونستند سوار اژدها بشن در ادامه بحثمون کاملا مشخص خواهد شد
من در مورد اینکه اینا چرا لباسهاشون پاره هست باید بگم که به نظر میرسه درگیری مختصری با مرگخواران داشتن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
How can you escape...if they can see everything? V.M
وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
با توجه به اینکه کاور نسخه دلوکس هم به نمایش گذاشته شد---->اینجا
دوستان میتوانند نظرشون و فرضیاتشون رو در باره کاور اینجا بدهند ------------------
به نظر من دوستان میتوانند درباره موضوعا ت زیر بحث کنند:
1-این دهکده کجاست؟
2-این سه نفر چرا سوار اژدها هستند؟وسیله دیگه ای مگه نیست؟
3-چرا این اژدها آنقدر رام هست که اجازه داده این سه نفر سوارش بشن؟اگه یادتون باشه برای مهار یه اژدها چند نفر باید با هم همزمان عملیات انجام بدهند...چه برسه به سوار شدن بر روی اژدها((من حدس میزنم اژدهای مربوطه نوبرت کوچولوی خودمون باشه!!))
4-چرا لباسهای هری رون و هرمیون پاره شده؟
و سئوالات دیگر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
و ما بر می گردیم تا درس عبرتی باشد برای کسانی که بر نمی گردند!