شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام:جسیکا پتیل سن:با اجازه 13 سال:دوم راهنمایی کوییدیچ:بدک نیست چوب جادو:با مغز موی دم تک شاخ از چوب کاج با طول 30 سانتی متر چوب جادو :دست دومشو دارم گروه:هافلپاف رنگ چشم:قهوه ای مو:قهوه ای تیره
معرفیت جالب نبود من میخوام در مورد شخصیتت توضیح بدی برام مهم نیت رنگ چشمت چه رنگیه خصوصیات اخلاقی و سرگذشت و .... مهمه
نام :ليزا تورپين
گروه :راونکلاو
خب از آنجا که دوست داشتم در اين گروه باشم يک کمي داستان را تغيير ميدهم
من از نوادگان جودي آبوت هستم در حقيقت مادرمادر بزرگم جودي آبوت است.بعد مادرم با جادوگري به نام تورپين عروسي کرد ومن در خدمت شما هستم
خب در دوران تحصيل به کار روز نامه نگاري هم مشغول هستم
براي روزنامه عصر جادوگران کارميکنم منحصرا در دست گروه راونکلاو
ويژگي ظاهري: لاغر اندام وموهاي قهوه اي
علاقه:نقاشي-خبرنگاري-کوييديچ
چوبدستي:از جنس يال تک شاخ و ..... خداحافظ
راستي اسم خودموني:ليز
مي خواهم شناسه ام: ليزا شود
تائید شد
راجر ديويس نوشته: معذرت ولي براي من معرفي شخصيت نيست. يه ذره اعتراضه!!
بابا من گفتم نمي تونم ناظر باشم! نه اينكه بزنين آيديه منو پاك كنين كه!! من آيديمو ميخوام! شماره 81!!!!!!!!!!!!!!!!
دردمو بايد به كي بگم!؟
راجر عزیز خشوحالم میبینمت ولی چه میشه کرد تو تا تابستون نمی یای و برای شخصیت راجر متقاضی وجود داشت ایشالا بعد کنکورت دسترسیت رو بر میگردونیم اگرم میخوای یک شخصیت خیل گمنام بر دار تا هر وقت دلت خواست سر بزنی و مشکلی بابت گرفته شدن شناست نداشته باشی (خودم سویج رو پیشنهاد میکنم خیلی باحاله)
كريچ؟! پس همش زير سر توئه؟! من تو رو ميكشم!
سويج؟ اينو از كجا پيدا كردي؟ از اونجايي كه فارسيكد من با براي تو فرق داره! (يعني با براي بيشتر اشخاص فرق داره) شناسهي من رو انگليسي بزار! من گهگاهي يه نگاه بندازم!
این دست لوپینه نه من ولی یک مشکلی هست که شناسه های انگلیسی تائید نمشین حالا نمیدونم میتونم از لوپین خواهش کنم بریا تو یک کاری کنه یا نه در ضمن سویج به این باحالی یک کارگاه خبره و زبر دسته
ویرایش شده توسط کریچر در 1384/8/26 7:39:17 ویرایش شده توسط کریچر در 1384/8/26 7:40:03
zendegi sahneye yektaye honarmandie mast har kasi naghmeye khod khado az sahne ravad sahne peyvaste bejast khorram an sahne ke mardom beseparand be yad
نام:ارلا کوییرک جنسیت: مونث سن :14 خصوصیات:دختربا موهای تقریبا بلند وقد متوسط و چشمان قهوه ای و موهای خرمایی و مهربان و علاقه مند به حیوانات دارای یک مرغ مینای سخنگو که مامان و میو می گوید علاقه:به تغییر شکل و گروه:گریفندور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سارا در 1384/8/20 10:40:54
زندگی میتونه همونی باشه که تو می خوای اگه می خوای زنذگی خوبی داشته باشی واقعا باید بخوای
معرفی کوتاه:این شخصیت تازه تو کتاب 6 نام برده شده و توی تیم کوییدیچ گریفندور و فکر کنم تو پست مهاجم بازی کرده. یه دختر عادی که با جینی هم دوسته.(این ها مربوط به مال تو کتابه----- من شخصیت خودم (دملزا)را می خوام چون جینی را گرته اند.لطفا ازم نگیرینش گر چه شخصیت چنان مهمی هم نیست.)
معذرت ولي براي من معرفي شخصيت نيست. يه ذره اعتراضه!!
بابا من گفتم نمي تونم ناظر باشم! نه اينكه بزنين آيديه منو پاك كنين كه!! من آيديمو ميخوام! شماره 81!!!!!!!!!!!!!!!!
دردمو بايد به كي بگم!؟
راجر عزیز خشوحالم میبینمت ولی چه میشه کرد تو تا تابستون نمی یای و برای شخصیت راجر متقاضی وجود داشت ایشالا بعد کنکورت دسترسیت رو بر میگردونیم اگرم میخوای یک شخصیت خیل گمنام بر دار تا هر وقت دلت خواست سر بزنی و مشکلی بابت گرفته شدن شناست نداشته باشی (خودم سویج رو پیشنهاد میکنم خیلی باحاله)