جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 22:48
نمایش جزئیات
آفلاین
از همه عضوهای محترم خواهش میکنم که از زدن هر گونه پست فینگیلیش و اینگیلیش و پینگیلیش و.... خودداری بکنن.ممنونم!
بله جناب کرام.ما مجبور میشیم یه چنین کاری رو انجام بدیم.البته جسارته ها.
ولی خب اصلا شما مدیرا آن نمیشین.ما مجبور میشیم کار شماها رو انجام بدیم.
من یکی هم که شدم مدیر هاگوارتز!!
اونجا مدیر نداره و من فعلا دارم جواب همه رو اونجا میدم.بقیه جاها هم مثل همون جا فرقی نداره.اصلا انگار مدیرا دیگه نمیخوان بشینن پشت کامپیوتر نازنینشون!
ولی خب شاید مشکل از ماهاست که اینقدر صبرمون کمه.خدا میدونه.خدا به هممون صبر اضافی عنایت بکنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 21:46
نمایش جزئیات
آفلاین
http://www.jadoogaran.org/search.php لينك سرچ پيشرفته

نقل قول:
سلام نمي دونم كه قبلا كسي گفته با نه اما من مي گم كه حوصلم سر رفت تا كي مي خواين به تحريمتون ادامه بدين؟ لطفا اون تاپيك مسخره در مورد كتاب 6 رو هم پاك كنين كه بيشتر تز اين حرص نخوريم

راه هاي زيادي واسه حرص نخوردن هست شما مي تونيد قرص مصرف كنيد و... و بعد اينكه جادوگران چي رو تحريم كرده!؟! تاپيك مسخره!!!!به هر صورت من كه نفهميدم اما شما حوصلتون سر مي ره هيچ ارطباتي به سايت نداره! !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Those were the days my friend
We thought they
'd never end
We'
d sing and dance forever and a day
We
'd live the life we choose
We'
d fight and never lose
For we were young and sure to have our way.
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 19:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام نمي دونم كه قبلا كسي گفته با نه اما من مي گم كه حوصلم سر رفت تا كي مي خواين به تحريمتون ادامه بدين؟ لطفا اون تاپيك مسخره در مورد كتاب 6 رو هم پاك كنين كه بيشتر تز اين حرص نخوريم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 17:58
نمایش جزئیات
آفلاین
چو عزيز دقت نکردی ! من اون جستجويی رو می کم که سمت چپ اون بالا بود ... به هر حال بگزريم . در مورد اين جسجو که شما می گی که در سمت راست صفحس ... بله اون بره من هم می ياد ولی وقتی می زنم اين شکل مياد ... حالا باز نمی دونم اشکال از زوپس يا اگر هم نيس يکی توضيح بده چطور باهاش کار می کنن .
ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور اسپراوت در 1384/6/2 18:46:07
hede of haffelpoff house

ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 17:21
نمایش جزئیات
آفلاین
خوبه چو داره جاي مارو ميگيره!!!
به هر حال ازش ممنونم كه به فكر سايته!!!

دوستان عزيز ناظر هم سعي كنن به انجمناشون بيشتر برسن
كمي تاپيكهاي نامربوط در انجمنها زياد شده
اين يك اخطار دوستانه بود!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 17:11
نمایش جزئیات
آفلاین
اسپراوت جان حالا گيزر نده به اين موضوع...يه چند مورد هستن كه اين كارو نكردن...ولي بقيه كه ديگه ميرن در ضمن اين نوار جستجو سر جاشه ديگه! تو تم من سمت چپه! شايد مال شما هم اونجوريه كه نديديش!

ولدمورت 2 شما هم يه خورده بايد صبر كني يه مدير بياد اختياراتشو بده بهت! گفتم كه، بعضي وقتا يه خورده طول ميكشه!

و نوربرت...اگه تو تونستي همه رو راضي كن فارسي بنويسن! ببين ميتوني!؟ مطمئن باش ناظرا و مديرا همه جا اينو ميگن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 17:02
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
می شه از همه کاربرها بخواهید که فا سی بنویسند؟
با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 16:28
نمایش جزئیات
آفلاین
من این کارو کردم پروفسور.ولی فایده ای نکرده.ولی خب هنوز از طرف کسی برای تاییدیه نیومده.ولی به هر حال ممنون.
فارسی شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس در 1384/6/2 22:43:53
The best crazy devil:jack sparrow
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 16:23
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

voldemort2 نوشته:
این چه وضعشه من عضو گروه گریفندورم ولی هر کاری میکنم نمیره تویه بخشای گروه گریفندور.هی میگه شما اجازه ورود به این انجمن را ندارید.مگه میشه؟پس مالفوی باید بره تویه گریفندور.خواهش میکنم رسیدگی کنید.من تویه ایفای نقش نقش جیتی پاتر رو دارم.

[quote]
قال چو چانگو :
شما اول بايد بري به تاپيكليست شخصيت های گرفته شده و گرفته نشده و يه شخصيت كه گرفته نشده انتخاب كني و يا يه شخصيت از خودت بسازي. بعدش بري به تاپيكمعرفی شخصيت و اونجا طبق فرم خودتو معرفي كني! بعد هم منتظر بشي تا يكي از اعضاي شوراي ويزنگاموت تاييدت كنه! البته ممكنه يه خورده طول بكشه ! البته همه اينايي كه گفتم تو پرسشهاي همگاني هم بود ها.... ولي به هرحال!

راستي سعي كن فارسي بنويسي! با هم فارسي نويسيم به مهر***پستهاي خود را كنيم آباد!!!

خودم:
در ضمن يه نکته ديگه که برای من هم پيش اومده بود ... اين که هر شخصيتی رو که برمی داريد بايد بريد تو گروهی که اون شخصيت در هست مثلا مالفوی (‌البته مالفوی گرفته شده ) نمی تونه بره تو گريفندور يا هافلپاف يا رويونکلاو بايد بره به اسلايتيرن چون در اون جا بوده !

راستی آقايون مديرا اين جستجو ( همونی که بالای صفحه بود )‌اگه می شه اينو دوباره برگردونين ... کلی کارای من با همين را ميوفتاد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس در 1384/6/2 22:40:33
hede of haffelpoff house

ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1384 15:43
نمایش جزئیات
آفلاین
این چه وضعشه من عضو گروه گریفندورم ولی هر کاری میکنم نمیره تویه بخشای گروه گریفندور.هی میگه شما اجازه ورود به این انجمن را ندارید.مگه میشه؟پس مالفوی باید بره تویه گریفندور.خواهش میکنم رسیدگی کنید.من تویه ایفای نقش نقش جیتی پاتر رو دارم.
فارسی شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس در 1384/6/2 22:33:58
The best crazy devil:jack sparrow