نام اختراع:دستگاه تکثیر
نام مخترع:خودم
تاریخ اختراع:درزمان حمله مرگخواران
تاریخچه اختراع:وقتی که مرگخواها حملات خودشون رو شروع کردن در کوچه دیاگون که محل رفت مردم بسیاری بود بیشتر مورد حمله قرار می گرفت مخصوصا" در شب ها آدم رو غافل گیر می کردند و اون رو محاصره و بعد با طلسمی شوم اون ر از پای در می آووردند.بعد از چند حمله در شب در کوچه دیاگون در شبی سرد که از مغازه به خانه رسیدم با خودم گفتم که شاید نفر بعدیی که ممکنه بهش در یک شبی بهش حمله بشه من باشم و در همان وقت تا صبح سخت کار کردم تا اختراعی ضد مرگخواارن بسازم بالاخره آن را ساختم دستگاهی که از روی شما در مواقع خطر کپی و تکثیر می کند!
روش ساخت:به یاد ندارم ولی اگر هم به اد داشتم به کسی نمی گفتم.
شکل ظاهری:این دستگاه شکل بخصوصی دارد که من نمی توانم برای شما توصیف کنم اما شما می توانید آن را در عکس ببنید!
کارایی:کاربرد این دستگاه بیشتر در مواقع خطر و دفاع از خود در برابر دشمنانی مانند مرگخواران کثیف است!شما اگر بخواهید از خود در مواقع خطر در برابر دشمنان دفاع کنید باید نقطه مشخصی را که بر روی دستگاه و جود فشار دهید و آن دستگاه از روی شما به آن تعدادی که در ذهن شما است کپی و تکثیر می کند و شما هر طلسم و جادویی بکنید آنها هم انجام می دهند و طلسم آن هم به هر چیزی که بخورد اثر می کند ولی اگر طلسمی به آنها بخورد بر روی آنها اثر نمی کند یعنی طلسم آنها مجازی نیست اما خود آنها مجازی هستند.در ضمن شما می توانید به انها هم دستور بدهید و انها هم عمل می کنند مثلا" به یکی از آنها بگویید که به یک نفر مشخص حمله کند و یا به دیگری بگویید که با شخص دیگری دوئل کند خلاصه شما می توانید این کپی ها را به دو صورت کنترل کنید:
1-هر کاری که شما بکنید آنها هم می کنند.
2-شما می توانید آنها را کنترل کنید و وظیفه خاصی به آنها بدهید.
توضیحات:من فرمول ساخت ان دستگاه را فقط به وزارتخانه کاراگاهانش داده ام چون فقط به درد آن ها می خورد و تنها کسانی که فقط برای توسعه بخشی به دنیای جادوگری از آن استفاده می کنند نه برای اهداف شوم همین کاراگاهان و وزارتخانه است و قصد تولید انبوه ان را هم ندارم چون هم اجازه آن را از طرف وزارتخانه ندارم و هم ممکن است از آن استفاده های شمی شود.
عکس این اختراع