آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
اخه مگه مجبور بودید همش رو بخورید؟ که چاق بشین فردا نتونین برین خاستگاری؟ میفرستادین شهرستانا واسه ما این عکس هایی که اسلی گذاشته بود دلمون رو اب کرد !
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ... OnlyRaven
خب من میخواستم بالاخره تعدادی از برو بچ رو ببینم که فرصتش پیش اومد. به نظر من که خوب بود فقط کیکش در مقایسه با تعداد ما خیلی خیلی زیاد بود که البته من کم نیاوردم!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
منم تبریک میگم نهمین سالروز تاسیس سایت را چه قدر زود میگذرد زمان ،9 سال خیلی زیاد است، فکر میکنم همین دیروز بود که داشتیم به ریش مرلین، بعدش سرژ و پرای ققنوس، خاله بازی گریفندوری ها میخندیدیم دوران بسیار خوبی بود
همیشه شاد باشید از دوستداران جادوگران لوسیوس مالفوی 14 دی 1391
نه بابا ناحقی چیه. فکر کردی پسری که زنده ماند چگونه رییس اداره کارآگاهان شده و الان با کت اورجینال گاباردین در عنفوان جوانی در مراسم حضور به هم رسانده؟ فکر کردی چگونه مرگخوار روزیه پول کیک را پرداخته؟ فکر کردی آن سه هزار میلیارد گالیون به کجا رفته؟ بگم؟ بگم؟
من متوجه نمیشم! فکر کنم دالاهوفو با اون دامبلدور کذایی اشتباه گرفتید! دالاهوف مرگخوار خونخوار آدمکش قراره چه جوری باشه که الان نیست؟ در هر صورت پسری که زنده ماند هم به جشنتون اومده گویا. ما که سر کاریم و مشغول آدمکشی. جامون خالی میزدیم یه بار برا همیشه میکشتیمش راحت میشدیم! اینجوری فضا هم خیلی عوض میشد!!
بستگی داره. از اونجا که ما بلک ها، به غیر از سیریوس که لکه ننگه، ماگل ستیز هستیم، از مترو استفاده نمیکنیم. همینجور تاکسی.
اینه که یا با جارو میام (در این صورت توی رادار فردوگاه عکسمون می افته، میان میبرن مارو امر به معروف کنن) یا اینکه با پودر پرواز از توی شومینه (بوف که شومینه نداشت) پس از توی فر یا اجاق گاز میام بیرون. شایدم آپارات کردم. بلاخره یه جوری بتونم بین تون قرار میگیرم.