جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  61 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  137 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  246 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  327 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
چت های سایت
ارسال شده در: پنجشنبه 22 دی 1384 03:08
نمایش جزئیات
آفلاین
اين تاپيك مربوط به بهمن ، سال هشتاد و سه ست و همه پست ها تا پست اليور هورنباي مربوط به اون زمان ميباشد، و همه ي تصميمها اون موقع گرفته شده پس فكر نميكنم به الان ربطي داشته باشه

فعلا تاپيك قفل ميشه تا تصميم گيريه بعدي
ماندانگاس

قفل شد

ويرايش دامبلدور:تمام پستهايي كه بعد از پست اليور هورنباي زده شده بودند پاك شدند.قبلا هم كه قفل شده.همين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/10/23 12:55:20
Re: چت های سایت
ارسال شده در: چهارشنبه 12 اسفند 1383 03:49
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب ايليدان با نظرت موافقم...هرچند وقتي انلايناي سايت بيشتر از 10 تا بشن خود به خود روم شلوغترم ميشه چون به محض اينكه هر عضو وارد سايت بشه اينوايت ميشه...حالاكاري نداريم...لاوندر عزيز لعنت بر پدر و مادر كسي كه در اين مكان اعلام كرده باشد پال تالك خوب نيست...ما منكر خوبيهاي پال تاك نيستيم كه...پال تاك بين بچه ها هنوز كاملا جا نيفتاده...چه بسا بچه هايي كه هنوز اسمشم نشنيده باشن...شما اجازه بده ما همون ايجاد چت روم توي ياهورو به نتيجه برسونيم در مورد پل بعدا بيشتر صحبت ميكنيم
=====================================
خوب دوستان ! هنوزم منتظر هستيم تا اين بحث به نتيجه برسه لطفا نظرتونو در اين باره اعلام كنين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
Re: چت های سایت
یه پیشنهاد ..نمی تونید در سایت " palltalk.com" یه روم بزنید ؟ امکاناتش از یاهو خیلی بهتره ! اولا در روم ها اگه کسی بخواد صحبت کنه مثل یاهو ( معذرت میخوام خر تو خر نیست) باید نوبت بگیره و اما از voice بگم در صورتی که مسنجر شلوغ باشه ( بر خلاف یاهو) سیستم صوتی قدرتمندی داره .
من خبر ندام که در سایت چند نفر از پالتالک استفاده می کنن ؟ اگه زیاد نباشیم باید از همون یاهو استفاده کنیم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: omidvaram lezat bebarid
ارسال شده در: جمعه 7 اسفند 1383 08:52
نمایش جزئیات
آفلاین
من اعلام امادگی میکنم
ولی قرار یک روز خاص باشه من خیلی با دیلمی که بیشتر از ده تا ان لاین باشه موافق نیستم یه روز و ساعت خاص باشه خیلی بهتره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: omidvaram lezat bebarid
ارسال شده در: جمعه 7 اسفند 1383 06:54
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب من به دو دليل اين پستو ميزنم
اول اينكه بياد تو جديد ترين پيام ها و شما دوباره اونو ببين تا به يه نتيجه گيري كلي برسيم
دوم اينكه نظر جديد خودمو بگم: به نظر من كه اين قضيه ي چت روم كه مانيا مطرح كرد يه جورايي منتفيه .......چون همونطور كه ميدونين اگه يه چت روم چند روز بخوابه اسمش پاك ميشه و نميشه روش حساب واكرد پس بهترين راه اينه كه وقتي افراد انلاين سايت از 10 نفر بيشتر شدن يه نفر* يه اطاق كنفرانس ميزنه و بقيه ر و اينوايت ميكنه....البته منوط به اينكه اعضا به محض اينكه به سايت وارد شدن اي دي خودشونو تو مسنجر انلاين كنن....

و حالا اون يه نفر كه بايد در اين جور مواقع كه اعضاي انلاين از 10 نفر بيشتر ميشن اون اطاق كنفرانسو بزنه رو ميتونيم خودمون انتخاب كنيم

بنا بر اين از كساني كه ايديه بيشتر بچه هارو اد دارن درخواست ميشه كه در اين تاپيك امادگيه خودشونو اعلام كنن

البته همه ي اينا در صورتي انجام ميشه كه شما با پيشنهاد من موافق باشيد پس از اين لحظه به بعد ازتون دعوت ميكنم كه مجدا نظر تونو راجع به چت هاي سايت اعمال كنين

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img alig
omidvaram lezat bebarid
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 22:44
نمایش جزئیات
آفلاین
manm movafegham vli sit kheili kode aslan nemishe too sh gasht che beshe bekhainm chat konim va dar har saniie chand payam bedim be har hal inoo bayad be modiiran[harfe hamishegi]goft

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
THe return of ADAS
Re: لطفا حتما بخونيد
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 22:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

George weasly نوشته:
دوستان... من در اين قسمت چت محترم مشکل دارم!!!!اين پاتر هم که يه جواب درست وحسابي به ما نداد *که بفهميم درست ميشه يا نه اين قسمت چت (براي من)يه بار ميادشيش بار نمياد!

من که گفتم ورژن IE رو ببین چیه بهم نگفتی یا نمیدونستی
باید بری توی help --> about internet explorer و من حدس میزنم زیر شیش باشه
راحتترین راه رو هم بهت گفتم اگه پول و وقتتو دوست داری لینک فایر فاکس بالای فروم هست 4.7 مگه دانولد و نصبش کن البته من میگم نصب ولی درواقع کپی و پیسته

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain.
Sunny, you smiled at me and really eased the pain.
The dark days are gone, and the bright days are here,
My sunny one shines so sincere.
Sunny one so true, i love you.

Sunny, thank you for the sunshine bouquet.
Sunny, thank you for the love you brought my way.
You gave to me your all and all.
Now i feel ten feet tall.

Sunny, thank you for the truth you let me see.
Sunny, thank you for the facts from a to c.
My life was torn like a windblown sand,
And the rock was formed when you held my hand.
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 21:53
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خود منم همیشه در حال رفرش کردنم
اما باید یه جوابی بیاد که شما ببینی یا نه؟
یه فلش چت هم فرد ویزلی درست کرده بود که متاسفانه مال من ارور میده و نمیتونم واردش بشم(دانلودش هم یادم رفته)خود فرد هم غیب شده اما اگه کسی چیزی (سایتی هر چی)داره که من این رو دانلود کنم...مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 19:41
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان... من در اين قسمت چت محترم مشکل دارم!!!!اين پاتر هم که يه جواب درست وحسابي به ما نداد *که بفهميم درست ميشه يا نه اين قسمت چت (براي من)يه بار ميادشيش بار نمياد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

بخنديم تا دنيا برويمان لبخند زند
your life but the life in your years that counts!
ارسال شده در: سه‌شنبه 15 دی 1383 20:05
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من يه قرار بذاريم و همه كانكت بشيم به چت سايت بالاخره هر چي باشه خودمون بايد اين چت را رواج بديم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!