جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

85 کاربر(ها) آنلاین هستند (64 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
85 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

بعد از دامبلدور و لرد سیاه کی قوی ترین جادوگره؟چرا؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بعد از دامبلدور و لرد سیاه کی قوی ترین جادوگره؟
ارسال شده در: جمعه 25 آذر 1384 23:40
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب به نطر خودم هری که نمیتونه باشه الابته فعلا چون بار ها تو داستان نشون داده شده که تو نبرد های تک به تک شکست خورده اسنیپ رو میشه یه کاریش کرد ولی اگه یادتون باشه تو کتاب 4 رفتار های اسنیپ نشون داده که از مودی می ترسه من و تو همون کتاب اومده که اگه ولدمورت از 2 نفر تو دنیا بترسه اون دو نفر دامبلدور و مودی هستند
در باره اون قدرتی هم که دامبلدور به هری گفته باید بگم منظور دامبلدور خون هری بوده من فکر نکنم بشه این رو ملاک قدرت قرار داد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 25 آذر 1384 19:02
نمایش جزئیات
آفلاین
خب همون طور که اقای بلیز عزیز گفت ما امار زیادی از جادوگر ها نداریم اما از میان اونایی که میشناسیم و زنده هستن میشه به مک گونگال.اسنیپ.بلا.مودی لوپین و هری اشاره کرد
در چندین جا از کتاب اشاره شده که هری جادوگر بزرگ و قوی هست و کارهایی که میتونه بکنه خیلی ها نمیتونن و اگر بزرگ و قوی نبود همتای ولدمورت نبود
در ضمن اگه ر.ا.ب هم زنده باشه احتمالا جادوگر بزرگیه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دامبلدر تا وقتی مردم یادش باشن زندس و نمرده!

زنده باد دامبلدور
زنده باد گریفی?
ارسال شده در: جمعه 25 آذر 1384 16:24
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشید ولی به نظر من شما نباید بر اساس فیلم نظر بدین فیلم هری پاتر با کتابش خیلی فرق داره شاید توی فیلم اتفاقاتی بیفته که بر خلاف میل رولینگ باشه هری هنوز خیلی چیزا باید یاد بگیره هنوز خیلی از طلسما رو بدرستی نمیتونه انجام بده هنوز طلسمهای پیشرفته و مرگبار رو یاد نگرفته هنوز نمیتونه یک مبارزه درست حسابی انجام بده سال پنجم که در مبارزه با بلاتریکس که اگر دامبلدور و ولدمورت نیومده بودند معلوم نبود چه بلایی سر هری میاد در سال ششم هم موقعی که اسنیپ داشت فرار میکرد هری رو به راحتی از راه خودش کنار زد
من بعدا رو نمیدونم شاید بعدا هری تبدیل به یک جادوگر قدرتمند بشه ولی تا الان یعنی تا پایان کتاب ششم هری جادوگر قدرتمندی نیست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 25 آذر 1384 13:16
نمایش جزئیات
آفلاین
اگر هری پاتر از همه قوی تر بود اسنیپ موقعی که داشت فرار میکرد نمیتونست هری پاتر رو به این راحتی کنار بزنه یعنی به عبارتی اگر هری پاتر بعد ولدمورت و دامبلدور از همه قوی تر بود میتونست اسنیپ رو گیر بندازه یا حداقل باهاش یک مبارزه درست حسابی رو انجام بده
به نظر من پاسخ دادن به این سوال خیلی سخته بخصوص اینکه ما روهم رفته مگه چند نفر از آدمای دنیای جادویی رو میشناسیم ؟اطلاعات ما بسیار کمه ولی با این وجود به نظر من چند شخص رو میشه به عنوان کاندید انتخاب کرد مثلا به نظر من پروفسورمک گونگال جادوگر بسیار قدرتمندی هست خیلی ها این حرف رو زدن مثلا خود دامبلدور یا مادام پامفری و به نظر من نباید مک گونگال رو دست کم بگیریم از طرفی هم لوپین هم سیریوس و هم جیمز پاتر هم جادوگران قدرتمندی هستند ولی بازم فکر میکنم پروفسور مکگونگال قوی تر باشه اسنیپ هم اونطوری که در کتاب گفته شده در مورد جادوی سیاه اطلاعات بسیار وسیعی داره فکر میکنم جادوگر قدرتمندی باشه . ر.آ.ب هم احتمالا باید جادوگر قدرتمندی باشه نکته ای که باعث میشه که ما نتونیم به این پرسش پاسخ قانع کننده ای بدیم اینه که هیچ آمار درست حسابی از نحوه جنگیدن این اشخاص در دست نداریم غیر از لوپین و مکگونگال که اونا هم به طور خیلی جزئی در کتاب بهش اشاره شده
ولی بازم فکر میکنم مکگونگال از همه قوی تر باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعد از دامبلدور و لرد سیاه کی قوی ترین جادوگره؟چرا؟
ارسال شده در: جمعه 25 آذر 1384 12:37
نمایش جزئیات
آفلاین
من این تاپیک رو زدم که هم ببینم نظر شما چیه هم ببینم خودم درست فکر میکردم یا نه(حالا به نظر شما کی قوی تره؟ لطفا دلیل بیارید .)

تصویر تغییر اندازه داده شده دوستان عزیز !
این تاپیک از این لحظه دچار ویروس آستکبار + می باشد ! لطفا دقت بیشتری در مطالب بکنید .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هرپوی كثيف در 1384/9/26 14:26:13
ویرایش شده توسط هرپوی كثيف در 1384/10/23 17:11:22
ویرایش شده توسط آنتونین دالاهوف در 1387/5/7 15:26:31