جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

20 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
18
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  207 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  205 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: کتاب 6 با ترجمه ویلدا اسلامیه رو بخریم یا نه؟
آفلاین
نقل قول:

كارآگاه ققنوس نوشته:
عرضم به حضورت شون پن جان...چرا ويدا فقط انقد زياد سانسور کرده خيلي ها ديگه انقد کتاب رو اسلامي نکردن خيلي از مترجم ها شانس رو امتحان کردن و کتاب رو کامل نوشتن و وزارت ارشاد يا گرفته جلو کتاب رو يا نگرفته...بعدش 4000 تومن...واقعا ظلمه...داره سر مردم کلاه ميذاره...

من از طرف آقای شون پن جواب میدم ( با عرض معذرت آقای شون پن )
اول باید بگم دلیلش اینه که ترجمه ی ویدا بهترینه . ترجمه ایه که مورد پسنده و کمتر کسی رو پیدا میکنیم که از بین این 6 تا کتاب لااقل 4 تاش رو از ویدا نخونده باشه و چون بیشتر مردم از ویدا میخونن واسه همین روی اون سختگیریشون بیشتره
و دوم باید بگم شما که حاضر نیستی 4000 هزار تومن پول رو واسه ی یک کتاب ( اونم کتاب مورد علاقه ) بدی همون نخونی بهتره !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 20:45
نمایش جزئیات
آفلاین
عرضم به حضورت شون پن جان...چرا ويدا فقط انقد زياد سانسور کرده خيلي ها ديگه انقد کتاب رو اسلامي نکردن خيلي از مترجم ها شانس رو امتحان کردن و کتاب رو کامل نوشتن و وزارت ارشاد يا گرفته جلو کتاب رو يا نگرفته...بعدش 4000 تومن...واقعا ظلمه...داره سر مردم کلاه ميذاره...و نمونه اش همين امضاي من شعر هايي که ما تو مهد کودک ياد گرفتيم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
آفلاین
من با نظر شون پن موافقم درسته که ویدا سانسور میکنه ( چون مجبورش میکنن و گرنه نمیزارن چاپ بشه ) ولی با زیرکی تمام منظور رو میرسونه مثلاً ( این توی کتاب نیست از خودم در اوردم ) به جای اینکه بگه همدیگه رو بوسیدن میگه کنار هم نشستن و از علاقه شون نسبت به هم گفتن یا یه چیزی مثل این !!!
البته من خودم 6 رو نخوندم ولی بهم ثابت شده که ویدا بهترین مترجه و حالا اگه سانسوریم داره میتونیم فعلاً 6 رو از ویدا بخونیم که ترجمه ی خوب رو از دست ندیم و بعداً قسمت هاییش رو که حذف شده از کتابای دیگه یا سایت ها بخونیم !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 19:58
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی ها میگن این دفعه زیاد سانسور کرده ولی خوب اون تقصیر نداره. این کتاب اصولاً سانسور خورش ملسه!!
شما که انتظار ندارین بتونین توی ترجمه فارسی اصل روابط عشق و عاشقیه جینی رو بخونین. ولی ویدا یه جوری منظور رو میفهمونه.
(آدم خیلی باید آی کیو باشه نفهمه معنی صمیمی شدن و غیره رو بفهمه!)
اگه از من میپرسین میگم با همه چیز هایی که به این ترجمه نسبت دادن اون بهترین ترجمه است.
من اینو میگم. شما هر کاری دوست دارین بکنین!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 19:57
نمایش جزئیات
آفلاین
بله به نظر من كه می‌ارزه و اگر هم سانسورها خيلی برات مهم باشه ميتونی بعدا اونا رو از يه جايی گير بياری و بخونی. مثل من. كتاب رو بخر ضرر نمی‌كنی! منم ديروز جلد اول رو تموم كردم و مثل هميشه ويدا اسلاميه اين دفعه هم مثل دفعات قبل خوب ترجمه كرده بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
]تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 19:48
نمایش جزئیات
آفلاین
salammmmmmmm
بستگی داره چی برات مهم باشه
خانم اسلامیه واقعا خوب ترجمه می کنه
ولی خوب سانسورم می کنه
می تونی با ترجمه قاضی بخری شنیدم اون سانسورم نمی کنه
تصمیم خودته

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
با ارزوی خوشحالی برای همه جادوگرها
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 19:33
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی ها میگن این دفعه خوب ترجمه نکرده ...میتونی بری سایته zirabious.org/ ببینی ... اسمه فصل ها رو که خودش انتخاب میکنه...
سانسور هم که میکنه...
"صمیمی شدن" "به سختی مشغول گفتگو بودن" بچه هایی که این کتاب رو خریدن با این جملات آشنایی دارن!شما خودت کتاب رو گرفتی؟ اندرومیدا؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 19:24
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من اسلامیه از همه حرفه ای تره و خیلی بهتر از بقیه ترجمه کرده.البته این نظر منه.فکر کنم بهتر اسلامیه رو بخری چونترجمه ی یه کتاب 800 صفحه ای سخته و معلومه که نتیجه ی دو ماه زحمت بهتر از یک ماه زحمته.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" در جهان چیزی به نام آغاز و پایان وجود ندارد. زندگی امروز خود را به گونه ای بگذرانید که گویی همه چیز در همین یک روز است ... "
کتاب هری پاتر و شاهزاده‌ی دورگه؛ ترجمه‌ی ویدا اسلامیه
ارسال شده در: یکشنبه 13 شهریور 1384 19:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
من هنوز کتاب هری
پاتر 6 با ترجمه ویدا اسلامیه رو نگرفتم...بعضی از بچه ها از ترجمه خوششون نیومده بود ...و گفتن پولشون رو ریختن تو جوب! میخواستم بدونم اونایی که گرفتم چی میگن ما بخریم یا ارزشش رو نداره ...خوب 4 هزار تومن پوله درسته پول چرکه دسته ولی خوب علف خرس که نیست!
این تاپیکم زدم نه بخاطر خودم بلکه بخاطر دوستانی که مثل من گیر کردن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لیلی اونز در 1384/10/5 10:21:44
ویرایش شده توسط نیمفادورا تانکس در 1392/8/15 20:13:43
ویرایش شده توسط سیلوی کرو در 1403/3/24 20:52:32