شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
نام كامل: كازيمير آلبرتيچ سود بينسكي خصوصيات: داراي موهاي فرفري و پنبه اي مانند و عصايي به شكل پيكر يك انسان توانمندي ها: يك درمانگر فوق العاده و .... سن: معلوم نيست قد: 182.5 رنگ چشم: مشكي ظاهر: توپ نام مستعار: سود بينسكي علاقه ها: هر چي كه بلد باشم گروه: اسليترين ساير: من هر مرضي رو درمان ميكنم
چشم نام:استيو (الهه) نام خانوادگي : لئوپارد سن: از نوزادي تا الان 18 ولي از الان به بعد رو نميدونم چون قراره شبح واره بشم شغل: رهبر شبح واره ها محل زندگي : هر جا آدمي براي خوردن باشه علاقمنديها: كشتن همه اشباح و انتقام از دارن شان رنگ چشم : از نوزادي تا حالا سياه و لي از الان به بعد قرمز
توضيحات: من دوست دارن بودم كه قرار بود شبح بشم ولي اين دارن نارفيق زيرآب منو زد و خودش شاگرد يه شبح شد و من قسم خوردم ازش انتقام بگيرم و حالا رهبر شبح واره ها ميشم تا همه اشباح رو نابود كنيم ( اشباح وقتي خون آدمها رو ميخورن اونو نمي كشن ولي ما شبح واره ها بعد از خوردن خون همه رو ميكشيم ها ها ) گروه : گريفيندور درسته كه شبح واره ام ولي خوب از طرفداران هري هم هستم و اگه تو گروه ريگه اي باشم خودمو ميكشم درضمن الهه رو هم بعد از استيو اضافه كردم چون هيچ دوست ندارم بروبچ فكر كنن من پسرم
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مالی ویزلی در 1383/12/14 2:05:09 ویرایش شده توسط مالی ویزلی در 1383/12/14 2:40:04 ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/12/15 9:16:44
chon nicly az man khahesh kardid chashm hatman vali motasefane man az fonte farsi nemitonam estefade konam chon hichvaght type nakardam va balad nistam dar zemn ghabool daram az nazare dikte ghalat daram chon diktam khob nist vali baid midonam az nazare ghavaeed moshkel dashte bashe dar har sorat az shoma mamnoon ke mano taieed kardid shoma be joz tagire shkel zaban ham tadris mikonid?
دوست عزیز تو این تاپیک ما بحث متفرقه نمی کنیم. بهتره که در تاپیک های دیگه این بحث رو ادامه بدیم. پیام های متفرقه برای راحتی دیگر اعضا حذف می شوند.
درباره زیان هم خیر. بنده فقط تغییر شکل درس می دم. ما تو هاگوارتز درسی به نام زبان نداریم چون این درس جادویی نیست.
نام: باتیلدا بگشات سن:625هم سن نیکلاس هستم تاریخ تولد:10 روز پیش در چنین روزی جنس:مئنث تحصیلات:سیکل اول رنگ چشم:آبی دریایی مو:کوتاه و مشکی آسمانی گروه :گریفندور نام مستعار:ندارم کوییدیچ :بازی نمیکنم چوب جادو :خوشگل دسته جارو :پیر شدم علاقه ها:خوردن و خوابیدن توانمندیها :خوردن و خوابیدن
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/12/13 14:41:23
jhonaton My dear friend...this is a Persian site and we write in Persian in here so im asking you nicely to write in sweet Persian Usually the memebers tend to ignore the English posts so if you want to be accepted change your language By the way your post has a lot of grammatical and spelling errors. It is best to communicate in a language that you understand
کیارش دامبول بنا بر بند دوم قوانین ایفای نقش، نمی تونم معرفی شما رو قبول کنم.
مالی ویزلی بله...ظاهرا حق با شماست و من اشتباه کردم. من معذرت می خوام. در ضمن مشکل حل و شد و elahe naz باید یک شخصیت دیگری را انتخاب و دوباره آن را معرفی کند.