جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
Re: دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: شنبه 6 خرداد 1385 13:31
نمایش جزئیات
آفلاین
دامبلدور شوخیت گرفته بیا تا بهت بگم اینجا جای مسخره بازی نیست فکر نمیکنم کوییرل و بلرویچ خوششون بیاد بهتره که اینجور چیزا رو ول کنی بچسبی به درست خوشحال میشم پست 33 و 34 پاک بشه . با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
دفتر نظارت انجمن
ارسال شده در: شنبه 6 خرداد 1385 06:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خدمت ناظر تازه ناظر شده ی نظارت ندیده ی انجمن کوییدیچ!!

من فقط میخوام دوتا نکته رو عرض کنم که چون خیلی مهم نیستند میتونید با خیال راحت بعد از اینکه پستم رو خوندید پست رو پاک کنید!(اولای نظارت پاک کردن خیلی حال میده...نه؟! )

نکته1: به نظرم پیشنهاد جان راونکلاو خودش ته خنده بود و احتیاجی به زدن تاپیکش فکر نکنم باشه!!...من که حسابی از اسم تاپیک خندیدم!!!(جدا مسخره نمیکنما!...ته خنده بود...ولی یه جورایی عملی نیست تاپیک!(فوضولی در کار ناظر در بدو ورود!))

نکته 2: گفتید که مسابقات جام جهانی کوییدیچ همراه با جام جهانی فوتبال برگزار میشه و بقلش گفتید که با خیال راحت امتحانامون رو بدیم!!
در این مورد باید خدمتتون عرض کنم که جام جهانی روز 19 خرداد با بازی دو تیم ماگلی! آلمان با کاستاریکا فکر کنم شروع میشه و این دقیقH میشه وسط امتحانا!!!

بنده که به شخصه امتحاناتم 27 خرداد تموم میشه و من نمیدونم روی چه حسابی گفته شده که به خیال راحت امتحاناتمون رو بدیم!!..اونم سال تحصیلی به این مهمی!!

اگر واقعا این مسابقات کوییدیچ با مسابقات جام جهانی فوتبال ماگلی برگزاری بشه میشه نوزدهم که دقیقا اون موقع هم میخوایم بازی های جام جهانی فوتبال ماگلی رو بشینیم ببینیم...هم درس بخونیم!
این شکلی که وقتمون از همین الان که فقط درس میخونیم کمتره!!!

به خاطر همین من اعتراض خودم رو اعلام میدارم و همین جا این راز رو فاش میکنم که هر کسی گفته با خیال راحت میتونیم امتحانامون رو بدیم یا خیلی خودش بیکاره که وقت مارو هم زیاد میبینه یا اینکه کلش به میله ای دیواری چیزی اصابت کرده!!!
در این مورد تعلق خاطر داشته باشید!!!...مطمئن مطمئنم!!...شک نکنید اصابتی چیزی وجود داشته!!

از همین جا تهدید میکنم که اگر به این مسئله رسیدگی نشه تیم پاورداس با تمام ستاره های بزرگ و کوچک و درخشان و چشمک زن و ... خودش از مسابقات کنار نخواهد کشید(!!) و به مبارزه و مسابقه ادامه خواهد داد و فقط در این بین بنده چون نمیتونم درست و حسابی در مسابقات شرکت کنم، با بیل جاسم بر سر تنظیم کننده ی این برنامه میکوبم و یا با فرقان نورممد بر روی صورت ایشان ویراژ میدهم(!) و ردی را ایجاد میکنم که تا عمر دارد فراموشش نکند و تازه با هیچ چیزی هم رد چرخ فرقون از رو صورتش پاک نشه!!

پس پیش به سوی زمانی بهتر برای جام جهانی ای بهتر! (شعار جدید!)

با تشکر از اینکه به تهدید بنده توجه لازم را خواهید فرمود!!!

**آلبوس دامبلدور- بزرگترین لایی خور قرن در مسابقات کوییدیچ **

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/3/6 6:40:50
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 خرداد 1385 23:53
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
سلام به ناظر محترم.خوبي عزيزم.مي خواستم از اولين كسايي باشم كه بهت تبريك ميگن.البته اگه تبريكي تو كار باشه.

خب جان عزیز ، ما چاکرتیم ولی تو اولین نفر نیستی . درضمن چرا تبریکی تو کار نباشه ؟!

نقل قول:
من ميخواستم يه تاپيك باز كنم با اين عنوان(ستاد مبارزه با ستاد مبارزه با تخلفات كوييديچ).

. خدایی اسمش خیلی ارزشه . قبول کن .

نقل قول:
1.اين تاپيك يك تاپيك رول خواهد بود.البته ميشه غير از رول هم توش زد.
2.در تاپيك ستاد مبارزه با تخلفات كوييديچ فك ميكنم فقط بشه مبارزه كرد.اما اين تاپيك.يك جبهه ي فوق سياه است.براي مبارزه با سپيدي.
3.گروهي جديد داخل مجموعه گروه ها بشه كه كلا كارشون خلاف باشه.اول با كوييديچ و دوم و غيره تخلفات ديگر.

ببین عزیزم من یکی از طرفداران مبارزه و رقابتم ، مخصوصا در ضمینه سیاه و سفید . از شخصیتهای منفی هم خیلی خوشم میاد . منظور شما رو هم از اینکه میگین می خوام یه گروه خرابکار تشکیل بدم می فهمم . گروهی که شما در مورد صحبت میکنین اگه توی یک تاپیک مستقل باشه اصلا به چشم نمی یاد . شما در صورتی میتونین نقش یک آدم خراب کار رو بازی کنی که خرابکاری ای انجام بدی . و اگه تمام دردسر هایی که قراره درست کنی توی یک تاپیک باشه فایده ای نداره . شما باید در تاپیکهایی که وجود دارن دردسر ساز بشی تا به چشم بیاد . با وجود تاپیک جداگونه خرابکاری هیچ جذابیتی نداره . شما بهتره برای انجام فعالیتهای شومت از تاپیکهای " فدراسیون کوییدیچ - ستاد مبارزه با تخلفات تخلفات - آنسوی کوییدیچ " استفاده کنی تا لااقل یه مخالفی هم داشته باشی . ( در ضمن این خرابکاری هایی که میگم فقط در ضمینه رول و بس . زیادم نباید ارزشی بازی در بیاری )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
ارسال شده در: سه‌شنبه 2 خرداد 1385 23:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام به ناظر محترم.خوبي عزيزم.مي خواستم از اولين كسايي باشم كه بهت تبريك ميگن.البته اگه تبريكي تو كار باشه.
خوب ميرسيم سر بحث اصلي.ناظر محترم من ميخواستم يه تاپيك باز كنم با اين عنوان(ستاد مبارزه با ستاد مبارزه با تخلفات كوييديچ).اهدافم رو از باز كردن اين تاپيك عرض خواهم كرد.
1.اين تاپيك يك تاپيك رول خواهد بود.البته ميشه غير از رول هم توش زد.
2.در تاپيك ستاد مبارزه با تخلفات كوييديچ فك ميكنم فقط بشه مبارزه كرد.اما اين تاپيك.يك جبهه ي فوق سياه است.براي مبارزه با سپيدي.
3.گروهي جديد داخل مجموعه گروه ها بشه كه كلا كارشون خلاف باشه.اول با كوييديچ و دوم و غيره تخلفات ديگر.
اگر نوشته هاي فوق را تصديق ميكنيد.به بنده اطلاع دهيد تا تاپيك مذكور را بزنم.با تشكر از زحمات جناب عالي.
جان راونكلاو(جديدا ميخوام سردسته ي همه ي خلاف كارا بشم).

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 30 اردیبهشت 1385 22:18
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بچه ها .

من ناظر انجمن شدم و آمادم فعالیتم رو برای این انجمن بیشتر کنم .
بدون شک اگه شما کمکم نمی کردین و این انجمن رو فعال نمی کردین نه تنها من ناظر نمی شدم بلکه این انجمن کاملا منحل میشد . برای همین سعی میکنم به شما اعتماد کنم و طرحاتون رو تا جایی که میتونم تایید کنم .

چندتا مسئله هست که به نظر من توی این انجمن باید بیش از پیش رعایت بشه :

1 - پستهای یک خطی به هیچ وجه زده نشه .

2 - پستهایی که میزنین به تاپیکی که توش میزنین ارتباط داشته باشه . در غیر این صورت پاک میشه .

3 - تمام سوالهاتون در صورت مهم بودن باید در تاپیک مشکلات بازیکنان یا دفتر نظارت مطرح بشه . اگرهم زیاد مهم نبود باید توسط پیام شخصی به من بگین . ( طرف صحبت من بیشتر با الیور وود و هاگریده )

4 - لطفا انتقادهاتون رو در تاپیک مشکلات بازیکنان بگین یا با پیام شخصی .

5 - مشکلات تیمی تون رو توسط پیام شخصی یا مسنجر با هم تیمی هاتون درمیون بزارین و از تاپیکها استفاده نکنین .

6 - سعی نکنین پستهایی که میزنین برای زیاد کردن تعداد پستهاتون باشه . چند مورد رو من امشب پاک کردم .

در آخر هم از همتون ممنونم که این انجمن رو فعال کردین .

در ضمن مسابقات جام جهانی کوییدیچ همزمان با مسابقات جام جهانی فوتبال برگزار میشه . پس با خیال راحت امتحان بدین . امیدوارم توی جام جهانی بترکونین .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگی من به پیکان جوانان گوجه ایم [size=large][color=000066]و[/color
ارسال شده در: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385 20:11
نمایش جزئیات
آفلاین
با اجازه ی شما پروفسور
درسته که من اجازه ی ایجاد این تاپیکو گرفتم اما قصد ندارم حالا این تاپیکو بزنم .چون امتحانات بیشتر بازیکنان تیمها شروع شده و یا در یکی دو روز آینده شروع خواهد شد و اگر من این تاپیکو بزنم استقبال چندان زیادی ازش نمیشه حتی فعالیت تاپیکهای دیگه رو هم به مشکل میندازه به همین خاطر بهتر دیدم تاپیک یکی دو هفته مونده به مسابقات جام جهانی ایجاد کنم چون اون موقع تب مسابقات همه رو گرفته و این تاپیک بیشتر در اون زمان به درد میخوره .
حالا اگه پروفسور از سخنان من راضی نشدند میتونند اجازه ی ایجاد تاپیکو به ایشون بدن .
اما من حرفی رو که زدم تجربه شو کرده ام نمیخوام باز این اتفاق بیفته.

با تشکر از شما پروفسور

از نظر من اشکالی نداره دو هفته دیگه تاپیک رو بزن.موفق باشی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اوتو بگمن در 1385/2/25 20:18:50
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/2/26 11:36:35
فعلا با این حال میکنیم...

شخصیت جدید
ارسال شده در: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385 16:54
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
کوییرل این تاپیک کل کل رو کی میزنن من مردم . ( مجوز بده دیگه )

یه بار عرض کردم مجوزشو به اتو بگمن دادم خودش درخواست داده پس باید خودشم تاپیک رو بزنه.بهتره براش پیام شخصی بزنی ببینی اگه پشیمون شده خودت بزنی.

نقل قول:
خوب من که نمی تونم نظر سنجی بزارم چون اون تاپیک رو من نزدم و... لطف کنین بعد از مسابقات زحمتشو بکشین .

اگه میخوایید نظر سنجی تو لیگ باشه یه لیست از اسامی بازیکنان با توجه به نظر داوران بدید تا نظر سنجیش گذاشته بشه.
از نظر من بهتره نظر سنجی تو تاپیک کمیته داوران توسط اردبلرویچ زده بشه.ایشون جزو داوران هستند پس میدونن چه بازیکنانی باید در نظر سنجی قرار بگیرند.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385 14:18
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب ببخشید پست پشت سر هم زدم ( وقت ویرایش هم تموم شده بود )

کوییرل این تاپیک کل کل رو کی میزنن من مردم . ( مجوز بده دیگه )

خوب من که نمی تونم نظر سنجی بزارم چون اون تاپیک رو من نزدم و... لطف کنین بعد از مسابقات زحمتشو بکشین .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 24 اردیبهشت 1385 12:19
نمایش جزئیات
آفلاین
من یه نظر داشتم می خواستم بگم که اگه میشه بعد از هر مسابقه بهترین بازیکن رو انتخاب کنین . ( به انتخاب داوران )

از نظر من اشکالی نداره میتونید تو همون تاپیک مسابقات نظر سنجی بزارید و یا تاپیک کمیته داوران

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/2/24 12:42:16
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اردیبهشت 1385 17:16
نمایش جزئیات
آفلاین
این تاپیک کل کل کوییدیچ بلاخره زده میشه
اگه مجوز بدین من می زنمش .
اسمشم میزارم : بحث های قبل و بعد از بازی کوییدیچ

مجوزشو به اتو بگمن دادم پس خودش باید تاپیک رو بزنه نه هیچکس دیگه

افرادی که لایک کردند