جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

کارنامه یک ساله جادوگران... نظرتون راجع به فعالیت یک‌ساله سایت چیه؟... مثبت یا منفی؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: کارنامه یک ساله جادوگران ( نظرتون راجع به فعالیت یکساله سایت چیه ؟) مثبت یا منفی
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 04:09
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
به نظرم به سايتاي خارجي و مخصوصا ماگل نت كه نمي رسه ولي چون فارسيه خيلي دوسش دارم البته ماگل نت بهتره اونجا جو باحال تره البته بچه هاي اينجا بهترن من به شخصه عاشق

این مقایسه اصلا درست نیست! سایت جادوگران رو باید با سایر سایت های فارسی زبان مقایسه کرد! این مقایسه شما با مقایسه سایت اچ پی اوگاندا با گوتمالا شبیه هستش!
جو ماگل نت باحالتره؟ چطور باحالتره؟ چیش بهتره؟ همینطور فقط باحالتره؟ یعنی شما دیگه ته زبانی دیگه نه؟ که جو اونجا باحالتره و همه بچه هاش رو هم می شناسی که میگی بچه های اینجا بهترن!

آخرش هم که کل سایت رو گلاب پاش کردی میزنی من عاشق! جمله هم فعل نداره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!
Re: کارنامه یک ساله جادوگران ( نظرتون راجع به فعالیت یکساله سایت چیه ؟) مثبت یا منفی
ارسال شده در: یکشنبه 26 تیر 1384 02:03
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظرم به سايتاي خارجي و مخصوصا ماگل نت كه نمي رسه ولي چون فارسيه خيلي دوسش دارم البته ماگل نت بهتره اونجا جو باحال تره البته بچه هاي اينجا بهترن من به شخصه عاشق
جادوگرانم و فعاليت سايت خيلي خوب بوده ولي در مورد اخبار خيلي
ضعيفه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بياين هافلپاف
ارسال شده در: شنبه 25 تیر 1384 23:58
نمایش جزئیات
آفلاین
من سايت هاي فارسي هري پاتر رو نمي خوندم. بيشتر مرجعم سايت Mugglenetهست
ولي فكر مي كنم به عنوان يك فرم فارسي در مورد هري پاتر بهترين هستيد.
ولي از نظر اخبار ظعف داريد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Remember, if the time should come when you have to make a choice between
what is right and what is easy
من سايت هاي فارسي هري پاتر رو نمي خوندم. بيشتر مرجعم سايت Mugglenetهست
ولي فكر مي كنم به عنوان يك فرم فارسي در مورد هري پاتر بهترين هستيد.
ولي از نظر اخبار ظعف داريد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران یه طرف بقیه اینترنت اونطرف.
نمیدونم چی داره ولی آدمو جذب میکنه.(شاید طلسم داره)
خیلی دوستت دارم جادوگران.

only jadoogaran

یکیم اینکه تو ایران هر چی سایته هری پاتری دیگه هست بیخوده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 23 تیر 1384 07:40
نمایش جزئیات
آفلاین
اخبا رو از اين سريع تر مي خواي؟
مگه مي شه؟
مگر اين كه از پيشگويي استفاده كنيم.
من نمي تونم نمره اي به سايت بدم چون كيبوردم علامت بي نهايت نداره :hamer:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 4 اردیبهشت 1384 19:52
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من خیلی باحاله.
ولی لطفا اخبار رو سریع تر بدین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
::.::Newest Music::.::
ارسال شده در: یکشنبه 4 اردیبهشت 1384 19:30
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب این مربوط به یک سالگی جادوگرانه . پس خداحافظ تا دو سالگی تا بتونم نظرمو راجع به یک سال سایت بگم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قابل توجه علاقمندان ریاضی لطفا برای رفتن به باشگاه ریاضی اینجا رو کلیک کنید
http:// mathclub.schoolnet.ir
ارسال شده در: یکشنبه 4 اردیبهشت 1384 18:15
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من که این سایت توپه و حرف نداره و در این مدتی که من عضو سایت بئدم خیلی حال کردم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
"Legolas Greenleaf long under tree
In joy thou hast lived. Beware of the Sea!
If thou hearest the cry of the gull on the shore,
Thy heart shall then rest in the forest no more."
ارسال شده در: یکشنبه 4 اردیبهشت 1384 17:36
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا خود تحويل ها! يه کم براي هم نوشابه باز کنيد...! کارنامه جادوگران بايد دارک باشد و لاغير......! ببينم کسي اينجا گفته جادوگران بد کار کرده؟ شايد خودم اينجا پست زده باشم يادم نيست! شماها اصلا خبر نداريد چه چيزهايي در پشت پرده اتفاق مي يوفته(منظور پرده جريان آق سيروس نيست) ... مثلا همين اواخر سايت FDA يا همون بهداشت آمريکاي نوع جديدي از مخدر رو به اسم Sodium Carbonat Jadoogaran ثبت کرد...!..... در ضمن سايت www.taleban.entehar نوشته بود موشک آبر 2 و موشک فورث 4 رو ساخته! اين اسامي شما رو ياد چي مي اندازه؟!
بترسيد از اين سايت!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!