شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
البته که دیدم.... 7 بار دیدم یه بار خواب گروه بندی شدن دیدم، خواب خیلی جذاب و خوبی بود تا جایی که دیدم که افتادم تو اسلای و از اونجا به بعد تبدیل به کابوس شد!
یه بار خواب ون قسمت کتاب هفتم رو دیدم که هری، رون و هرمیون با هم از توی گرینگوتز سوار بر یک اژدها فرار کردند، فقط با این تفاوت که من همراه با اونها بودم
یه بار دیگه خواب دیدم هری من رو برای مراسم رقص سال چهارم دعوت کرده و من برای ورود به مراسم بین لباس هام موندم چون نمیخواستم که پیش هرمیون کم بیارم! وقتی که با هری رقص رو تازه افتتاح کرده بودیم بیدار شدم
بعدش عین خواب بالا رو دیدم فقط با این تفاوت که این دفعه سدریک ازم درخواست کرده بود و تقریبا بلافاصله بعد از درخواست سدریک من و
یه بار خواب بازی کوییدیچ هاگوارتز رو دیدم، من تماشاچی بودم و هری مثل همیشه برد!
یه بار دیگه خواب دیدم جزو ارتش دامبلدور هستم و با کمک باقی اعضای ارتش، داریم با آمبریج میجنگیم
یه بار دیگه خواب قدح اندیشه دامبلدور، اسنیپ، هری پاتر و در آخر خاطرات خودم رو در قالب همون قدح اندیشه دیدم
البته فکر کنم یه سه چهار بار دیگه هم خواب هری پاتر دیدم ولی خداییش یادم نیست که دقیقا چی دیدم! فکر کنم یه ابر دیگه خواب جارو سواری هم با لباس های هری پاتری دیدم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
_به من... نگاه... کن... نگاه آن چشمان سبز به دو چشم سیاه افتاد و لحظه ای بعد، گویی در ژرفای آن چشمان سیاه چیزی از بین رفت و آنها رو خالی و خیره و مات کرد. دستی که هری را گرفته بود به زمین افتاد و اسنیپ دیگر حرکتی نکرد.
خب هرکسی که هری پاتر دوست داشته باشه و همه چی از ان رو دنبال کنه صد در صد خواب میبینه. بله منم دیدم.خواب دیده بودم جای هری پاتر هستم و دارم با دشمنم که اسمش معلومه جنگ و دوئل میکردم.بسیار حال کردم.خیلی باحال بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یک دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به جای اولش برگردد
من چند سال پیشا به دلیل بودن زیاد در جو قسمت گودریک هالو از کتاب هفتم، به شدت تریپ گوتیک ورداشته بود مخم. خواب نجینی و ولدمورت رو می دیدم مدام ! بعنی خواب های شیرین ارباب رو ! بیشتر تهاجمی بود خواباش و ترسناک. تا جایی که یادمه حمله به صورتم بود !!! وقتی پا شدم از خواب، بیشتر خنده ام گرفت و به روح رولینگ و خاندانش درود فرستادم !
بله دوستان همون طور که از اسم تاپیک معلومه بگید اره یا نهو جریان خواب رو اگه خواستید بنویسید
من خودم سه بار خواب هری پاتر دیدم که دوتاش مثل هم بودن و توشون همراه سه دوست دوئل میکردیم،ازدست دیوانه سازها فرار میکردیم و... خیلی پر هیجان و باحال بود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1392/1/24 16:17:20
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ... OnlyRaven