شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نظرم اينه كه احتمال حيات سيريوس، بيشتر از مرگشه. بهرحال، توي كتاب شاهزادۀ نيمه-اصيل از آينههه كه چيزي نديديم! ولي تو كتاب 7 حتماً هست! تنها يك نفر بايد ديگري رو بكشه: هري پاتر لرد ولدهمور رو، يا برعكس! استثنايي هم وجود نداره! درين شكي نيست و بالاخره يه كدوم اتفاق ميفته! رولينگ خودش گفت كه ميخواست داستان مسخره نشه و مخاطبين بفهمن كه حقيقت گاهي وقتا تلخه و هميشه اونطوري كه ما انتظار داريم، دوس داريم و ميخوايم نيست. ولي چيزيه كه بايد قبولش كرد. ما خودمونم بكشيم (اگه سيريوس مرده باشه) زنده نميشه. ولي رولينگ همه چيزش بسيار زيركانه و از رو منطقه. محاله كه آينهرو بيخودي وارد داستان كرده باشه. در آينده، مطالب و حقايق بيشتري فاش خواهند شد!
به نظر من از اونجا كه موضوع آينه توي كتاب 6 مطرح نمي شه و رولينگ هم توي يكي از مصاحبه ها گفته كه اين آينه نقش خيلي مهمي رو داره پس ادامه اين بحث جالبه .من به شخصه نظراتي دارم كه نمي شه گفت چون به كتاب 6 مربوطه .اگر سريوس اون آينه رو از خونه جميز و لي لي برداشته باشه با توجه به حرفي كه هري توي فصل 30 كتاب 6 به رون و هرميون مي زنه خوب... و يه موضوع ديگه هم كه هست اينه كه به نظرم اينكه هري اون آينه رو فراموش كرده بود خيلي مهم بود و باعث شد هري به وزارتخونه بره و از پيشگويي با خبره بشه و با اسمشو نبر !!! رو به رو بشه و همه اومدنشو باور كنن و چيزي كه اين وسط وجود داره اينه كه جرا رولينگ (من) بايد سريوس رو بكشه در حالي كه هيچ نيازي هم نبود و البته يك كم ساختار مبارزه آخر رو مسخره مي كنه ؟ به نظرم رولينگ همين طور كه خودش هم توي مصاحبه آخرش اشاره كرده بود ، مي خواسته بفهمونه به مخاطب كه همون طوري كه طوي پيشگويي اومده اين هري كه لردسياهو شكست مي ده نه كمكهاي سيريوس و محفل و رون و هرميون ودامبلدورو و ... چيزي كه به وضوح به اون مي رسيم كه هري تصميم مي گيره كه شخصا با ولدمورت رو به رو بشه پس زنده شدن سريوس اون هم براي كمك به هري منتفيه... چقدر طولاني شد؟!!!
من فكر نكنم كه بشه به وسيله أينه با سيريوس ارتباط برقرار كرد اما با نظر fleur موافقم و فكر مي كنم از بشت برده اتاقي كه در سازمان اسرار بود ميشه با سيريوس ارتباط برقرار كرد
واي خدا كنه بر گرده ولي خوب يه چيزي هست كه احتمالشو كم مي كنه و اون اينه كه لونا خودش گفت كه صداي مادرش از پشت پرده مي اومده و ما همه مي دونيم مادرش مرده ....ولي خدا كنه من اشتباه كنم و اون نمرده باشه سيريوس بهترين شخصيت داستان بود
توي كتاباي هري پاتر هيچي تا حالا الكي نبوده مثلا مرگ جيمز و بحث هاي كه دو موردش شد كه رولينگ مثل هميشه خيلي عالي جوابش رو داد ( قسمت دوم مصاحبه ماگل نت و TLC با رولينگ) شايد هم قسمت اول بود درست يادم نيست و حالا هم نمشه وجود سيريوس نجاتش با اون همه دردسر تو كتاب سه وابستگي هري به اون و اون همه حاشيه دورش و آينه و اينكه هري آينه رو فراموش كرد و سيريوش هم بهش يادآوري نكرد بي مورد بوده باشه چون اگر در آينده سيريوس به هر نحوي هيچ نقشي نداشته باشه همه اينها خيلي بيخود مي شه :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: FOR SIRIUS
رولينگ بي دليل يك شيئ يا حالا هر چي رو اتفاقي وارد داستان نميكنه و حالا هم كه ميبينيم ازش استفاده نشده مطمئنا بي دليل نبوده و دليل قانع كننده اي واسش وجود داشته حالا چي بوده و هست معلوم نيست ممكنه در كتاب 7 خيلي چيزها بفهميم كه واسش جوابي نداشتيم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
How can you escape...if they can see everything? V.M
وقتی اونها میتونند همه چیز رو ببینند ... چطوری میتونی فرار کنی؟ وی ام
من هم فکر می کنم هری با اون آینه یه جوری با سیریوس در ارتباط خواهد بود. احتمالاً سیریوس مرده و زنده نمی شه ولی فکر می کنم نقش مهمی در کتابهای آینده داشته باشه.
بچه ها من یک مجله که مخصوص هری پاتره دارم و تو ی اون با رولینگ مصاحبه کردن و پرسیدن چرا سیریوس رو نابود کردین و رولینگ می گه: شما مطمئن هستید که سیریوس مرده!!!!!