تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بازی هری پاتر و شاهزاده دورگه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 4 اردیبهشت 1391 13:11
از: ل مزل زوزولـه .. گاو حسن سوسولـه!
پستها:
553

جزئیات کاربر

با دوركاس موافق.هرميون فقط لباساش شبيه فيلم بود،در ضمن صداشم عوض شده بود به نظر من.
راستي لودو،من با كيبورد رفتم رو جويستيك و هر چي كليد داشت كيبوردم زدم ولي آخرم نشد.
راستي لودو،من با كيبورد رفتم رو جويستيك و هر چي كليد داشت كيبوردم زدم ولي آخرم نشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[color=CC0000][b]قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!!!!!
ميجنگيم تا آخرين نفس !!!!
ميجنگي
ميجنگي
جزئیات کاربر

به نظرم بازی از نظر گرافیکی ضعیف بود . آسون بود در حد 8 ساعت کمتر . واقعا موقع معجون درست کردن اولش گیج می شی . گفته بودن هرکی کتابش رو خونده باشه می تونه بازی کن ولی اصلا اینطوری نبود .
هری و رونش شبیه بودن اما هرمیونش اصلا .
فقط نمی دونم چرا تو این بازی شب و صبحش فرقی نداره . آدماش بی خوابی دارن ...
هری و رونش شبیه بودن اما هرمیونش اصلا .
فقط نمی دونم چرا تو این بازی شب و صبحش فرقی نداره . آدماش بی خوابی دارن ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Can You Forgive Me Again, You're My One True Friend, And I Never Ment To Hurt You
[url=http://meadowsisadorc.livejournal.com/profile]حقایق ت
[url=http://meadowsisadorc.livejournal.com/profile]حقایق ت
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/10/25
آخرین ورود: دوشنبه 22 دی 1404 12:16
از: در عقب، صندلی جلو!
پستها:
1316

جزئیات کاربر

من روي جويستيك كه شكلش شبيه دسته ي xbox كليك ميكنم ولي وقتي back ميزنم بازم نميتونم از جويستيك استفاده كنم.سي ديه جويستيك رو هم نصب كردم،دسته هم از قبل وصل بوده.!!!!!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[color=CC0000][b]قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!!!!!
ميجنگي
ميجنگي
جزئیات کاربر
پستها:
1316

چه خوب! پس جون وجود داره!
درمورد دسته من خودم دارم از دسته استفاده میکنم. البته تا قلقش دستت بیاد یه کم طول میکشه اما بعد از ماوس و کیبورد بهتره. برای استفاده از دسته اولا باید قبل از ران کردن بازی دسته وصل باشه، دوما وقتی توی بازی هستی اسکیپ رو میزنی و از قسمت آپشن(option) کنترول(control) رو انتخاب میکنی. اونجا دو تا گزینه است. یکی ماوس و کیبورد و دیگری جویستیک که عکس هم داره.
بعد از انتخاب جویستیک میتونی بازی کنی البته وقتی جویستیک فعال باشه ماوس هم کار میکنه.
درمورد دسته من خودم دارم از دسته استفاده میکنم. البته تا قلقش دستت بیاد یه کم طول میکشه اما بعد از ماوس و کیبورد بهتره. برای استفاده از دسته اولا باید قبل از ران کردن بازی دسته وصل باشه، دوما وقتی توی بازی هستی اسکیپ رو میزنی و از قسمت آپشن(option) کنترول(control) رو انتخاب میکنی. اونجا دو تا گزینه است. یکی ماوس و کیبورد و دیگری جویستیک که عکس هم داره.
بعد از انتخاب جویستیک میتونی بازی کنی البته وقتی جویستیک فعال باشه ماوس هم کار میکنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
جزئیات کاربر

در مورد دوئل بايد بگم آره جون داره ولي جون هري از تمام دانش آموزا بشتره مگر اين كه با يه مرگخوار دوئل كني.
راستي من براي اين بازي رفتم و دسته خريدم ولي نميتونم ازش استفاده كنم.چجوري بايد با دسته بازي كنم.؟؟؟؟؟؟؟
راستي من براي اين بازي رفتم و دسته خريدم ولي نميتونم ازش استفاده كنم.چجوري بايد با دسته بازي كنم.؟؟؟؟؟؟؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ميجنگي
ميجنگي
جزئیات کاربر
پستها:
1316

درموردکیفیت بازی کاملا موافقم و واقعا ضعیف تر از بازی 5 اما نکته ی عجیب اینه که با این که کیفیتش کم تره اما من 5 رو اجرا کرده بودم اما برای این نتونستم و مجبور شدم سیستمم رو ارتقاء بدم. 
قسمت هایی از بازی که فیلم نمایش داده میده خیلی بد درست شده. مثلا وقتی اول سال دامبلدور داره صحبت مبکنه 5 تا استاد پشتشن و میز هم پر شده!
این که آزادی نداریم هم به نظر من کمی بهتر هم شده و بازی حساب و کتاب داره. البته من هنوز نتونستم دوئل کنم و نمیدونم جون داره یا نه؟ چون در حالت عادی مثل بازی پنج متاسفانه باخت درکار نیست و شما هرگز بلایی سرتون نمیاد!
ریتم بازی به شدت سریع چون من با چند دقیقه بازی کردن کلی تو داستان پیش رفتم.
خوشبختانه این بازی کوییدیچ رو داره اما اون هم تعریفی نداره. شما جست و جوگرید و فقط با حرکت ماوس میتونید هری رو کنترل کنید و از توی یک سری ستاره نورانی(مثل بازی های یک و دو!!!) ردش کنید تا خودش اسنیچ رو بگیره.
بازی آسونتر هم شده مثلا طلسم ها خیلی حرکات آون تری شدن و شما با یک حرکت کوتاه ماوس میتونید طلسم کنید و مثل پنج نباید چند دور بچرخونید.
متاسفانه نمیشه در دکمه ها هیچ تغییری داد و شما فقط با همون چیز هایی که هست باید بازی کنید.
کسانی هم که عادت به بازی با دسته یا همون جویستک رو دارند در این بازی برخلاف بازی پنج میتونند از دسته و گیم پد استفاده کنند.
این ها چیزایی بود که من با بازی کردن مقدار کمی از بازی فهمیدم.
باز هم پست میزنم و بیشتر توضیح میدم.
در ضمن کسی سوال داره بپرسه که توسط کارشناسان گولاخ برنامه جواب داده میشه

قسمت هایی از بازی که فیلم نمایش داده میده خیلی بد درست شده. مثلا وقتی اول سال دامبلدور داره صحبت مبکنه 5 تا استاد پشتشن و میز هم پر شده!
این که آزادی نداریم هم به نظر من کمی بهتر هم شده و بازی حساب و کتاب داره. البته من هنوز نتونستم دوئل کنم و نمیدونم جون داره یا نه؟ چون در حالت عادی مثل بازی پنج متاسفانه باخت درکار نیست و شما هرگز بلایی سرتون نمیاد!
ریتم بازی به شدت سریع چون من با چند دقیقه بازی کردن کلی تو داستان پیش رفتم.
خوشبختانه این بازی کوییدیچ رو داره اما اون هم تعریفی نداره. شما جست و جوگرید و فقط با حرکت ماوس میتونید هری رو کنترل کنید و از توی یک سری ستاره نورانی(مثل بازی های یک و دو!!!) ردش کنید تا خودش اسنیچ رو بگیره.
بازی آسونتر هم شده مثلا طلسم ها خیلی حرکات آون تری شدن و شما با یک حرکت کوتاه ماوس میتونید طلسم کنید و مثل پنج نباید چند دور بچرخونید.
متاسفانه نمیشه در دکمه ها هیچ تغییری داد و شما فقط با همون چیز هایی که هست باید بازی کنید.
کسانی هم که عادت به بازی با دسته یا همون جویستک رو دارند در این بازی برخلاف بازی پنج میتونند از دسته و گیم پد استفاده کنند.
این ها چیزایی بود که من با بازی کردن مقدار کمی از بازی فهمیدم.
باز هم پست میزنم و بیشتر توضیح میدم.
در ضمن کسی سوال داره بپرسه که توسط کارشناسان گولاخ برنامه جواب داده میشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج