جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (14 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  62 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  137 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  246 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  327 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: کارنامه یک ساله جادوگران ( نظرتون راجع به فعالیت یکساله سایت چیه ؟) مثبت یا منفی
[quote]
سر نیکلاس نوشته:
نگاه کن عزیز دل برادر با شناختی که من از برخی از افراد سایت دارم اگه چت روم داشت الان تعداد بازدید کنندگان سنین 12- 16 بسیار کاهش پیدا می کرد.
پس اگر چت روم نباشه روز به روز بازدید ها زیاد تر می شه. [/quote

من گرچه با بودن يه روم خصوصي در ياهو موافقم اما با وجود چت در خود سايت موافق نيستم البته نه به اين دليل که بازديد ها کم بشه . مگه بچه ها بخاطر صرفا صحبت با ديگران(غير هري پاتري)
به سايت ميان که با بوجود اومدن چت به سايت محل نذارن درر ضمن چرا فقط سنين 12-16

؟؟؟؟
گفتي با شناختي که از بعضي بچه ها ي سايت دارم(!)

اگه کسي ان جوري باشه فکر کنم ميره مسنجر .و گرنه اينجا چي کار داره؟؟؟

..............................

جناب سانتور بيشتر مخاطبان هري پاتر نو جوون ها هستن و فکر ميکنم شما تاپيک (اعضاي سايت خودشون رو معرفي کنن) رو خوب نخوندي البته فکر نميکنم 12-13 ساله ها زياد بشن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط lavender_brown در 1383/10/2 16:23:16
Re: کارنامه یک ساله جادوگران ( نظرتون راجع به فعالیت یکساله سایت چیه ؟) مثبت یا منفی
ارسال شده در: چهارشنبه 2 دی 1383 09:20
نمایش جزئیات
آفلاین
سایتی فوق العاده جالب است من که خیلی بهش علاقه دارم وهر وقت پای کامپیوتر باشم فقط در همین سایت میام و به عضویت در این سایت افتخار میکنم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
`تصویر تغییر اندازه داده شده

بازنده واقعی کسی است که برای انچه ارزشی ندارد بجنگد وجایی که باید مبارزه کند تسلیم شود.
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 دی 1383 18:13
نمایش جزئیات
آفلاین
حالا مگه چند تا 12-16 داریم
یکی دوتا دیگه نه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
evilsam2004@yahoo.com]ارزش یک انسان به اندازه همان چیزی است که دوست میدارد[/quote]
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 دی 1383 11:45
نمایش جزئیات
آفلاین
نگاه کن عزیز دل برادر با شناختی که من از برخی از افراد سایت دارم اگه چت روم داشت الان تعداد بازدید کنندگان سنین 12- 16 بسیار کاهش پیدا می کرد.
پس اگر چت روم نباشه روز به روز بازدید ها زیاد تر می شه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
GENERAL OBIWAN KENOBY
ارسال شده در: دوشنبه 30 آذر 1383 18:28
نمایش جزئیات
آفلاین
از نظر من که سايته بدي نيست ولي بهتر بود به جز انجمن ها جايي براي چت کردن اعضا بود

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No matter how much, too much is never enough
ارسال شده در: دوشنبه 30 آذر 1383 18:21
نمایش جزئیات
آفلاین
البته من چند مدتیه که سایت رو میشناسم
و تو این چند وقت به همه جایه سایت سرک کشیدم
به نظر من به تمام وجوه کتاب و حتی فیلم پرداخته شده!
و کارنامه یک سالشو حتما باید دو دستی داد دست راستش
این سایت با جمع تقریبا صمیمی که داره تونسته اون کسایی که واسه تفریح اومدن سایت رو ببینن رو جذب کرده و به شراط تلپ شدن تو سایت تبدیل کرده
در کل سایت تونسته خوب کار کنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از هری پاتریست بودن اعلام بازنشستگی می کنم
راه رو واسه جوونا باز کردم!
ارسال شده در: دوشنبه 30 آذر 1383 16:33
نمایش جزئیات
آفلاین
من تا به حال به صورت مهمان در اين سايت بوده ام
حدود 6 ماه است كه با اين سايت آشنا شده ام
و به تازگي عضو گشته ام
و هنوز نمي توانم نظر بدهم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در دنياي ما تنها با اصالتها خواهند ماند.ROZEN
ارسال شده در: دوشنبه 30 آذر 1383 16:15
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

دارک لرد نوشته:
نقل قول:
دوستان خیلی خوبی پیدا کردم که در طول این 9 ماه خیلی با هم صمیمی شدیم

پرفسور شما هم؟! واحد خواهران ایشون رو دستگیر کنین! به جرم استفاده از 9 ماه که خیلی معلوم الحال هست... و دوما صمیمی شدن با همه! یعنی چه صمیمی میشین! مگه شما هری پاترین با چو صمیمی میشین! ایشون رو برای پاره ای از توضیحات به واحد اعترافات ببرید!

البته حاج آقا بهتون حق می دم چون شما که کتاب های امثال اسلامیه رو خوندید معنای « صمیمی شدن » را یه چیز دیگه تعبیر می کنید !!!

" چطوری صمیمی شدی ؟!
خیس بود !!! "

ا ا ا ا حاج آقا این 15000 گالیون اینجا " تصادفا " همین جوری روی میز من هست من یه دقیقه می رم و برمی گردم...ایشالا وقتی که بر می گردم دیگه اثری از این پول ها نباشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ارسال شده در: دوشنبه 30 آذر 1383 16:13
نمایش جزئیات
آفلاین
من اين سايت از طريق يه يارو توي چت پيدا كردم اما يارو خودش هنوز هم نتونسته عضو بشه.
به نظر من هم اين سايت فعاليت هاي بسيار عالي داشته و مطمين هستم كه با تولد سايت بهتر هم مي شه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
من این سایت رو از طریق سرج گوگل پیدا کردم و تا الان مدم به این سایت سر میزنم البته به سایت های هری پاتری دیگه هم سر زدم
لی هیچ کدوم صفا .صمیمیت و از همه مهم تر با حالی اینجا رو نداشت و باید اعتراف کنم که به این سایت خیلی دلبسته شدم به نظر من این جمله ی فلور بهترین جمله ایه که میتونم احساسم رو نسبت به این سایت بگم:
دلبستگی من به این سایت خیلی بیشتر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!