جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
به نام خدا
یعنی چی مدیران اقدام کنن. مگه چه کار کردم که مدیران اقدام کنن. به مدیرا هم بگم اذیت کنید شدیدا" اذیتتون میکنم. من که کاری نکردم. ولی به هر حال اخطار بهتون دادم. من دیروز یه چیزایی نوشتم شناسم پاک شد. اون درست. ولی الان که کاری نکردم.به هر حال گول این مایک لوری رو نخورید.اگه میخواید سایت به هم نریزه و جنگ های جهانی شروع نشه تا وقتی تخلفی نکردم گیر ندیدین. که این بار سایت رو میبندم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 17:31
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

به نام خدا
اصلاگ من این سوال برام پیش اومده که اگه شما باعث بی نظمی سایت بودی الان چرا مدیر شدی.

ای وای...
مگه تو نمی دونی...اسمش آستاکباره....
از من ترسیدن...چون الان همه می دونند من رئیس و مدیر کل گوگل و یاهو و گیم اسپات می باشم...
( برو بچز یه کم بخندیم....)

در ضمن مدیران توجه کنند:

کاربر به شناسه ی: artificial

همان دراکو مالفوی. دومی یعنی تقلبی است...IP هاشون هم یکی....اقدام کنید...

مثل اینکه این یارو کلی شناسه داره...( مثل من سابق)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
به نام خدا
اصلاگ من این سوال برام پیش اومده که اگه شما باعث بی نظمی سایت بودی الان چرا مدیر شدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به نام خدا
اتفاقا" من بی سوژه نبودم قصد دلقک بازی هم نداشتم که بقیه بخندن. تو فکر میکنی من قصد خندوندن داشتم ولی تو اون موقع که تو جادوگران نبودی. وقتی با نظرات اصلاح طلبانه ی من در سایت موافقت نشد. من هم یک کمی سایت رو به مسخره گرفتم.
ولی تو فکر میکنی جنبه داری. گویا تو حتی حاضر بودی دروغ بگی برای خندوندن مردم. (البته من این رو از چو چانگ شنیدم)

تو خودت نابود می کنی که مردم بهت بخندند. این جنبه داشتن نیست. ولی من وقتی خواستم شوخی کنم زیاده روی نمی کردم . مثلا" دیروز یک بار این رو نوشتم که چیز بدی هم نیست:

طرز دستشویی رفتن برای اونا که بلد نیستن و ادامش.
نه دروغ گفتم نه حرف بیهوده ای نوشتم.
مدیرای سایت منو اذیت کردن منم اذیتشون کردم. البته وقتی فهمیدم کارم اشتباه دیگه تکرار نکردم
والسلام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 16:24
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

به نام خدا
می گم طوری میگید مدیران سایت از همه جالبترن انگار یه شناسه باز کردن خیلی سخته. بهتره از اعضای قدیمی سایت بپرسی اول با کی طرفی .مخصوصا" تو دایی ماندانگاس. بهتره از چوچانگ بپرسی ویروس سایت کیه. ویلیام ادوارد با اون همه شلوغی که تو سایت کرده در برابر من چیزی حساب نمیشه. برو بپرس ببین مدیرا می تونستن آی پی منو بلاک کنن یا نه. تابستون به امید خدا خدمت میرسم.
والسلام

شما همون دراکو مالفوی. نیستی که بلاکت کردیم..؟؟؟
ببین عزیزم تو هی میگی ویلیام ادوارد....ویلیام من هستم..و من در گذشته سایت رو به هم ریختم اما بی سوژه نرفتم...
سوژه ایجاد کردم...
الان هر جای سایت بری تو اکثر رول ها اسم من مشاهده میشه فقط جهن شوخی و خنده و من هم اصلا ناراحت نمیشم چون جنبه دارم...

اما حالا فرض بر این بگیریم که شما هم با هدف ایجاد سوژه های خنده دار مثل من دست به این کارا زدی اما باید بدونی که اصلا هم خنده دار نبودی...

مدیران لطفا پاک نکنید چون بحث ویلیام ادوارد یعنی خود من رو به وسط کشید و لازم دونستم که بهش جواب بدم..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[img]http://www.filelodge.com/files/room24/643657/ImageUTYU.GIF[/im
به نام خدا
می گم طوری میگید مدیران سایت از همه جالبترن انگار یه شناسه باز کردن خیلی سخته. بهتره از اعضای قدیمی سایت بپرسی اول با کی طرفی .مخصوصا" تو دایی ماندانگاس. بهتره از چوچانگ بپرسی ویروس سایت کیه. ویلیام ادوارد با اون همه شلوغی که تو سایت کرده در برابر من چیزی حساب نمیشه. برو بپرس ببین مدیرا می تونستن آی پی منو بلاک کنن یا نه. تابستون به امید خدا خدمت میرسم.
والسلام

خدمت از ماستتصویر تغییر اندازه داده شده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خب , خب , چه جالب وبمستر نمیتونه بیاد تو
وبسمتران عزیز ناسلامتی ما همگی با هم همکاریم
علی جان اون قضیه دیروز درمورد شناسه من رو یادت رفت , قضیه پسورد رو منظورمه منتظر جوابت تو مسنجر هستم
علی جان اینم :
uid : 5805 ----- monalizza

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 15:17
نمایش جزئیات
آفلاین
منم میدونم ولی خواستم بگم که بدنید مشکلی هست.
مثلا الان مال همه شده 0 بعضی وقتا هم منفی میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
dont wait for t
ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 10:36
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.
تو سايت HPWizards.com يه قسمت ديدم به اسم چت روم فلش. نمي شه شما هم اين امكان رو به سايت اضافه كنيد؟ چون اونجا هر وقت مي رم، تو چت روم كسي نيست.
تو همون سايت يه قسمت ديگه هم ديدم به اسم پيام هاي كوتاه. اون خيلي خوبه چون براي كسايي هم كه عضو نيستن مي تونن پيام خودشون را به اطلاع ديگرون برسونن. يه راه آسون و راحت!

من این قسمت رو رفتم دیدم چیز جالبی بود ولی تنها اشکالی که داشت این بود که اصلا جز خودم کسی توش نبود.وقتی الان تقریبا همه مسنجر دارن و میتونن با هم کنفرانس بزارن من دلیلی برای استفاده از این چت نمیبینم.البته برای تازه واردها و افراد بیکار چیز بدی نیست.
ماهم پیام کوتاه داریم اما فقط برای اون کسایی که عضو ایفای نقش هستند نشون داده میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/6 11:54:39
امضا توسط مدیر پاک شد.
ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 02:55
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام،
دوستان مقاماتِ بالا؛ لطف کنید داستان "حماسه‌ی هاول" رو که توسط من و آقای فیض نوشته شده از قسمتِ مقاله‌های سایت حذف کنید.

----
با تشکر
امپراطور تاریکی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!ASLAMIOUS Baby!