جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

یک سوال در مورد قدح اندیشه

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: یک سوال در مورد قدح اندیشه
ارسال شده در: پنجشنبه 10 دی 1383 10:58
نمایش جزئیات
آفلاین
نظر شماره یک ارنی از همه منطقی تره البته این یه حدسه چون تا حالا دوبار بیشتر یه همچین موردی پیش نیومده. ولی در مورد اینکه وقتی همه خاطرات رو دید بیرون میاد: خاطرات توی قدح خیلی زیادن و این تموم شدنشون خیلی طول می کشه...
منم یه سوال دیگه در مورد قدح اندیشه دارم: آدم چه طوری تعیین می کنه که تو کدوم خاطره بره؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 دی 1383 18:46
نمایش جزئیات
آفلاین
ولی یه چیزی .... چرا دامبلدور می خواست که خاطره ای که هری دید رو ببینه ... تو کتاب خودش می گه بعضی وقتا که می خوام اینا رو بهتر ببینم اینجوری می بینم .... واسه چی می خواست ببینه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد .....
دامبلدور نمرده ....
جیمز پاتر نوشته همون جوری رفته توش ....[/quote]
من با جیمز موافقم
ولی ممکنه یک راه دیگه داشته
ولی من فکر می کنم افکار یک ادم دیگه نمی توانند اون شخص رو در خودشون زندانی کنند ! (اون ها حتی خاطره هم میستند فقط تار های فکری هستند )[/quote]
جالبه! من رو این موضوع فکر نکرده بودم و همین جا تغییر موضع میدم/ چون جسم اونا داخل خاطره نمیره به این دلیل میگم که اشخاص بعد از رفتن به داخل قدح جسمشون دیده میشه /بقول ایشون یه تار های فکری هستن که بعد از تموم شدن خاطره دیگه شخص در اون خاطره نمی مونه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 3 دی 1383 11:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

جیمز پاتر نوشته:
شاید اگه بخواد و سرش رو بکشه عقب از قدح بیاد بیرون ... چون همون جوری رفته توش ....

من با جیمز موافقم
ولی ممکنه یک راه دیگه داشته
ولی من فکر می کنم افکار یک ادم دیگه نمی توانند اون شخص رو در خودشون زندانی کنند ! (اون ها حتی خاطره هم میستند فقط تار های فکری هستند )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آخرين باري که مي دونستم و گفتم کسي جدي نگرفت پس از اين به بعد

[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2168]مودونوم او نوموگوم[/u
ارسال شده در: چهارشنبه 2 دی 1383 17:40
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

hermion o hagrid نوشته:
به نظر من هر دفعه كه شخصي وارد قدح مي شه فقط وارد بخشي از خاطرات مي شه و اگر كسي اون را بيرون نكشه موقعي كه اون خاطره تموم مي شه خود به خود بيرون مياد!

من کاملا مخالفم چون هری وقتی توی خاطرات دامبلدور رفت چند تا خاطره رو با هم دید و در ضمن اگر اسنیپ نمیومد تا هری رو بیرون بیاره هری می تونست تا اخر خاطره رو ببینه

حالا دو تا احتمال داریم
1-فقط شخصی که خاطره مربوط به اونه بتونه از خاطره بیرون بیاد
2-وقتی همه ی خاطرات رو دید خود به خود بیرون بیاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
ارسال شده در: چهارشنبه 2 دی 1383 16:09
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هر دفعه كه شخصي وارد قدح مي شه فقط وارد بخشي از خاطرات مي شه و اگر كسي اون را بيرون نكشه موقعي كه اون خاطره تموم مي شه خود به خود بيرون مياد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بنظر من اگه کسي وارد قدح ديگران بشه نميتونه به ميل ودش در بياد و دامبلدور هم به اين مسئله اشاره کرده اگه ياتون باشه وقتي که وارد قدح دامبلدور شده بود دامبلدور به هري گفت که بي احتياطي کرده و دست به کار خطرناکي زده مگه نه؟ :bigkiss:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 2 دی 1383 15:53
نمایش جزئیات
آفلاین
شاید اگه بخواد و سرش رو بکشه عقب از قدح بیاد بیرون ... چون همون جوری رفته توش ....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد .....
دامبلدور نمرده ....
ارسال شده در: چهارشنبه 2 دی 1383 13:58
نمایش جزئیات
آفلاین
مثلا اگه کسی هری رو بیرون نمی اورد چه جوری می خواست بره بیرون؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Just green day
ارسال شده در: چهارشنبه 2 دی 1383 13:56
نمایش جزئیات
آفلاین
ممکنه کسی که خاطره مربوط به اونه بتونه به میل خودش از خاطره ی خودش بیاد بیرون چون هر دوبار صاحب خاطره هری رو از فضولی باز میداره و اونو بر میگردونه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/