جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: راديو محفل!
ارسال شده در: دوشنبه 30 آبان 1384 00:32
نمایش جزئیات
آفلاین
اخبار بيست و سی رو ميشنويد...امروز آلبوس دامبلدور در جمع محفليان غوغاکرد...وی سخنرانی طوفانی خود را ايراد نمود و سپس در آغوش مردم هميشه در صحنه جای گرفت!(نکته ارزشی:بيا بغل عمو!) وی با تاکيد بر اين موضوع که جامعه محفل در حال گسترده شدنست خاطر نشان کرد :

-ما بايد جلوی اين اوباش را بگيريم...اينها...اينها...بچه اون آبو بده...بله اينها خيلی خفن هستند...بايد هرچه زودتر جلويشان گرفته شود...

دامبلدور همچنين بر آشنا شدن محفليان با نمايشنامه های سياه در خانه ريدل و بقيه نقاط تاکيد کرد و گفت :

نمونه خوب نمايشنامه نويسی سياه رو ميشه در نمايشنامه های بسيار پر بار الاسمور پارگات ديد البته ايشون چندی پيش به رحمت ايزدی پيوستند(نکته دينی: يادش گرامی باد!) اما شما ميتونيد ارزشی بازی های ايشون رو ببينيد و با توجه به اين ارزشی بازيها روش مقابله بياموزيد چون اصولا کل سياها ارزشی پست ميزنند...

يکی مياد پشت سر اخبار گو و يه چيزی ميگه : فيس پيس بيشتر نيس!(نکته تفهيمی : نمونه از در گوشی حرف زدن!)

اهم اهم...ببخشيد...به خبری که همکنون به دست من رسيد توجه کنيد: آلبوس دامبلدور به دليل گلودرد در سنت مانگو بسر ميبرد...روز خوش..اوقات شادی را همراه با همسر و فرزندان بگذرانيد!(نکته مچ گيری : حالا اومديم يارو مجرد بود...که چی؟)

اطلاعيه :

زين پس در اين راديو برنامه ويژه ای توسط پروفسور گريفندور با عنوان روشهای مقابله برگذار ميگردد...دوستان سپيد ميتوانند روشهای مقابله با نمايشنامه های سياه را بياموزند...جلسه اول...فردا*
ـــــــــــــــــ
*با اجازه آلبوس عزيز!

اجازه ما دست شماست!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/8/30 1:11:50
امروز خودم را زخمی کردم تا ببینم آیا هنوز درد را حس میکنم یا نه....درد تنها واقعیت است...

-- جانی کش
رادیو محفل!
ارسال شده در: یکشنبه 29 آبان 1384 23:38
نمایش جزئیات
آفلاین
""اينجا محفل است!....صداي من رو از آشپزخونه ميشنويد!"
"خب تمام محفل ققنوسيا!....وايت تورنادويي ها!.....ارتش دامبلدوريا!....و كلا همه سفيدا توجه كنن!"

" توجه.....توجه!
روز موعود فرا ميرسد.ثانيه به ثانيه به روز موعود نزديك ميشيم.
پنج شنبه!
جنگ!خونريزي!مرگ!
همه بايد خودتونو براي مبارزات احتمالي آماده كنيد!
دقت كنيد!
پنج شنبه!تكرار ميكنم پنج شنبه!

من ليست محفلياي اصيل رو كه توسط من تاييد شدند رو اعلام ميكنم و ايشان رو دوستان خودم اعلام ميدارم و از همشون درخواست كمك براي مبارزه با مرگخواران و سياهان نجس! ميكنم!
ولدمورت با من!
بقيشون با شما!

ليست اعضا محفل:

1-سيريوس بلك
2-فلور دلاكور
3-چو چانگ
4-پروفسور گريفندور
5-الستور مودي
6-رون ويزلي
7-اندروميدا(بلك)
8-ليلي اونز
9-هرمايني گرنجر
10-رونان
11-استرجس پادمور
12- بيل ويزلي
13-دنيل واتسون
14-تدي اسنيپ

عضو افتخاري:
مرلين كبير!
آلبوس دامبلدور

از همه اين عزيزان درخواست ميكنم كه از همين الان خودشون رو آماده كنند و پيشنهاد ميكنم كه حتي همين حالا به تاپيكهاي سياه رفته و خودشون رو با پست هاي اونا وفق بدن و بدونن كه هر كدام چه شكلي مينويسند و در ضمن روش مقابله رو نيز پيدا كنند و در كل خودشون رو با شرايط وفق بدن!....دي دي سي دي سي!!""

""اخبار بيست و سي رو بيشنويد از شبكه رادويويي محفل!!....دامبلدور امروز در جمعي از محفليان.......""

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/2 21:46:23
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/2 21:48:43
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/3 22:09:16
ویرایش شده توسط آلنیس اورموند در 1403/5/19 22:58:36
ویرایش شده توسط آلنیس اورموند در 1403/5/19 22:59:13
شناسه ی جدید: اسکاور
رادیو پاتربان
ارسال شده در: یکشنبه 29 آبان 1384 23:09
نمایش جزئیات
آفلاین
"اينجا محفل است!....صداي من رو از راديوي محفل ميشنويد!"

-بلا!اونو زيادش كن ببينيم چي ميگه!
-به روي چشم ارباب!
-آفرين دختر خوب!
بلا صداي راديو رو زياد ميكنه

"من....بعنوان رئيس محفل ققنوس و راهبر جامعه ي جادوگري در راستاي اهداف سياه زدايي افتتاح اين ايستگاه راديويي كاملا بي طرف! رو به خودم و شما تبريك ميگم!"

ولدمورت:مرتيكه بي ريخت! نگاه كن بلد نيست دو كلوم حرف بزنه!
بلا:همين طوره كه شما ميگين ارباب!
ولدمورت:بسته ديگه!آخه چقدر KH M !**(پاورقي!)....كروشيو!
آآآآآآآآههههه

"اينجا محليست براي ارتباط من با شما.شمايي كه سفيدي.شمايي كه چشمات مثل كلاه قرمزي ميمونه!.....برو عقب!عقب!عقب تر!.....آره!گوشات سنگين ميشه ها!"

ولدمورت:با من بود؟

"سياهان اعلاميه هاي سياه ميزنند و ما اعضاي محفل از جلو نظام!.....سياهان كثيف برج وحشت ميزنند و ما راديو محفل!...اين است تقابل اجتماعي!"

ولدمورت:شيطونه ميگه برم همون جا پاي ميكروفون خفش كنما!

"اي ولدمورت!تامي جون!""

ولدمورت:يعني با منه؟!

"....بدان كه هيچ غلطي نميتواني بكني!...من دولت تعيين ميكنم!...من با پشت دستم به ماسك تمام مرگخواراي تو ميزنم!"

ولدمورت:بــــــــــلا!....بـ‌ـــــــــــــلا!.....بيا اينو خفش كن!
بلا مياد و راديو رو خاموش ميكنه!
*پاورقي*
KH M:::::بخوانيد كي اچ ام!.....يكي از آن كلمات بي ناموسانه ي روزگار!...مخفف كلمه اي هم معني پاچه خوار ولي خيلي بدتر از اينا!(واي واي واي!!)

خب دوستان محفلي من!
اينجا مكانيست براي اعلاميه هاي محفل!
مخصوصا اعلان جنگ!
و تمام چيزهايي كه نياز به اعلان همگاني داره!
خوش باشيد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1387/10/15 15:46:05
ویرایش شده توسط آلنیس اورموند در 1403/5/19 22:59:36
شناسه ی جدید: اسکاور