ببخشيد مزاحم شدم ولى من حساب كردم و فهميدم كه جيزى به من نميرسه من فقط قصد شركت كردن در اين كارو داشتم حالا اكه فصلى اضافه موند خوشحال ميشم كمك كنم با تشكر
سلام.خب سریع بریم سر اصل مطلب...این هم از جملات فصل 13-14 و 15 هری پاتر و محفل ققنوس فصل 13= 1-باید سختتر از همیشه کار کنیم تا مطمئن بشیم که شما تمام توانتونو بکار میبندین.(پروفسور فلیت ویک.جلد اول.صفحه 363/خط7) 2-مجازات چیزی نیست که بر اساس راحتی و اسایش مجرم تنظیم بشه.(پوفسور امبریج.جلد اول.صفحه 375.خط 13) فصل 14= 1-امیدوارم اجازه ندهی روابط خانوادگی چشم بصیرت تو را کور کند.(نامه پرسی ویزلی به رون.جلد اول.صفحه 422.خط 19) فصل 15= 1-فکر نمیکردم توی این دنیا چیزی مهمتر از انجام تکالیف وجود داشته باشه.(رون.جلد دوم.صفحه 33.خط پایانی) 2-یه جوری نخندین که انگار شما بهتر از من میدونین.(هری.جلد دوم.صفحه 37.خط 3)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور اسپروات در 1385/3/16 20:33:45
من فصل های 2 تا 5 رو می خواستم از کتاب ششم امکانش هست؟ اگر نیست لطف کنید چند تا از فصل های انتخاب نشده رو برام بذارین از کتاب شش یا 5 فرقی نمی کنه ممنون می شم اگرم همین ها انتخاب نشدن همین ها...باشه بهتره...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
می دونی اینا رو من چند وقت پیش نوشتم؟؟؟؟؟اما چون عتیقه شدن قیمتین عوضشون نمی کنم!!