شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من سعيدم 17 سالمه از تهران علاقه:شیمی و نجوم وبسکتبال تو نمایشگاه کتاب هری رو خریدم(همینجور الکی) بعد اومدم بیرون به دوستم که عاشق هری بود گرونتر فروختم. یه روز آورده بود مدرسه ازش گرفتم خوندم و از آن پس بود که هری پاتریست شدم. (اوین کتابی که خوندم آزکابان بود بعد2 بعد 1 بعدم 4و5)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
يكي از راه هاي پيشرفت در رول پلينگ ( ايفاي نقش ) :
نام: عباس سن: بهمن گذشته رفتم توی 18 سال محل زندگی: برازجان - استان بوشهر شغل: دانشآموز سال سوم دبیرستان (رشته ریاضی) و همچنین برنامهنویس و مدرس کامپیوتر. علاقمندیها: ریاضیات، فیزیک(خصوصاً کوانتوم و ذرات)، اخترشناسی، کامپیوتر و ... هری پاتر!!! نحوهی آشنایی با هریپاتر: یه بار که یه نمایشگاه کتاب برگزار شدهبود، کتاب سنگ جادو و جلد دوم جام آتش رو آوردهبودن. بابام که توی روزنامه در مورد هریپاتر خوندهبود، این کتابها رو برام خرید. منم کتاب اول رو که خوندم، خیلی خوشم اومد. بقیهی کتابها رو هم به تدریج، از تهران خریدم.
نام:احتمالا محمد نام خانوادگی :: هووووووووووووم !!! آهان کاظمی سن : دی ماه دوسال پیش رفتم تو 15 سال برج فلکی : کماندار(سنتور) ساگیتاریوس باهوشترین آدم دنیا (منظور iq=0) با کتاب 5 سالی هست آشنام ولی دوماه پیش خوندمش اونم کتاب پنج رو اونم دست زنداداشم دیدم و خوندم بعدش سه رو بعدش چهراو بعدش 1 رو بعدش 2 و دوباره پنج چهار سه دو یک همه اش هم تو یک هفته خونده شد حالا هم که سورومورو گنده جلوی شما هستم محل زندگی :تهرانعلاقه جات : فقط نجوم داستان نویسی ریاضی (اوه حالم بهم خورد البته از رشتش نه از درسش) اوه یادم رفت کامپیوتر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هنگام سپیده دم خروس سحری ،دانی که چرا همی کند نوحه گری ؟ یعنی نمودند در آینه صبح ،کز عمر شبی گذشت و تو بی خبری
بابا اي ول به خودم من خيلي وقت است كه توي اين سايت عضو هستم اما تازه اين معرفي سايت را ديدم؟؟!! خوب : نام: ناشا سن:15 (در بهار وارد 16 مي شم) جنس:زن محل زندگي : تهران شغل: محصل (اول دبيرستان) اولين با توي يك مجله راجعبه هري پاتر وجي كي رولينگ چيزهايي خواندم اما هيچي نفهميدم. كنجكاو شدم و كتاب هاش را خواندم. كتاب هاي ژول ورن و ارباب حاقه را نيز خواندم. ميانه ام فقط با كتاب هاي عاطفي و تخيلي جوره. در صورت دانستن هر گونه سوال ديگري مي توانيد به من پيغام شخصي بزنيد.
اسم :پريا جنس:زن سن:17 عيد ميرم 18 شغل:دانش اموز خوب نحوه اشناي:مادر بزرگم فوت كرده بود رفته بوديم خونه عمه ام همه در حال گريه بودن بعد من دختر عمه مو ديدم كه يه كتاب ميخونه بع بهش گفتم بده منم بخونم قسمت دوم بود كه من خوندم عالي بود بعد قسمت اول و دوم شو دادشم خريد بقيه شم خودم خريدم. همين. علاقه هاي شخصي:هري پاتر . ارباب حلقه ها.نارنيا .همين نارو خوندم چمن مامنم نميذاره ميگه ناسلامت كنكور قراره بدي
اسم :سعيد جنس:معلوم نيست سن:15 شغل:بي كارم . محصل نحوه اشنايي:خودم خريدم خوندم و تا حالا 16 بار اونو خوندم (هر كدومش 16 بار خوندم) و فكر كنم ركورد دار باشم
اسم:مهیار جنس:مرد سن:15 شغل:محصل نحوه آشنایی با هری پاتر و میزان علاقه :نحوه ی آشنایی من با هری پاتر خیلی جالبه.یه بار تو اردو دیدم یکی از بچه ها کتاب یک دستشه و داره می خونه ازش گرفتم ولی با خوندن فصل یک حالم به شدت بد شد و بقیشو نخوندم.چند وقت بعد یکی از دوستان برای تولدم کتب 2 رو گرفت.اولش نمی خواستم بخونم ولی بعدش خوندمش و خیلی خوشم اومد برا همین ادامه دادم و الان هم خیلی خوشحالم که خوندمش. علاقه های شخصی خودتون : کتاب هایی که مطالعه کردید :ارباب حلقه ها،آرتمیس فاول، سرزمین اشباح،کتابهای شرلوک هولمز و...