Re: اختراعات جادویی,مخترع کلیک کن!
ارسال شده در: یکشنبه 24 دی 1385 16:09
آخرین ورود: جمعه 6 آذر 1394 21:11
از: هاگوارتز
نام اختراع:کتاب همه چیز دان
نام مخترع:خودم و مرحوم مندی چی چی...
تاریخ اختراع:در زمان تحصیلم
تاریخچه اختراع:من چون در زمان تحصیم در طول سال در درس هایم به سوالها و مشکلات زیادی بر می خوردم و وقت نداشتم که برای یافتن پاسخ و راه حال آنها یکسره به کتابخانه بروم برای همین این اختراع را کردم تا هم در وقتم صرفه جویی کنم و هم به اطلاعاتم افزوده شود.
شکل ظاهری:شکل این کتاب مانند کتاب خاطرات لرد ولدمورت است یعنی هیچ چیزی بر روی ان نوشته نشده است و تمام برگ های ان سفید است.
روش ساخت:من این کتاب را پیدا کرده ام.اما وقتی که ان را پیدا کردم کتاب مانند دقترچه خاطرات لرد سیاه کتابی شوم بود و اهداف شومی را برآورده میکرد اما من با کمک یکی از معلم هام این کتاب را به حالت عادی تبدیل کردیم((البته با اجرای طلسم های قوی و باستانی دفاع در برابر جادوی سیاه بر روی آن))و اهداف شوم ان را از بین بردیم و کاری کردیم که اهداف صحیح و پاک داشته باشد و طوری شود که بتوان از آن استفاده های درست صحیح و پاک کرد.
کارایی:این کتاب به صورتی کار می کند که وقتی به مشکلی بر می خورید و یا راه حل و پاسخ آن را نمی دانید و به هیچ منبع دیگری دسترسی ندارید و یا وقت کافی برای جستجو کردن جواب ان در بین منابع مختلف را نداری پس قطعا" به این کتاب نیاز دارید پس باید آن را باز کنید و با قلم خود بر روی یکی از صفحه های سفید آن مشکل یا سوال خود را بنویسید و سپس کتاب بهترین و درسترین پاسخ را به شما می دهد.((مانند دفترچه خاطرات لرد ولدمورت اما به جای اهداف شوم اهدافی پاک دارد.))
توضیحات:من می خواهم این کتاب را به تولید انبوه برسانم چون خیلی از مشکلات دنیای جادوگری را حل می کند اما طرز صحیح ساختن ان را بلد نیستم!