با سلام:
متاسفانه یه برنامه ی سفر برامون پیش اومده و من باید بگم که مجبورم از تیم هدنور بیام بیرون
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
6 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
5
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] عضویت در کوییدیچ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

املاین جوابی رو که به تری بوت دادم رو بخونی می تونی جواب سوالتو بگیری.
یه سوال از داوران:
نیم فصل همین الانه؟
ما می تونیم عضو گیری رو شروع کنیم؟
--------------------
بله نیم فصل شروع شده!
در ادامه یکی از اعضای تیم ما به اسم اسکورپیوس مالفوی به دلایلی نمی تونه به هیچ وجه وارد اینترنت بشه و در مسابقات تیممون شرکت کنه.
اجازه می خوایم که به جای ایشون لونا لاوگود وارد تیم ما بشه. اسکور نمی تونه بیاد موافقتش برای خروجو اعلام کنه ، پس لطفا بپذیرید ورود و خروجو.
با تشکر
تایید شد ، موفق باشی !
یه سوال از داوران:
نیم فصل همین الانه؟
ما می تونیم عضو گیری رو شروع کنیم؟
--------------------
بله نیم فصل شروع شده!
در ادامه یکی از اعضای تیم ما به اسم اسکورپیوس مالفوی به دلایلی نمی تونه به هیچ وجه وارد اینترنت بشه و در مسابقات تیممون شرکت کنه.
اجازه می خوایم که به جای ایشون لونا لاوگود وارد تیم ما بشه. اسکور نمی تونه بیاد موافقتش برای خروجو اعلام کنه ، پس لطفا بپذیرید ورود و خروجو.
با تشکر
تایید شد ، موفق باشی !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1387/5/17 23:27:41
ویرایش شده توسط لیلی پاتر در 1387/5/18 16:06:14
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/5/18 17:08:16
ویرایش شده توسط لیلی پاتر در 1387/5/18 16:06:14
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/5/18 17:08:16
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

ببخشید ! من اومده بودم اینجا ثبت نام کردم ، ولی الان هی چی لیست رو می گشتم که ببینم قیمتم چقدره ، اسم خودمو ندیدم
لطفا منو در لیست قرار بدین ! در زمان نظارت خود شما هم من ثبت نام کردم !
تا جایی که من اطلاع دارم شما ثبت نام نشدید ، اونموقع نیم فصل نبود و ثبت نام انجام نمی شد .
در ضمن فکر میکنم فقط کسانی قیمت داشته باشن که حداقل یه بار بازی کنن !
لطفا منو در لیست قرار بدین ! در زمان نظارت خود شما هم من ثبت نام کردم !تا جایی که من اطلاع دارم شما ثبت نام نشدید ، اونموقع نیم فصل نبود و ثبت نام انجام نمی شد .
در ضمن فکر میکنم فقط کسانی قیمت داشته باشن که حداقل یه بار بازی کنن !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/5/16 6:54:47
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/5/16 7:01:26
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/5/16 7:01:26
جزئیات کاربر

ایی که ناظر کوییدیچ تا یه هفته سرش شلوغه و اینا من جواب تری بوت رو میدم.
تنها کار برای عضویت در کوییدیچ اینه که بری با یکی از کاپیتان های تیم ها صحبت کنی و ازش بخوای وارد تیمش بشی. اگه کاپیتان قبول کنه ، هر دوتون میاین اینجا اعلام می کنین که عضو کوییدیچ و تیم فلان شدی و بعد تمام.
در مسابقات لیگ شرکت می کنی البته اگه تیمت شرکت کرده باشه.
برای پیدا کردن کاپیتان ها می تونی به انجمن * سازمان عقد و ثبت قرار داد بازیکنان * مراجعه کنی.
تنها کار برای عضویت در کوییدیچ اینه که بری با یکی از کاپیتان های تیم ها صحبت کنی و ازش بخوای وارد تیمش بشی. اگه کاپیتان قبول کنه ، هر دوتون میاین اینجا اعلام می کنین که عضو کوییدیچ و تیم فلان شدی و بعد تمام.
در مسابقات لیگ شرکت می کنی البته اگه تیمت شرکت کرده باشه.
برای پیدا کردن کاپیتان ها می تونی به انجمن * سازمان عقد و ثبت قرار داد بازیکنان * مراجعه کنی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/16
آخرین ورود: پنجشنبه 5 مرداد 1402 05:06
از: محفل ققنوس
پستها:
615

پست هایی که تو کمیته داوران زده شد اینجا کپی میشه و از اونجا حذف شد.این تاپیک برای این مشکلات هست!
شکایت پیوز:
نقل قول:
جواب من:
نقل قول:
اعتراض دوباره پیوز:
نقل قول:
گفته الیواندر به پیوز:
نقل قول:
----------------
خب!پیوز عزیز لیگ به صورتیه که هر بازی هر تیمی،مربوط به تمام تیم ها میشه.یعنی برای شما فرق نمیکنه تیم بی نوایان تمام بازی های دیگشو 100 بگیره؟همه برای قهرمانی تلاش میکنن و اینم با امتیاز بالاتر خودشون امکان پذیره.
در ضمن شما چرا فکر میکنی من حق ندارم تو امتیاز داور کمکی که آوردم دخالت کنم؟من به عنوان مسوول کوییدیچ و داور اصلی حق دارم تو امتیاز تمام داورهای کوییدیچ دخالت کنم.من احساس کردم هاگرید امتیاز بالا داده،پس وارد کار شدم و امتیاز رو درست کردم.
هووووم،شما داستانتون رو تموم نکردین،این هم امتیاز منفی برای هماهنگی داره و هم امتیاز منفی برای میزان لذت خواننده از پست.خب بقیه فاکتورهام که برای شما عالی نبوده،به نظرم همین امتیاز بسیار خوب و مناسبه.
به لیلی:
نه هیچ کدوم از مورد ها مشکلی ایجاد نمیکنه!به نظرم به همین شکل بهتره.
شکایت پیوز:
نقل قول:
نقل قول:اولا چرا امتیاز ما اینجا 86 نوشته شده اما شما به ما 70 دادی ؟ چی باعث شده امتیاز کم کنی وقتی دارو دومی وجود نداره که امتیازش با این میانگین گرفته بشه ؟؟؟؟؟؟ دوما چرا امتیاز گرین فایر 25 تا بهش اضافه شده ؟ چه منطقی پشت این 25 امتیاز هست ؟؟؟ لطفا توضیح بدین این چیزا رو که مساله بوجود نیاد ... ممنون ...روبیوس هاگرید نوشته : گرین فایر و گانگستر یونایتد گرین فایر : 93 گانگستر یونایتد : 86ر
جواب من:
نقل قول:
نقل قول:داور دوم به این دلیل که وقت نداشت،داوری نکرد.به جای ایشون من پست ها رو خوندم و این تغییر تو امتیازات به وجود آوردم چون که به نظرم داور به شما امتیاز بالا داده بود.تیم بی نوایان نسبت به این مساله معترض بود و منم مجبور شدم که رسیدگی کنم. نقل قول:اولا چرا امتیاز ما اینجا 86 نوشته شده اما شما به ما 70 دادی ؟ چی باعث شده امتیاز کم کنی وقتی دارو دومی وجود نداره که امتیازش با این میانگین گرفته بشه ؟؟؟؟؟؟اگر قوانین رو با دقت خونده باشی به تیم های برنده هر بازی 25 امتیاز داده میشه.تیم گرین فایر برده و این امتیاز بهش اضافه شده.فکر نمیکنم مشکلی باشه. ممنون و موفق باشید.دوما چرا امتیاز گرین فایر 25 تا بهش اضافه شده ؟ چه منطقی پشت این 25 امتیاز هست ؟؟؟ لطفا توضیح بدین این چیزا رو که مساله بوجود نیاد ...
اعتراض دوباره پیوز:
نقل قول:
نقل قول:جانم ؟ ما با گرین فایر بازی کردیم اونوقت بینوایان اعتراض کرده ؟ بینوایان سر پیازه یا ته پیاز ؟ من به این امتیاز شدیدا اعتراض دارم ! اون ماتیاز 86 حق ما بود ! شما حق ندارین در امتیازات یک داور دیگه دخالت کنید ! شما میتونید خودتون امتیاز بدین و میانگین بگیرین ! اگر این کار رو کردین یعنی اینکه شما به ما 54 دادین که من بازم به این امتیاز اعتراض دارم چون خیلی پائینه ! پ.ن : در مورد 25 امتیاز اشتباه از من بود ! قوانین رو کامل خونده بودم اما توی اون لحظه فراموش کردم این قانون رو !آلبوس دامبلدور نوشته: تیم بی نوایان نسبت به این مساله معترض بود و منم مجبور شدم که رسیدگی کنم.
گفته الیواندر به پیوز:
نقل قول:
با اجازه آلبوس جناب پیوز زیاد زور نزن. اگه توجه کنی امتیاز ما هم در تاپیک قبلی داوران 93 داده شده بود ولی اینجا 86 شده پس اگه به امتیاز شما اضافه بشه باید به امتیاز ما هم اضافه بشه و هیچ فرقی به حال شما نمی کنه چون بازم ما برنده ایم.
----------------
خب!پیوز عزیز لیگ به صورتیه که هر بازی هر تیمی،مربوط به تمام تیم ها میشه.یعنی برای شما فرق نمیکنه تیم بی نوایان تمام بازی های دیگشو 100 بگیره؟همه برای قهرمانی تلاش میکنن و اینم با امتیاز بالاتر خودشون امکان پذیره.
در ضمن شما چرا فکر میکنی من حق ندارم تو امتیاز داور کمکی که آوردم دخالت کنم؟من به عنوان مسوول کوییدیچ و داور اصلی حق دارم تو امتیاز تمام داورهای کوییدیچ دخالت کنم.من احساس کردم هاگرید امتیاز بالا داده،پس وارد کار شدم و امتیاز رو درست کردم.
هووووم،شما داستانتون رو تموم نکردین،این هم امتیاز منفی برای هماهنگی داره و هم امتیاز منفی برای میزان لذت خواننده از پست.خب بقیه فاکتورهام که برای شما عالی نبوده،به نظرم همین امتیاز بسیار خوب و مناسبه.
به لیلی:
نه هیچ کدوم از مورد ها مشکلی ایجاد نمیکنه!به نظرم به همین شکل بهتره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سلام:
دو مسئله ی مهم هست که می خوام بیان کنم.
اول از همه اینکه ، به نظر من باید قانونی که در لیگ سوم وضع شد و از این قرار بود که تیمی که در روز آخر چندین پست می زنه باید ازش امتیاز کم بشه ، در این لیگ هم اجرا بشه.
باید تیمی که با هماهنگی کامل در طی هفت روز پست ارسال می کنه ، با تیمی که در روز آخر یهو چندین پست می زنه فرق داشته باشه!
تیمی که در طی چند روز پست میزنه ، نشان دهنده ی هماهنگی بیشتر نسبت به تیمی که در روز آخر تمام و یا بیشتر پستاش رو می زنه.
به نظر من اگه این قانون در این لیگ هم اجرا بشه و در مسابقات بعدی مورد اهمیت قرار گیره خیلی عالی میشه.
مورد دوم هم اینکه ، از بین بردن امضا در زیر پستامونه.
کسانی هستن که صفحات براشون دیر لود میشه و با قرار دادن امضایی پر محتوا و پر از شکل باعث دیر لود شدن و یا حتی لود نشدنه.
بنابراین اگه این قانون هم اجرا بشه که عضوی نباید امضایش ( امضای پر محتوا و پر حجم ) را در زیر پستای کوییدیچش در ورزشگاه ها بذاره هم اجرا بشه عالی میشه.
در هر صورت امیدوارم این قوانین اجرا بشه ، چون کاملا عادلانه و عاقلانه و منصفانه هست.
با تشکر
دو مسئله ی مهم هست که می خوام بیان کنم.
اول از همه اینکه ، به نظر من باید قانونی که در لیگ سوم وضع شد و از این قرار بود که تیمی که در روز آخر چندین پست می زنه باید ازش امتیاز کم بشه ، در این لیگ هم اجرا بشه.
باید تیمی که با هماهنگی کامل در طی هفت روز پست ارسال می کنه ، با تیمی که در روز آخر یهو چندین پست می زنه فرق داشته باشه!
تیمی که در طی چند روز پست میزنه ، نشان دهنده ی هماهنگی بیشتر نسبت به تیمی که در روز آخر تمام و یا بیشتر پستاش رو می زنه.
به نظر من اگه این قانون در این لیگ هم اجرا بشه و در مسابقات بعدی مورد اهمیت قرار گیره خیلی عالی میشه.
مورد دوم هم اینکه ، از بین بردن امضا در زیر پستامونه.
کسانی هستن که صفحات براشون دیر لود میشه و با قرار دادن امضایی پر محتوا و پر از شکل باعث دیر لود شدن و یا حتی لود نشدنه.
بنابراین اگه این قانون هم اجرا بشه که عضوی نباید امضایش ( امضای پر محتوا و پر حجم ) را در زیر پستای کوییدیچش در ورزشگاه ها بذاره هم اجرا بشه عالی میشه.
در هر صورت امیدوارم این قوانین اجرا بشه ، چون کاملا عادلانه و عاقلانه و منصفانه هست.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/16
آخرین ورود: پنجشنبه 5 مرداد 1402 05:06
از: محفل ققنوس
پستها:
615

نقل قول:
شما باید تو همین تاپیک درخواست عضویت تو کوییدیچ رو بدی.بعد باید تا نیم فصل صبر کنی تا تیم ها بتونن از شما به عنوان بازیکن استفاده کنن.بعد با کاپیتان ها صحبت میکنی و در صورتی که موافقت کردن عضو یکی از تیم ها میشی.
موفق باشید.
پست زدن در کوییدچ نیاز به عضویت داره یا نه ،اگه داره باید چکار بکنم.
شما باید تو همین تاپیک درخواست عضویت تو کوییدیچ رو بدی.بعد باید تا نیم فصل صبر کنی تا تیم ها بتونن از شما به عنوان بازیکن استفاده کنن.بعد با کاپیتان ها صحبت میکنی و در صورتی که موافقت کردن عضو یکی از تیم ها میشی.
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج
:bat: