جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 7 فروردین 1385 07:11
نمایش جزئیات
آفلاین
چون تاپيك «غلط املايي» بسته شده به دلايلي اين غلط رو فقط از يكي از ويرايش هاي پرفسور كوييرل عزيز زير پست مزخرف من گير اوردم كه ....

نقل قول:
این سایتم اگه هری پاتری نیست تقصیر من و تو و اون عده ای هستن که خودشون خواستن اینطوری باشه و تا نخوایم هم درست نمیشه.این بحث هم تمومی نداره چون نه شما متوجه منظور من میشی نه من میفهمم ما چی میگی اصلا هم ربطی به مدیریت نداره پس لطفا دیگه ادامش نده.از نظری که دادی ممنون اگه احساس کنم واقعا اینکار فایده ای نداره شخصا تاپیک رو پاک میکنم.موفق باشی

حالا نميدونم اين غلط املايي هست يا ضعف در جمله بندي يا اشتباه تايپي...و اين فقط بررسي يك ويرايش بود و نه چيز ديگر ...با تشكر...سرژ گيزر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 6 فروردین 1385 23:18
نمایش جزئیات
آفلاین
ميگم چقدر طرفدار داشتيمو خبر نداشتيم.
آي ملت به دادم برسيد هيشكي به سوالم جواب نمي ده
همين كارا رو ميكنيد جوونا مي رن تو كاراي خلاف ديگه
حالا منم فردا پس فردا برم بشم يكي مثل اين ولدي بدبخت خوبه ؟آره ؟بگيد ديگه هان هان هان!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تحقق بخشیدن به افسانه ی شخصی یگانه وظیفه ی آدمیان است.
[size=medium]همه چیز تنه
ارسال شده در: یکشنبه 6 فروردین 1385 23:12
نمایش جزئیات
آفلاین
ببین . اولا که ناظرا وظیفه ندارن که کارهاشونو برای شما شرح بدن . شما هم نباید توی کار ناظرین دخالت کنین . این از این .
دوما که من امروز تمام بعد ازظهر توی سایت بودم یه دو ساعت رفتم بیرون . این تاپیک توی همون دو ساعت زده شده که من بیرون بودم .
من که کامپیوترم سیار نیستش وسط خیابون تاپیک ایشونو پاک کنم . باید اول برسم خونه بیام توی سایت تازه ببینم چه اتفاقی افتاده .
میخواستین و نمیخواستینم نداره . اگر ناراحت هستین توی اون تاپیک پست نزنین بزارین ناظره مربوطه بیاد . دیگم این بحث رو ادامش نده .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 6 فروردین 1385 23:04
نمایش جزئیات
آفلاین
اولادش من نميدونم اينجا جاي جواب دادن مديرها (گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...)هستش يا ناظر ها دومندش خوب ميخواستي زودتر رسيدگي كني
بعدش هم يه سوال ديگه داشتم (البته از مديرا نه ناظرا)چرا بعضي از عكسا فقط قابشون هست و خود تصوير نمياد چندين بار هم عكس رو باز ميكنم ولي باز هم به همون صورت هستش
درست مثل اين البته تعداد زيادي هستند

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جرج ویزلی در 1385/1/7 4:51:07
هریپاتر را هنوز هم دوست میداریم
ارسال شده در: یکشنبه 6 فروردین 1385 22:50
نمایش جزئیات
آفلاین
منون ولي من هيچي نفهميدم(اطلاعات كامل رو با پي ام برات فرستادم)
حالاامضا رو بي خيال قسمت شكلكو تو ضيح بده(كلمه ي لطفا رو بعدا مي گم )
منظورم دايي ماندانگاس بود بقيه اشتباه نگيرن(ميگم حالا كه ماندانگاس آن لاين نيست اگه شما هم جواب بديد ممنون وخوشحال مي شم)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium]همه چیز تنه
ارسال شده در: یکشنبه 6 فروردین 1385 20:57
نمایش جزئیات
آفلاین
برادر من اولاً کار مدیر نیست کار ناظره! بعدم کی گفته هر تاپیک ارزشی باید در عرض کمتر از یک ساعت بسته بشه؟ مگه ناظر تمام وقت آنلاینه؟ اونم مثل شماس! وقت آنلاین شدن ناظر هم مثل شماس! یه کمی صبر کنی ناظر خودش میاد می‌دونه چیکار کنه. هر کاری لازمه انجام می‌ده دلیلی نداره شما خودتو نگران کنی.

یعنی چی اا! آقا من حساسم به ناظرا! هی گیر می‌دن به ناظرا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 6 فروردین 1385 20:44
نمایش جزئیات
آفلاین
اول سلام
خوب من بارها و بار ها در باره اين كه ركردها در سايت نوشته بشه در اين تاپيك پست زدم.از شما خواهش ميكنم كه اين كار رو بكنيد چون ميفهميم كه كي چه كارس مثلا كي بيشترين نظر ،بيشترين عكس، بيشترين مقدار فايل و.................فرستاده
=-=-=-=-=-=-=
آخه چرا تاپيك ها الكي رسيدگي نميشه چي بگم به مديرها
http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3326&post_id=111639#forumpost111639

=-=-=-=-=-=-=
شما پست پشت سر هم نزن ، مديرا و ناظرا همه كار ميكنن
به جاي اينكه پستهاي پشت سر هم شما رو يكي كنن
ماندانگاس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دايي ماندانگاس در 1385/1/7 16:12:49
هریپاتر را هنوز هم دوست میداریم
ارسال شده در: یکشنبه 6 فروردین 1385 19:54
نمایش جزئیات
آفلاین
دوست من ، یه درخواست داشتم اونم اینکه می تونی همه جملات جذاب صفحه اول رو توی یه فایل ورد قرار بدی بزاری رو سایت ؟ چرا ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 6 فروردین 1385 14:22
نمایش جزئیات
آفلاین
بابا من مردم انقدر اين سوالهارو كردم يكي به دادم برسه:
1_چه جوري مي تونم در قسمت شكلك شكل دلخواهم رو اضافه كنم ؟(هر عكسي رو مي زارم پيغام ميده خطا در حين بارگزاري فايل رخ داد. بايد چي كار كنم؟)
2_ در قسمت امضا چه جوري ميشه عكس گذاشت؟
با تشكر

=-=-=-=-=
براي اينكه يك عكس توي پست يا امضات قرار بدي اول بايد اونو تويه سايت آپلود كني مثلا سايت ripway.com
بعد از آپلود يك لينك بهت ميده ، توي صفحه پاسخ دادن به يه انجمن روي گزينه ي
تصویر تغییر اندازه داده شده كليك ميكني
بعد يه باكس باز ميشه كه ميگه آدرس عكس رو وارد كنيد! اونجا لينكي كه سايت آپلود كردن بهت داده رو كپي ميكني و روي اوكي كليك ميكني بعد يه باكس ديگه باز ميشه كه ميگه ميخواي عكس كجا قرار بگيره راست چپ يا بدون تغيير كه دستوارت رو ميخونيو عمل ميكني و اوكي ميزني و عكس اضافه ميشه
براي امضا هم همينطور ، توي صفحه ويرايشگر امضا روي همون گزينه
تصویر تغییر اندازه داده شده ميزني و آدرس لينك رو ميدي و درست ميشه
اگه مشكلي بود بگو
ماندانگاس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دايي ماندانگاس در 1385/1/6 16:38:42
[size=medium]همه چیز تنه
چو چانگ جان آره دیگه اعضای قدیمی فراموش شدن... شناسه من که به اون دنیا رفت... تازه شخصیت بارتی کراوچ منو دادن به یکی !! الان 3 ماه هست که دنبال پسورد خودم هستم ولی خدا بیامرزه

:poser:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!