شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
چوب جاد: 22 سانت از چوب درخت گردو، یه تار از دم تک شاخ
توضیحات اضافه: پسری باهوش ولی بی نظم، همیشه آماده ی سرپیچی از دستورات ( من از این شخصیت اظلاعات کافی ندارم و هرچی نوشتم از خودم بود، اگه میشه همون اریک آرگنت رو تایید کنید، فرض کنید از یه مدرسه دیگه اومده هاگوارتز )
شخصیت ایولیز میجن تایید شد. برای شخصیت هایی که توی کتاب توضیحات زیادی وجود نداره، میشه تعدادی از خصوصیاتش من درآوردی باشه. اما شخصیت خارج از هری پاتر، نمیتونه تایید بشه.
چوبدستی : ۲۵ سانتی متر از چوب درخت انار با ریسه قلب اژدها.
معرفی کلی : او یک دورگه است که از پدری جادوگر و مادری ماگل متولد شده. در سال ششم هاگوارتز درس میخواند . دختری تقریبا درسخوان و کمی کم حوصله است . به ماجراجویی علاقه مند است .
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/6 19:02:35
OnlyRaven
"دلیل بی رقیب بودن ما، نبودن رقیب نیست...دلیل بی رقیب بودن ما، قدرتمند بودن ماست!"
نام:مايكل جكسون مو:مشكي،بلند رنگ چشم:مشكي گروه:گريفندور نام پدر:سيريوس بلك متولد:9جولاي1990 جنس چوبدستي:ساخته شده از چوب درخت راج و پر ققنوس ، ۱۱ اينچ ، زيبا و انعطاف پذير لقب:پروردگار رقص رشته تحصيلي:آرور يا كاراگاهي(مقابله باجادوي سياه) خصوصيات اخلاقي:درس خوان،خيلي باهوش و... كوييديچ:جستجوگر هيكل:قدبلند
مایکل جکسون؟
لطفا از لیست شخصیت ها یک شخصیت هری پاتری انتخاب کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط mackael jackson در 1390/5/6 12:53:24 ویرایش شده توسط mackael jackson در 1390/5/6 12:56:47 ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/6 19:07:47
نام: اریک سن: 16 جنس:مرد سال: ششم رنگ چشم: مشکی گروه: هافلپاف مو: کوتاه، به هم ریخته ، مشکی ظاهر کلی: قد بلند، چهار شونه، با یه زخم کوچولو روی گونه ی سمت راستش نام کامل: اریک آگوستوس آرگنت کوییدیچ: مهاجم چوب جادو: 22 سانت، از چوب درخت گردو، با یه تار مو از دم اسب تک شاخ دسته جارو: آزرخش علاقه مندی ها: معجون سازی، دفاع در برابر جادوی سیاه، کوییدیچ توانمندیها: معجون سازی، کوییدیچ
شخصیت های خارج از دنیای هری پاتر پذیرفته نمیشه. پس لطفا یک شخصیت هری پاتری انتخاب کنید.
به خدا سرمو میکوبونم به دیوار، خب من هیچکدوم از اونا رو نمیشناسم و نمیدونم چه ریختی هستن، اینو از خودم ساختم قبول کنید دیه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/6 19:08:45 ویرایش شده توسط اریک آرگنت در 1390/5/6 20:53:09
نام:هري.پاتر2010 مشخصات:موهاي مشكي،عينك باشيشه ي گرد،چشمان مشكي متولد:9سپتامبر1980 سوابق كوييديچ:از سال 1991جستجوگر كوييديچ در تيم گريفندور هيكل:كمي قدبلند،لاغر،پاهاي كشيده مشخصه:زخمي روي پيشاني سمت چپ حضور در هارگوارتز:ازسال 1991 رشته تحصيلي:آرور يا كاراگاهي(مقابله باجادوي سياه) نام پدر خوانده:سيريوس بلك گروه:گريفندور توانايي هاي غيرمعمول:حرف زدن به زبان مارها،ديدن روياهاي ثابت، خواندن ذهن ولدومورت چوب جادوگر: ساخته شده از چوب درخت راج و پر ققنوس ، ۱۱ اينچ ، زيبا و انعطاف پذير لقب:پسر برگزيده معرفي:پدر و مادر من توست ولدومورت به قتل رسيدند.در آن زمان ها مردي به نام سيريوس بلك دست مرا گرفت ومن زندگي رامديون اوهستم.از آن به بعد من هميشه با ولدومورت در حال جنگ هستم من انقدر با ولدومورت مي جنگم تا او را بكشم.
بازم تکرار میکنم، شما نمیتونین شخصیتی ساختگی یا خود هری پاتر رو بگیرین. لطفا به دنبال یک شخصیت دیگه باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/6 11:40:57 ویرایش شده توسط harry.potter2010 در 1390/5/6 11:46:40 ویرایش شده توسط harry.potter2010 در 1390/5/6 11:51:07 ویرایش شده توسط harry.potter2010 در 1390/5/6 11:52:43 ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/6 11:55:47 ویرایش شده توسط harry.potter2010 در 1390/5/6 11:58:40 ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/6 12:08:23 ویرایش شده توسط harry.potter2010 در 1390/5/6 13:05:51 ویرایش شده توسط لینی وارنر در 1390/5/6 19:10:52
نام : لونا لاوگود نام پدر : زینوفیلیوس لاوگود خصوصیات : عاشق اسنور کک شاخ چروکیده، بلیبرینگ معرکه و تسترال ها! فراری از دست نارگل ها، سرسخت در برابر وزارتخونه و لرد ولدمورت، از طرفداران پر و پا قرص هری پاتر. چون قیافه اش و رفتارش یه کم عجیب و غریبه بعضی ها پشت سرش لونی لاوگود بهش میگن (لونی در انگلیسی به معنی دیوانه و خل و چل است). لونا توی هری پاتر 5 و 6 و 7 در برابر ولدمورت و افرادش همراه با هری و بقیه وایساد.
این شخصیت گرفته شده. لطفا از لیست شخصیت ها یکی دیگه رو انتخاب کنید.
سلام در لیست شخصیت ها ، آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور گرفته نشده. آبرفورث اول سایت هم که خود من بودم و الان دست یکی دیگس و فکر نکنم بشه نقشمو بر گردونین. دامبلدور رو هم که به هر کسی نمیشه بدین.
به هر حال من معرفی می کنم داداشمو
سالهای زیادی من فقط آلبوس دامبلدور بودم. هیچکس نام کامل مرا نمی دانست. جز برادرم آبرفورث. تا اینکه در سال پنجم هری پاتر مجبور شدم نام کاملم را برای دفاع از هری به زبان بیاورم. من جادوگر سیاه زمان خود ، یعنی دوست صمیمیم گریندل والد رو نابود کردم. چندین خاصیت از خون اژدها کشف کردم. با تمام پیشنهادات کاری از جمله به عهده گرفتن مسئولیت وزارت جادو ترجیح دادم مدیریت مدرسه ی هاگوارتز رو به عهده بگیرم. چون معتقدم اگر به بچه های جادوگران درست آموزش داده شود و در مسیر درستی هدایت شوند ، شاهد تام ریدل دیگری نخواهیم بود. هر چند من همان کسی هستم که تام کوچک را از پرورشگاه به هاگوارتز آورد ، اما اعتراف می کنم در کنترل او کوتاهی کردم. شاید جسم من دیگر در دنیای جادوگری نباشد اما در قلب تمام کسانی که به من وفادارند زندگی می کنم. کسانی مثل هری من زندگی خود را فدا کردم تا هری ، تام ریدل گستاخ را شکست دهد. ولدمورت همیشه برای من همان تام ریدل کوچولو خواهد ماند.
همون طور که خودتون هم اشاره کردین، شناسه دامبلدور داده نمیشه. پس شخصیت دیگه ای رو انتخاب کنید.
نام شخصیت انتخابی:هرمیون(یا در اصل هرماینی)گرنجر گروه گریفیندور خصوصیات اخلاقی:درسخوان,علاقه مند به کتابخوانی,کمی زودجوش,حساس به نمرات چوبدستی:چوب درخت راج و موی دم تک شاخ,30سانتی متر,قابل انعطاف کتابی از آلبوس دامبلدور به من رسیده که خیلی برام مهمه:قصه های بیدل نقال معرفی:هرمیون گرنجر که از پدر و مادر دندان پزشک متولد شد بنابراین مشنگ زاده بود ولی مشنگ زاده ای باهوش! در مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز همیشه بهترین شاگرد مدرسه بود. تا آخرین لحظه هری را تنها نگذاشت و به او کمک کرد و در نهایت با تنها عشق خود رون ازدواج کرد و از او صاحب فرزند شد.