جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
17 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
نحوه برخورد، فکر کردی کی هستی؟!
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

نه مرلين جان من ناراحت نمي شم چه فرقي داره کفتر باشم بق بق بقو کنم يا کلاغ باشم قا قار کنم اونا نمايش نامه است هيچ کس تو خارج از رول به من نگفته کفتر...پس من ناراحت نميشم من مي گم چه ربطي داشت به فوت امام از سوژه ها استفاده کنن نه خودشون از خودشون بسازن...و شما هم در اين راستا حرکت کنيد پس سپاه سفيدي نباشه بهتره اينجوري بايد دو گره بد و بد تر باشن که واسه خودشون پشت سر هم پست بزنن اينا برن يه جا اونا برن يه جا ولي ما به عنوان يه گروه مردمي با شما مقابله مي کنيم...اما خوب اين نظر شماست ما دخالت نمي کنيم شما در هر راستايي حرکت مي کني به ما ربطي نداره ما هم فعاليت کردن خوب برامون چه توفيقي داره...منم جاي شما بودم همين کارو مي کردم مشکل شما با سفيد هايي که خاله بازي مي نويسن و من حق مي دم بهت ولي چيکار کنيم نمي تونيم نزاريم فعاليت کنن...پس من بهت حق مي دم که اين راه رو در پيش بگيريم...و اما بايد بدوني اين حالت براي مايي که يه کم يه کم خيلي کم نمايش ياد گرفتيم آزار دهنده است...واسه همون سرژ که اونقد نمايش نامه نويسيش خوبه خوب مسخره است بلد باشه بنويسه...پس من بهت حق ميدم به همين راه ادامه بده...منم بو.دم همين کارو مي کردم ولي کم کم فعاليت سفيد هاي خوب قطع ميشه نه اينکه من قطع کنم خودشون دلسرد ميشن چون واسشون مسخرست اين وضع و در اون صورت همون خاله بازي ها مي مونه...ولي بازم در آخر کارت درسته من توش مشکلي نمي بينم به راهت اامه بده
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
جزئیات کاربر

من کاملا از نمایشنامه های لارا، سام وایز و شارزاس راضی هستم و فکر میکنم خیلی خیلی در حد خودشون عالی نوشتن!
میدونم بدت میاد یکی بهت بگه کلاغ یا تو رو تبدیل به کلاغ کنه...
ولی از بس که ما به جای صدای قارقار صدای قق قق میشنیدیم گفتیم یه تنوعی باشه..
چه خوشت بیاد چه نیاد ما در این راستا حرکت میکنیم.
میدونم بدت میاد یکی بهت بگه کلاغ یا تو رو تبدیل به کلاغ کنه...
ولی از بس که ما به جای صدای قارقار صدای قق قق میشنیدیم گفتیم یه تنوعی باشه..
چه خوشت بیاد چه نیاد ما در این راستا حرکت میکنیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
جزئیات کاربر

خوب ققنوس عزیز فکر کردی کی هستی ولی فکر نکن بی عیب هستی در ضمن از تو ممنونم که من رو مورد انتقاد قرار دادی باشه من سعی می کنم بهتر بنویسم ممنون که من رو آگاه کردی من تغییر شخصیت دادم تا بهتر در جبهه شرکت کنم . خوب انشا اله به زودی با پی گیری هایه خوبه لرد نمایشنامه ها بهتر میشه .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جادوگران
جزئیات کاربر

آقا من واقعا خوشحال شدم...بعد از 100 سال يه نفر اومد تو دفتري که من تو وزارت سحر و جادو داشتم...ولش خداييش جز ولدمورت عزيز بقيه سياه ها گند زدن خوب کل اون پستايي که شما زديد رو خود رضا مي زد ديگه...اصلا نذاشتيد ما برسيم يه کم بجنگيم...واقعا کل سياها جز ولدمورت و يه عده سفيد ها نمايش نامه نويسي شون در حد افتضاحيه هيچي نمي دونن که اون کاري هم ولدي گفت اثر نداره بايد همون دو دسته تقسيم شه که گروه متوسط و خوب با هم قاتي يه جا گروه ضعيف هم يه جا اون از ديروز سفيد ها خراب کردن اين سياه ها که با اين نمايش نامه نوشتنشون منو کشتن...تازه من حداقل اسم دومم کفتر نه کلاغ اصلا چه ربطي داشت از خودتون اختراع مي کنين...همون يه کلمه افتضاح
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=large][color=FF0099]كتاب خاطرات من از ققنوس:[/colo
جزئیات کاربر

این بهترین کار ممکن هست.عالیه....ولی شما ولدی جان یه اشتباهی کردی: خیلی کمتر از 1درصد میرن توی اون گروه طلایی...احتمالا زیر 1/0 درصد. فقط دو سه نفر...فقط تو و امپراتور و سرژ...
ولی سایت واقعا چنین چیزی نیاز داره...به طور ضروری
این کارو ختما حتما بکنید.
ولی سایت واقعا چنین چیزی نیاز داره...به طور ضروری
این کارو ختما حتما بکنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جلد هفتم کتابهای هری پاتر:"هری پاتر و چهل دزد بغداد."
جزئیات کاربر

من يكي كه فكر نميكنم غير از امپراطور و ولدمورت و سرژ و سام كسي بره تو اين انجمن طلايي!!! و ممكنه باعث بشه طرف زده شه! بگه به من چه اخه! برگرده از همين انجمن معمولي هم بره بيرون!
ولي يكي از خوبيهاي جدا شدن دو سطح رول اينه كه كسايي كه با دو شناسه عضو ميشن هم نميتونن بيان...و افرادي مثل ويليام ادوارد هم به ايفاي نقش راه پيدا نميكنن!
ولي يكي از خوبيهاي جدا شدن دو سطح رول اينه كه كسايي كه با دو شناسه عضو ميشن هم نميتونن بيان...و افرادي مثل ويليام ادوارد هم به ايفاي نقش راه پيدا نميكنن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر

دقيقا اين فكر خوبيه.چون من يادمه ابتداي ورودم به سايت براي اينكه خودمو بين افراد سايت جا بندازم خيلي تلاش ميكردم ولي الان ديگه انگيزه اي ندارم,اگه اين كار انجام بشه خيلي عاليه.در كل خيلي خوب ميشه.
در ضمن يه سري آدمم بايد مثل اين ويزويزو ها بيان رولهاي افراد اي گروه رو نقد كنن,چون من به شخصه خيلي دوست دارم رولام نقد بشه(البته وقتي تونستم بيام تو گروه طلايي.)
در ضمن يه سري آدمم بايد مثل اين ويزويزو ها بيان رولهاي افراد اي گروه رو نقد كنن,چون من به شخصه خيلي دوست دارم رولام نقد بشه(البته وقتي تونستم بيام تو گروه طلايي.)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

در حال حاضر اگر بخوایم حرفه ای و آماتور رو از هم جدا کنیم 99 درصد میرن آماتور 1 درصد میرن حرفه ای...
میشه مسخره بازی محض!
چند مدته توی این فکر هستم که یک انجمن طلایی راه بندازیم که فقط افرادی که رولشون قوی شده و خوب نمایشنامه و به دور از تنبلی و خاله زنک بازی مینویسن توش راه بدیم. وقتی پیشرفت اونا توسط افراد درجازن دیده بشه و بینن اونا واسه خودشون چه کیفی میکنن دلشون میخواد توی اون جمع باشن.. به این ترتیب ما میتونیم اونایی رو که فکر میکنیم استعدادش رو دارن ببریم توی انجمن طلایی تا همگام با اعضای حرفه ای اونا هم حرفه ای بشن.. اینجوری وقتی دیدیم مقدار زیادی حرفه ای شدن دوباره سایتو به حالت عادی برمیگردونیم.
البته این یه نظریه ای بیش نیست!
اینطور هم نیست که اون افراد حرفه ای توی ایفای نقش معمول پست نزنن.. نه... اونا بین افراد آماتور هم میان و هر جا بخوان میزنن ولی توی اون انجمن در واقع دیگه پستای اضافی نداریم.
(نظرات: بایگانی شده)
میشه مسخره بازی محض!
چند مدته توی این فکر هستم که یک انجمن طلایی راه بندازیم که فقط افرادی که رولشون قوی شده و خوب نمایشنامه و به دور از تنبلی و خاله زنک بازی مینویسن توش راه بدیم. وقتی پیشرفت اونا توسط افراد درجازن دیده بشه و بینن اونا واسه خودشون چه کیفی میکنن دلشون میخواد توی اون جمع باشن.. به این ترتیب ما میتونیم اونایی رو که فکر میکنیم استعدادش رو دارن ببریم توی انجمن طلایی تا همگام با اعضای حرفه ای اونا هم حرفه ای بشن.. اینجوری وقتی دیدیم مقدار زیادی حرفه ای شدن دوباره سایتو به حالت عادی برمیگردونیم.
البته این یه نظریه ای بیش نیست!
اینطور هم نیست که اون افراد حرفه ای توی ایفای نقش معمول پست نزنن.. نه... اونا بین افراد آماتور هم میان و هر جا بخوان میزنن ولی توی اون انجمن در واقع دیگه پستای اضافی نداریم.
(نظرات: بایگانی شده)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
دارت كاركارف عزيز
بابا يه ويرايشي كن پستتو...تو كه از من بيشتر غلط املاي داري
پيشنهاد زاخي هم خوبه.اجرا كنين...ولي تا اجرا بشه منه بد بخت ديگه نيستم كه كيف كنم از رول.چقدر من بد بختم.
در ضمن.بابا گيليدي اصلا نيست نيست.كرام تو رول نيست(البته حق داره.مشكل داره)
و همينطور بقيه.تنها كس همون امپراطوره كه خيلي كم تو رول پست ميزنه.
پس به جاي اينكه اعضاي قديمي بازي در بياريم..بچسبين به اعضاي جديد.مگه امپراطور خودش اعضاي جديد نبود يه زماني؟نبود؟
ولدمورت عزيز...بيا در مورد پيشنهاد زاخي نظر بده كه ايا ميشه چنين كاري..كه البته بر ضرر منه..چون من تو همون گروه اماتور قرار ميگيرم.!!!!
ويرايش:
من حاظرم اون مشكلي كه زاخي گفت پيش بياد..ولي خاله بازي نباشه
بابا يه ويرايشي كن پستتو...تو كه از من بيشتر غلط املاي داري
پيشنهاد زاخي هم خوبه.اجرا كنين...ولي تا اجرا بشه منه بد بخت ديگه نيستم كه كيف كنم از رول.چقدر من بد بختم.
در ضمن.بابا گيليدي اصلا نيست نيست.كرام تو رول نيست(البته حق داره.مشكل داره)
و همينطور بقيه.تنها كس همون امپراطوره كه خيلي كم تو رول پست ميزنه.
پس به جاي اينكه اعضاي قديمي بازي در بياريم..بچسبين به اعضاي جديد.مگه امپراطور خودش اعضاي جديد نبود يه زماني؟نبود؟
ولدمورت عزيز...بيا در مورد پيشنهاد زاخي نظر بده كه ايا ميشه چنين كاري..كه البته بر ضرر منه..چون من تو همون گروه اماتور قرار ميگيرم.!!!!
ويرايش:
من حاظرم اون مشكلي كه زاخي گفت پيش بياد..ولي خاله بازي نباشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج