شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
- نام: امیلی - نام خانوادگی: تانکس - گروه: گریفندور بودم(کلاه گروه بندی می خواست من رو توی گروه ریونکلاو بندازه ولی نظرش عوض شد!) - جنسیت: زن - سن:21 سال - شکل ظاهری:چشمانی به رنگ آبی روشن. لاغر و قدی نسبتا بلند. موهایی مشکی براق و صاف. - ویژگی: دگرگون نما - اخلاق: خون گرم و هیجان زده! - شغل: کاراگاه و عضو مخفی محفل ققنوس - علاقه مندیها: تغییر دادن چهره ام و جاسوسی از لرد ولدمورت - پدرم جادوگری مشنگ زاده و مادرم دگرگون نما و خواهر نیمفادورا تانکس هستم. - توضیحات: بر خلاف خواهرم تانکس چون پدرم نام من رو انتخاب کرده می تونید من رو امیلی صدا کنید.
(خودم از رولینگ خواستم که چیزی از من نگه چون من عضو مخفی محفل ققنوسم!!!)
شخصیتهای ساختگی تایید نمیشن از لیست شخصیتهای گرفته نشده یه شخصیت دیگه انتخاب کن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط امیلی تانکس در 1385/2/29 18:01:06 ویرایش شده توسط امیلی تانکس در 1385/2/29 18:22:43 ویرایش شده توسط امیلی تانکس در 1385/2/30 14:10:31 ویرایش شده توسط امیلی تانکس در 1385/2/30 14:26:58 ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/2/30 17:21:15
نام:منیورا فامیل: مک گوناگل سمت:استاد تغییر شکل ومعاون مدیر هاگوارتز خصوصیات: جدی سن:تقربا مسن توانمندی:جانورنما 1-معرفیت کامل نیست2-نام گروهت رو ننوشتی 3- این شخصیت به اعضای تازه وارد داده نمیشود
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/2/30 16:32:49
نام كامل:جيمز ايوان تالاس ولدمورت نام مستعار:تالاس ولدمورت رنگ مو و چشم: مشكي مدل مو :تيريپ برق رفته سن : 42 سال متولد :ميلادي:1964 شمسي:1343 گروه : اسليترين خصوصيات فيزيكي : قد:189 وزن :90 خصوصيات عاطفي:خشن،بي رحم توضيحات دربارهي زندگي: در روز تولدش پدر و مادرش در جنگي بين سفيدي و سياهي به اشتباه توسط يكي از سفيدها كشته شدند از همان موقع لرد ولدمورت او را يافته و به يكي از آشناهايش سپرده و نام "تالاس ولدمورت" را خود لرد براي او انتخاب كرد از همان 15 سالگي تالاس تصميم به نابودي سفيدها كرده و با آموزش مرگخوارها خود نيز تبديل به يك مرگخوار جنگنده و قدرتمند كرد
ناظر گرامي : من خودم و با درخواست خودم از هافل بيرون اومدم و به گفتهي پرفسور كوييرل دوباره درخواست دادم ممنون
نام:هنجست نام خوانوادگی: وود كرافت گروه:گریفندور جنس:مرد شغل: سازنده فعالییت: یکی از سازندگان هاگزمید که محیطی آرام و کاملا جادویی است علاقه مندی ها : جادو های سیاه و سفید توانمندی ها : جادوی سیاه ، دفاع در برابر جادوی سیاه ، پرواز بدون جارو و در کل همه کاره ظاهر کلی: مو های بلند مشکی ، چهره ام کمی عصبی هست :bat: توضیحات: مهمان خانه سه دسته جارو هم خونمه ، اگه از بچه ها کسی خواست بیاد گردش بگه تا بگم مجانی براش حساب کنن .جادوگري روي كارت قورباغه اي شكلاتي-يكي از مؤسسين هاگزميد
تایید شد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/2/29 12:20:06 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/3/6 3:50:15
نام: ون نام خوانوادگی: هلسینگ گروه: هافلپاف جنس: مذکر شغل: کشتن موجودات مضر دانیا فعالیبت: در هاگواتز و جاهای دیگه علاقه مندی ها: به قدرت رسیدن و فناناپذیری توانمندی ها: کشتن دراکولاها,خوان آشامان, آدم گرگها,هالکها, و بسیاری دیگر... ظاهر کلی:جذاب و بسیارمرموز توضیحات: من کسیم که پسر شیطان را کشتم و جلوی بیدا شدن هزاراهزار درآکولا را گرفتم. ---------- ببخشید پروفسور کوئیرل میدونم این شخصیت ربطی به هری پاتر نداره اما تو دنیای جادویی اون که وجود دآره پس لطفا قبول کنند.
کوییرل جان شناسه ی نمایشی من فقط یه فاملیه(خیلی ها حتی نمی دونن فامیله یا اسم)نمیشه بدون این که پست هام رو از دست بدم یه اسم هم بهش اضافه کنم؟؟؟؟؟؟ اگر قبول کردید می خوام بذارم:مورگان الکتو اشکالی نداره میتونی یه اسم اولش اضافه کنی اما اگه که بعدا هنوز تو این سایت بودی و اسم اصلی این شخصیت مشخص شد باید به اسم اصلیش تغییرش بدی.ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/2/29 12:10:25
ناظرين محترم ممكنه بگيد كه من درخواستي رو كه پرفسور كوييرل در پست شمارهي 2539 بهش اشاره كردنو كجا بايد بدم تو اين درخواست بايد چي بنويسم من خودم از هافل اومدم بيرون و نميخوام ديگه برگردم ممكن نيست به گروه ديگهاي برم؟ تالاس جان همینجا دوباره شخصیتت رو معرفی کن و نام گروهی رو که میخوای بری هم بنویس در ضمن حتما در انتهای پستت بنویس که قبلا در گروه هافلپاف بودی و بنا به درخواست خودت خارج شدی.موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/2/29 12:12:38
نام:آری نام خانوادگی:پاتر جنس:زن سال:سال هفتم گروه:گریفیندور علاقه مندی ها:کوییدیچ و جادوی سیاه ظاهر کلی:لاغرو قدبلند شغل:دوست دارم کاراگاه بشم توانمندی:جادوی سیاه در حد عالی اخلاق:سخت گیر در عین حال خوش خلق توضیح:در حال حاضر به ادامه تحصیل در هاگوارتز مشغولم.من یکی از بستگان دور هری پاتر ام و یکی از دوستان خوب وی در هاگوارتز به شمار می آیم و یکی از دشمنان ولدمورت. شخصیتهای ساختگی تایید نمیشن لطفا از لیست شخصبتها یه شخصیت دیگه رو انتخاب کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/2/28 17:50:13
نام:پاتریشیا نام خوانوادگی: وینتربورن گروه:گریفین دور جنس:زن شغل:محصل وسر دیبر حزب ضد نزاد پرستی فعالییت:دانش آموز هاگوارتز و عضو فعال انجمن همایت از اجنه علاقه مندی ها:ورزش های جادویی و درس پرواز توانمندی ها:بسیار زیاد ومانند:گول زدن افراد و سر کار گذاشتن فرد به طوری که خود تا آخر عمر نفهمد سر کار بوده و هر نوع ورزش جادویی ظاهر کلی:جذاب ومرموز توضیحات:هم گروهی هری پاتر,خبرنگار افتخاری مجله ی ورزش های جادویی و دختر بابام یه سوال من الان شناسه ی نمایشیم با پاتریشیا یکی نیست چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تایید شد!شناسه شما رو ما درست میکنیم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1385/2/28 17:09:37 ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1385/3/6 3:47:15
- نام : پیتر بلک - جنس: مرد - سال : سال آخر - رنگ چشم: مشکی - گروه : اسلیترن - مو : کوتاه ، سیاه - ظاهر کلی : لاغر و قد کوتاه و سبزه - کویدیچ : دوست ندارم ( از ارتفاع می ترسم ) - علاقه ها: صد البته تغییر شکل - توانمندیها : آزار و اذیت اعضای گریفندور ، تغییر شکل - توضیح : وقتی کوچیک بودم پدرم ( که مرگ خوار بود ) تو درگیری با مامورهای وزارت خونه به دست پدر هری کشته شد و منم منتظر یه فرصت باپرای انتقام از هری هستم و به خاطر این به اسلیترن اومدم. خواهشاً اگه تایید نمی کنید لا اقل دلیل رو هم بگید. البته من قبلاً با همین اسم ( پیتر بلک ) تو رل پلیینگ عضو بودم. با تشکر.
شخصیت های خارج لیست تائید نمیشن بهتره از لیست شخصیتها یکی رو برداری