جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

24 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
22 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

دوست دارید چه کسی کارگردان فیلم یادگاران مرگ باشه؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دوست دارید چه کسی کارگردان فیلم یادگاران مرگ باشه؟
ارسال شده در: جمعه 19 بهمن 1386 22:19
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب من هيچ كدوم از كارگرداناي اين 5 فيلم رو قبول ندارم... كاراشون اشكالات زيادي داشته... فقط نقطه ي قوتشون انتخاب بازيگرا بوده... البته بعضي بازيگرا. مثل رابرت پاتينسون- دنيل- روپرت و... اما بعضي بازيگرا خوب انتخاب نشدن. مثل: كتي ليونگ و....
به نظر من كارگرداني فيلم 7 فقط شايسته ي پيتر جكسونه... كارگردان اثر عطيم ارباب حلقه ها... فقط اون ممي تونه صحنه ي نبرد هاگوارتز يا شهادت اسنيپ و خيلي چيزاي ديگه رو نشون بده.... و شايد هم لااقل اون بتونه يه اسكار نصيب فيلم هري پاتر بكنه....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اين كه من تو رو مي خوام معلومه غيرمستقيم!
-----------
من قول شرف مي دم يك هافلپافي واقعي باشم.... به خون اصيلم سوگند!
ارسال شده در: جمعه 19 بهمن 1386 17:53
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام .نظر من دیوید یتس.
می دونین چرا؟؟؟
چون فیلم 5 به نظرم موفق ترین فیلم هری پارت بود و خیلی هم سعی کرد که با فیلم های گذشته و حتی آینده ارتباط برقرار کنه( رفتار جینی در فیلم 5) برای اطلاعات بیشتر به نقد های من د رمورد فیلم 5 نگاه کنید.
در ضمن همین چند وقت پیش فیلم ((سوئینی تاد)) رو دیدیم که در اسکار 2008 قرار بوده اسکار ببره و (نمیدونم میبره یا نه) در اون فیلم بازیگران فیلم 5 هری پاتر خیلی بودن مثل: بازیگران نقش های اسنیپ ... بلاتریکس لسترنج و پیتر پتی گرو ... که نشون میده اونا در فیلم هری پاتر 5 به خوبی به باز یگرفته شدن .
ولی بیشتر از همه نظرم روی نویسنده ی هری پاتر5 بود که فیلم تماس( contact)رو ازش دیدیم:

""""رابرت زمیکس"""""

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اینم طاخچه ی افتخارات... ریا نشه البته!
ارسال شده در: چهارشنبه 17 بهمن 1386 18:51
نمایش جزئیات
آفلاین
فقط آلفسونو.قبول کنید فیلم 3 که تفاوت زیادی با کتاب داشت خیلی زیبا ساخته شد.فقط آلففففففف سوننننناااا کککارررووووون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 17 بهمن 1386 16:33
نمایش جزئیات
آفلاین
من باز هم ميگم كه دلم ميخواد كريس باشه. چون به نظر من هم از عهده اش به خوبي برمياد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق ايمان است.

عضو محفل ققنوس عضو ارتش دامبلدور
ارسال شده در: چهارشنبه 17 بهمن 1386 15:15
نمایش جزئیات
آفلاین
دوست دارم خودم باشم اما با افتخار این مسئولیتو به کریس واگذار میکنم و میدونم به خوبی از پسش بر میاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=33
ارسال شده در: دوشنبه 15 بهمن 1386 15:31
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من که بایدپیتر جکسون باشه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 12 بهمن 1386 18:25
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام .

امیدوارم کریس کلمبوس باشه. چون بازیگرای بزرگ (آلن ریکمن«اسنیپ»، ریچارد هریس«دامبلدور1» ، کنت برانا «لاکهارت») در زمان اون اومدن.
یاحتی برای فیلم3 هم بازیگرانی مثل دیوید تیولیس«لوپین» و مایکل گامبون«دامبلدور2» اومدن ولی بعد از اون دیگه هیچ بازیگر بزرگی به هری پاتر نیومد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img align=left]http://snape.persiangig.com/other/1903271_5924129.
ارسال شده در: جمعه 12 بهمن 1386 15:45
نمایش جزئیات
آفلاین
be nazare man kargardane filme 4 khob bod fekr konam estiven espilberg bod inam khobeee

دوست عزیز لطفا از این به بعد برای پست زدن در هر تاپیک این انجمن از خط فارسی استفاده کنید تا هم دوستان به خواندن نظر شما ترغیب شوند و هم هماهنگی نظر ها در این مسئله رعایت شود. این بار نظر شما را به همراه خط فارسی ویرایش می کنم. در صورت تکرار به رغم مایل نبودن ما ، پست شما پاک خواهد شد. توصیه می شود در همه ی فروم های سایت این مورد را رعایت کنید.

برگردان به خط فارسی: « به نظر من کارگردان فیلم 4 خوب بود فکر کنم استیون اسپیلبرگ بود اینم خوبه »

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کورنلیوس آگریپا در 1386/11/12 20:20:43
ههمیشه کنار هم باشید و به هم ایمان داشته باشید
ارسال شده در: جمعه 12 بهمن 1386 11:46
نمایش جزئیات
آفلاین
درسته ولی انصافا فیلم 5 از کتاب خیلی دور بود؟!!تازه یه هری پاتریست با دیدن فیلمی که یکم به کتاب نزدیک نباشه حس جدیدی بش دست میده که فوق العادست.رولینگ تو کتاباش یه اشکالاتی داره،چرا اونا تو فیلم درست نشن؟!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اگر همه ما مانند هم فکر کنیم،به این معنی است که هیچ کدام از ما فکر نمیکنیم.
ارسال شده در: جمعه 12 بهمن 1386 02:40
نمایش جزئیات
آفلاین
من که میگم کریس باشه.. آگوستس عزیز اتفاقا فیلم باید حتما مثل کتاب باشه... چون بیشتر بینده های فیلم رو طرفدارای کتاب تشکیل میدن.. و همچنین فیلم باید یه محرک به طرف کتاب باشه... یعنی مثل سنگ جادو.. خیلی از دوستان من با این فیلم به سمت کتاب اومدن..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای بد به سرت میزنه.
همه ی بدبختیا از اونجایی شروع میشه که فکرای خوب از سرت پر میزنه