شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اول سلام من تازه تو سایتتون عضو شدم (ورود خودم رو خوش آمد می گم) نام:دارن نام خانوادگی: شان سن: 15،16 سال شبحی(حدود 20 سال انسان ها) جنس:مرد تحصیلات :دبیرستان گروه: فکر کنم گریفیندور بهش بخوره شغل: شاهزاده اشباح توانمندی:خوردن خون ماگل ها(حالا واسه جادوگرا هنوز تحقیق نکردم)
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/12/13 8:20:08
نام اصلی من بلاتریکس لسترانج است ولی:کیارش دامبول سن :نامعلوم تاریخ تولد :10 روز بعد جنس:مرد تحصیلات:سیکل اول رنگ چشم :وقت نکردم نگاه کنم گروه :گریفندور مو:مشکی آسمانی ظاهر کلی :خوشگل نام مستعار:منگوله گوش میرزا چوب :من با دست جادو میکنم دسته جارو:ندارم توانمندیها :»پول گرفتن از برادرم دامبول
1- نام :jhonton 2- سن:40 3- تاریخ تولد:1965 4- جنس:male 5- تحصیلات :dark art 6- رنگ چشم:black 7- گروه : slytrin 8- مو :black 9- ظاهر کلی :im good tall with blak long hair and also black eyes 10- نام مستعار:lord pain 11- کوییدیچ :its a teen game not for me 12- چوب جادو :made of maple with poison of snake and handel made of steel 13- دسته جارو :i dont use that 14- علاقه ها:make others felling pain and suffer and whatching them are my hubby 15 - توانمندیها :give you pain
معرفي كوتاه:i am brother of tom riddel and living in north pole cuz i hate people i prefer to living alone but i have change my mind so i want to back to london and start killing with my brother
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/12/13 8:19:12
there is no bad or good thing or tread there is just power good and bad is just a story
۱ـ نام : چارلی ۲ـ نام خوانوادگي : ویزلی ۳ـ سن : شايد ۲۷ ۴ـ تاريخ تولد : ۱۹۶۱ ۵ـ رنگ چشم : قهوه اي ۶ـ گروه : پرسيدن نداره (گريفيندور) ۷ـ مو : قرمز مايل به قهوه اي ۸ـ ظاهر کلي : بلند قد و خوشتيپ ۹ـ کوییدیچ : پاش بيفته هستم ۱۰ـ چوب جادو : ۳۶ سانتی متر از چوب زبان گنجشک ۱۱ـ دسته جارو : دنباله دار ۱۲ـ علاقه ها: جنگ با لرد سياه و دار و دسته مرگ خوارش ۱۳ـ توانمندیها : جمع آوري اطلاعات براي ارتش دامبلدور
تایید شد! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/12/12 15:57:42
نام : مالي نام خانوادگي: ويزلي سن : حدود 45 فكر كنم جنس :زن تحصيلات: مدرك فارغ التحصيلي از هاگوارتز رنگ چشم: فكر كنم قهوه اي گروه : خوب معلومه گريفيندور مو: اگه قرمز نباشه قهوه اي ظاهر كلي: تپل مپل علاقه ها: بچه هام شوهرم دخالت تو همه چيز توانمنديها : يكسره غرغر كردن من مامان رون و فرد و جرج و جيني و بيل و چارلي و پرسي هستم در ضمن زن آرتور ويزلي هم هستم از اين بيشتر؟
شخصیت گرفته شده! (مک گونگال)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/12/12 6:14:51 ویرایش شده توسط پروفسور مينروا مک گونگال در 1383/12/13 8:10:20
بلاتریکس لسترانج و لسترنج یه شخصیت هست و طرز نوشتن اسم مهم نیست. در ایفای نقش از هر شخصیت باید یکی باشه. اون یکی بلاتریکس شناسه اش فعال نیست بنابراین توی ایفای نقش هم وجود نداره. شما تنها بلاتریکس هستید و به همین خاطر مشکلی نیست.
مودی شخصیت مودی گرفته شده. لطفا یک شخصیت دیگه انتخاب کنید.