تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
12 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
|
4
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
انتخاب جادوگر ماه ( قابل توجه مدیران سایت )
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

ميدونيد انتخاب جادوگر ماه خيلي خوبه....ولي من ميگم آدم هاي ضعيف سايت انتخاب نشن....مثل ماگل ماه و ...چون يارو خيلي تضعيف روحيه ميشه...همين سوسك رو ببينين از وقتي ماگل ماه شده با همه دعوا داره....بعضي ها خب جنبش رو ندارن و ناراحت ميشن...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
رزم ممل و هري 1 و 2 حتما حتما بخونيد...
جزئیات کاربر

برو بچ نظرتون راجع به انتخاب فعال ترين عضو سايت چيه؟
البته تا اونجايي كه مخ من راه ميده وقتي بهترينا و بد ترينا رو ميخوندم همچين چيزي نبود....حالا نميدونم شايد بوده و اين پيشنهاد من به يه چيزي تو مايه هاي بيشين بينيم با حال نداريم تبديل ميشه كه هيچ...يا اينكه يه چيزي با همين مضمون داشتيم و باز مخ من ارور داده كه در اين صورتم پيشنهادم به جمش كن بينيم با تبديل ميشه كه اونم هيچ .....
يا اينكه همچين چيزي نبوده و اين يه چيز تازست كه در اون صورت پيشنهاد من به تبديل ميشه.....
البته تا اونجايي كه مخ من راه ميده وقتي بهترينا و بد ترينا رو ميخوندم همچين چيزي نبود....حالا نميدونم شايد بوده و اين پيشنهاد من به يه چيزي تو مايه هاي بيشين بينيم با حال نداريم تبديل ميشه كه هيچ...يا اينكه يه چيزي با همين مضمون داشتيم و باز مخ من ارور داده كه در اين صورتم پيشنهادم به جمش كن بينيم با تبديل ميشه كه اونم هيچ .....
يا اينكه همچين چيزي نبوده و اين يه چيز تازست كه در اون صورت پيشنهاد من به تبديل ميشه.....
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: چهارشنبه 26 خرداد 1395 10:57
از: پریوت درایو - شماره 4
پستها:
3768

در فارسی ما مذکر و مونث مثل عربی و یا انگلیسی نداریم و وقتی جادوگر گفته میشه یعنی هم جادوگر مرد و هم زن
نکته جالب توی معادل یابی برای three wizard tournament هستش که توی انگلیسی از ویزارد که برای مرد به کار میره استفاده شده ولی در انگلیسی کلا برای بیان یه کلمه به صورت کلی همیشه از مذکر اون استفاده میشه در نتیجه سه جادوگر معادل خوبی براشه و سه ساحر به دلیل اینکه اولا عربی و ثانیا اشاره به مذکر داره زیاد جالب نیست
انتخاب جادوگر ماه برای ماه فروردین هم به زودی شروع میشه
نکته جالب توی معادل یابی برای three wizard tournament هستش که توی انگلیسی از ویزارد که برای مرد به کار میره استفاده شده ولی در انگلیسی کلا برای بیان یه کلمه به صورت کلی همیشه از مذکر اون استفاده میشه در نتیجه سه جادوگر معادل خوبی براشه و سه ساحر به دلیل اینکه اولا عربی و ثانیا اشاره به مذکر داره زیاد جالب نیست
انتخاب جادوگر ماه برای ماه فروردین هم به زودی شروع میشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.
Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
جزئیات کاربر

اين انصاف نيست!
هم بايد جادوگر ماه داشته باشيم و هم ساحره ماه!!!!
يه چند روز بعد هم بايد مال اسفند (انتخاب كانديدا)شروع بشه ديگه اره؟؟؟
هم بايد جادوگر ماه داشته باشيم و هم ساحره ماه!!!!
يه چند روز بعد هم بايد مال اسفند (انتخاب كانديدا)شروع بشه ديگه اره؟؟؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

خب حالا که بحث تشکرات هست من هم جا داره از تمام دوستانی که به من رای دادن تشکر کنم و باید بگم که این برای من واقعا یه سوپرایز بود! و در حقیقت توقع این رو نداشتم...به هر حال باز هم از شما تشکر می کنم
هری عزیز اشاره کردن که من برای سایت یه سری ترجمه کردم...ایشالا به زودی شاهد بزرگترین کار من در قسمت مقالات خواهید بود...و امیدوارم که از این ترجمه جدید من خوشتون بیاد و نهایت استفاده رو بکنید.
هری عزیز اشاره کردن که من برای سایت یه سری ترجمه کردم...ایشالا به زودی شاهد بزرگترین کار من در قسمت مقالات خواهید بود...و امیدوارم که از این ترجمه جدید من خوشتون بیاد و نهایت استفاده رو بکنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall
Head of Gryffindor House
Deputy Headmistress
Less Expectation , Less Disappointment
Head of Gryffindor House
Deputy Headmistress
Less Expectation , Less Disappointment
جزئیات کاربر

از کسایی که رای دادن ممنونم با این که هری میگفت 35 نفر کلا رای دادن این خیلی کمه ولی برای شروع خوبه با ابرفورث موافقم اساسی من سر همین انتخاب هم به هری گفتم که پست یا تاپیک رو معرفی کنیم تا معلوم بشه کی برای چی انتخاب شده مثلا کرام رو من میدونم همه مثل خودم به خاطر هالی ویزارد بهش رای دادن ولی معلوم نیست هری رو برای کدوم پستش بهش رای دادن ( البته من خودم به هری رای دادم ها ) دفعه بعد اگر پست و تاپیک هم مشخص باشه بهتره گر چه ممکنه هر کی به یک پست رای بده و یک پست واحد انتخاب نشه
یک چیز دیگه لینک جادوگر ماه بود که خیلی کوچیک بود و کسایی که سر سری نگاه میکردن نمی دیدن اگه یکم دفعه ی بعد بزرگترش کنید بهتره
یک چیزه دیگه هم مدت زمان طولانیش بود خیلی طول کشید این انتخابات اگه زودتر بشه بر گزارش کرد بهتره
در آخر بازم از بر گزار کننده گان این انتخابات و هاگرید عزیز که این رو به برای اولین نفر اعلام کرد ممنونم
یک چیز دیگه لینک جادوگر ماه بود که خیلی کوچیک بود و کسایی که سر سری نگاه میکردن نمی دیدن اگه یکم دفعه ی بعد بزرگترش کنید بهتره
یک چیزه دیگه هم مدت زمان طولانیش بود خیلی طول کشید این انتخابات اگه زودتر بشه بر گزارش کرد بهتره
در آخر بازم از بر گزار کننده گان این انتخابات و هاگرید عزیز که این رو به برای اولین نفر اعلام کرد ممنونم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
كريچر مرد ؛ زنده باد كريچر
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 19 بهمن 1392 11:50
از: هاگوارتز..تالار اسلیترین
پستها:
901

من از همگی شما ممنونم
از همه کسایی که به من و هالی ویزارد رای دادن ممنون
کما اینکه سعی دارم کیفیت عالی ویزارد ببرم بالا....و همچنین سعی دارم ایده های بهتری به معرض نمایش بذارم
به همه دوستان هم تبریک میگم...واقعا عنوان بهترین نویسنده لیاقت هاگرید بود و همچنین بهترین رول پلیینگ مال حاجی بود....هری هم خیلی زحمت کشیده بود و حقش بود برنده بشه
به هر حال از همگی ممنون
holly wizard at your service
از همه کسایی که به من و هالی ویزارد رای دادن ممنون
کما اینکه سعی دارم کیفیت عالی ویزارد ببرم بالا....و همچنین سعی دارم ایده های بهتری به معرض نمایش بذارم
به همه دوستان هم تبریک میگم...واقعا عنوان بهترین نویسنده لیاقت هاگرید بود و همچنین بهترین رول پلیینگ مال حاجی بود....هری هم خیلی زحمت کشیده بود و حقش بود برنده بشه
به هر حال از همگی ممنون
holly wizard at your service
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!
قدرت منتقل شد!
قدرت منتقل شد!
جزئیات کاربر

بروبچز انتخابات خسته نباشید! کار بسیار ارزشی و باحالی بود! دستتون درد نکنه! Keep On The Good Work! از همه بروبچزی هم رای دروکردن من رو به عنوان بهترین خیلی ممنونم! واقعا شرمنده کردین! تنها دلیلی هم که من انتخاب شدم اینه که کسایی مثل شیکم و سارا نیستن وگرنه اونا کجا و من کجا!! به هر حال بازم ممنون!
دیدار به اینترنت II !
دیدار به اینترنت II !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
فقط سلايترين