نام اختراع:مکعب خیت کن
نام مخترع:خودم
تاریخ اختراع:در زمان تحصیلم
تاریخچه اختراع:من در زمان تحصیلم در هاگوارتز چون خیلی دیگران را اذیت می کردم این دستگاه هم برای اذیت کردن بچه های مدرسه اختراع کردم.
شکل ظاهری:دستگاه مکعب شکل کوچکی است که در جیب جا می شود و دارای یک گوی سبز رنگ در مرکز مکعب است.
روش ساخت:با ارض پوزش راستش را بخواهید این یکی را هم به یاد ندارم چون مال سالها پیش است.
کارایی:این اختراع دو کاربرد دارد:
1-می خواهید کسی را ضایع و اذیت کنید:برای ضایع کردن طرف باید روبروی او باایستید و گوی خیت کن را فشار دهید در این صورت هر کاری که در ذهن شما است بر سر طرف شما می آید مثلا" اگر در ذهن خود او را با دماغی دراز تصور کنید دماغ او بسیار بلند می شود.
2-می خواهید بدانید کسی دروغ می گوید یا نه؟:در ضمن برای دانستن دروغ و یا راست گفتن طرف کافیست که مکعب را به او نزدیک کنید اگر دروغ بگوید دماغش دراز می شود ولی اگر نگوید((راست بگوید))هیچ بلایی سرش نمی آید.
((برای درمان آن هم باید بگویم که پس از بلایی که سر دوست خود می آورید پس از چند دقیقه هر بلایی که بر سر او آورده اید باطل می شود و به شکل اولش باز می گردد.
توضیحات:من این مکعب را به تولید انبوه رسانده ام و شما می توانید آن را در مغازه هایی که لوازم شوخی دارند تهیه کنید زیرا مجوز وزارتخانه را داراست.
عکس این اختراع1عکس این اختراع2